Als je Gossip Girl mist, kijk dan in plaats daarvan naar deze shows

Inhoudsopgave:

Als je Gossip Girl mist, kijk dan in plaats daarvan naar deze shows
Als je Gossip Girl mist, kijk dan in plaats daarvan naar deze shows
Anonim

Sinds Gossip Girl in 2012 stopte, moesten fans uitzoeken welke andere vermakelijke shows het bekijken waard waren. Er zijn niet echt shows die een show als Gossip Girl kunnen vervangen! Om het echt te houden, bracht Gossip Girl echt elk mogelijk interessant onderwerp naar de tafel.

Gossip Girl speelde ook met Blake Lively, Leighton Meester en Taylor Momsen. De mannelijke sterren waren Penn Badgley, Chase Crawford en Ed Westwick in de hoofdrollen. De ongelooflijke cast van acteurs maakte de show zoveel leuker om naar te kijken.

10 Pretty Little Liars

Er is een reden waarom Pretty Little Liars zo populair was als tijdens de hooidag. Het is ook super vergelijkbaar met Gossip Girl. Het richt zich op een groep tienermeisjes die wordt gestalkt door iemand die oprecht jaloers is op hen en hun levensstijl. Hun stalker volgt hen en chanteert hen om dingen te doen die ze eigenlijk niet willen doen. De show wordt steeds intenser naarmate de afleveringen vorderen en naarmate ze dichterbij komen om erachter te komen wie hun stalker werkelijk is.

9 90210

90210 is een spin-off van Beverly Hills: 90210, die in de jaren 90 in première ging. De moderne versie van de show is om tal van redenen vergelijkbaar met roddelmeisjes, maar de belangrijkste reden is het feit dat het zich richt op een groep tieners die financieel rijk en extreem bevoorrecht zijn. Het belangrijkste verschil is dat op Gossip Girl de tieners in Manhattan wonen, terwijl op 90210 de tieners in de buurt van de stranden van Californië wonen.

8 De OC

Een van de meest intense en geweldige tv-shows om naar te kijken die tussen 2003 en 2007 in première ging, zou The OC moeten zijn. De show richt zich op tieners die samenkomen op Newport Beach vanuit heel verschillende levensstijlen. Een tiener kwam van de verkeerde kant van het spoor met zijn kansarme gezin, terwijl andere tieners financieel veel te bieden hebben. Mischa Barton en Rachel Bilson waren twee van de belangrijkste actrices in deze show.

7 The Vampire Diaries

Op The Vampire Diaries kunnen kijkers Elena Gilbert zien terwijl ze door de hoogte- en dieptepunten gaat van haar romantische gevoelens voor Stefan en Damon Salvatore. De show gaat ook over dubbelgangers, weerwolven en nog veel meer.

6 One Tree Hill

Voor degenen die One Tree Hill nog niet hebben gezien, het is nooit te laat om te beginnen. De show is op dit moment te streamen op Netflix. Het kan ook worden gestreamd op Hulu. De eerste aflevering ging in première in 2003 en de laatste aflevering ging in première in 2012. Het duurde negen seizoenen! Alleen shows die echt intens en succesvol zijn, krijgen uiteindelijk zoveel seizoenen. Het is algemeen bekend dat tv-programma's die zich richten op tieners die het niet zo goed doen, na een of twee seizoenen worden geannuleerd.

5 The Carrie Diaries

Fans van Sex and the City verheugden zich toen The Carrie Diaries echt was, omdat het een beetje inzicht gaf in het leven van Carrie Bradshaw toen ze een tiener was. Ze was het type meisje dat hier en daar in de problemen kwam, maar voor het grootste deel altijd heel respectvol was. Ze groeide op en beleefde de hoogte- en dieptepunten van vriendschap, romantiek en gezinsleven en groeide op zonder een moederfiguur om haar te helpen en te begeleiden.

4 Skins (VS)

Er zijn twee versies van de show Skins, maar de Amerikaanse versie is zeker het bekijken waard. Om de een of andere reden kreeg het maar één seizoen omdat het daar zeker meer seizoenen in verdiende. De show volgde een groep tieners die dol waren op feesten en in de problemen kwamen. Alleen al om die reden is het extreem vergelijkbaar met roddelmeisjes.

3 Euforie

Zendaya loopt voorop in deze geweldige originele HBO-show genaamd Euphoria. Zendaya is zelfs de jongste actrice die een Emmy-prijs heeft gewonnen op basis van haar tijd bij het begin van deze ongelooflijke show.

Als ik een groep tieners was die verstrikt raken in de verkeerde activiteiten, waaronder het gebruik van illegale middelen, intieme momenten delen voordat ze er klaar voor zijn, en nog veel meer. Zendaya verhuisde ver weg van haar Disney Channel-dagen.

2 Het geheime leven van de Amerikaanse tiener

The Secret Life of the American Teenager is zeker een show die het bekijken waard is. Veel mensen maken grappen over het feit dat de hoofdpersoon, Amy, in de problemen kwam terwijl ze op bandkamp was nadat ze contact had gehad met de grootste speler van de school en zwanger was geworden als eerstejaarsstudent op de middelbare school. Er is echter niet echt veel gelach in deze tv-show … Het is bedoeld om serieus te worden genomen omdat het een drama is over tienerzwangerschappen en vele andere serieuze problemen.

1 13 redenen waarom

13 Reasons Why is een van de meest intense Netflix-originelen die is gebaseerd op een boek geschreven door een auteur genaamd Jay Asher. De show concentreert zich op een tienermeisje dat haar eigen leven heeft, maar een heleboel opgenomen audiotapes achterlaat om de wereld uit te leggen waarom ze de behoefte voelde om tot zulke extremen te gaan. Hoewel deze show erg emotioneel en verdrietig is, werpt het veel licht op belangrijke kwesties die tegenwoordig van invloed zijn op middelbare scholieren.

Aanbevolen: