15 Minder bekende feiten over Jason Momoa's tijd op Game of Thrones

Inhoudsopgave:

15 Minder bekende feiten over Jason Momoa's tijd op Game of Thrones
15 Minder bekende feiten over Jason Momoa's tijd op Game of Thrones
Anonim

Op het hoogtepunt van zijn populariteit was Game of Thrones zo'n groot probleem dat mensen die nog nooit een enkele aflevering van de show hadden gezien, er bepaalde dingen van wisten. Toen de show bijvoorbeeld eenmaal op gang kwam, werd het algemeen bekend dat veel personages zouden verschijnen, zich extreem belangrijk zouden voelen en dan snel hun ondergang tegemoet zouden gaan.

Gezien het aantal GOT-personages dat kwam en ging, is het verrassend dat fans nog steeds om Jason Momoa's tijd in de show geven, omdat het zo kort duurde. Momoa's optreden als Drogo was echter zo fantastisch dat het ons tot op de dag van vandaag bijblijft. Bovendien was Khal Drogo tijdens zijn ambtstermijn zo belangrijk dat hij de show tot het bittere einde beïnvloedde. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 minder bekende feiten over Jason Momoa's tijd op Game of Thrones te gaan.

15 Hoe dichtbij hij kwam met Emilia Clarke

In een ideale wereld zouden we allemaal goed kunnen opschieten met onze collega's, maar zoals we allemaal weten, is dat niet altijd het geval. Als het echter om Jason Momoa en Emilia Clarke gaat, werden ze heel close tijdens hun tijd samen met Game of Thrones. Toen Clarke verschillende levensbedreigende aneurysma's opliep, was Momoa zelfs een van de weinige mensen aan wie ze het vertelde, hoewel hij niet langer deel uitmaakte van de cast van de show.

14 Momoa-mentaliteit

Als je op ons lijkt, vraag je je af en toe af wat er door de hoofden van een acteur gaat tijdens het optreden. Gelukkig vertelde Jason Momoa de New York Times hoe hij het spelen van Khal Drogo benaderde. Hij zei dat om Drogo te spelen: "Je moet rondlopen alsof je een koning bent", ging Momoa verder in op hoe anders dat is dan hoe hij normaal zijn leven leidt.

13 Kleine bezoekers

Misschien wel het meest intense Game of Thrones-personage, we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe uitputtend het spelen van Khal Drogo zou kunnen zijn. Als zodanig zou je denken dat Jason Momoa afleiding zou vermijden terwijl hij aan het fotograferen was. In plaats daarvan vertelde hij Access Hollywood dat zijn kinderen hem kwamen bezoeken terwijl ze op de set waren, waar ze dol op waren omdat zijn zoon zijn eigen zwaard en schild kreeg en zijn dochter "alle make-up op" kreeg.

12 Gouden Kroon

Als het gaat om het filmen van de meeste Game of Thrones-scènes, was het niet zo'n groot probleem als er iets misging, aangezien het filmen van een nieuwe opname heel weinig moeite kostte. Er was echter veel druk op Jason Momoa en iedereen die betrokken was bij het filmen van de brute gouden kroondood van Viserys. Dat is het geval omdat de gouden verf die op het hoofd van de acteur werd gegoten om gesmolten goud te simuleren, het kostuum van Viserys vernietigde, zodat het moment in één take moest worden vastgelegd.

11 Extreme competitie

Als je het ons vraagt, lijkt het er echt op dat Jason Momoa is geboren om Khal Drogo te spelen. Dat betekent natuurlijk niet dat dat feit meteen duidelijk was voor iedereen die bij de productie van de show betrokken was. Volgens Game of Thrones-showrunners David Benioff en DB Weiss deden ze auditie bij ongeveer 200 acteurs voor alle hoofdpersonages van het eerste seizoen.

10 Perfecte grap

Hoewel liefdesscènes opwindend kunnen zijn voor het publiek, kan het erg ongemakkelijk zijn om ze te filmen. Waarschijnlijk om die reden besloot Jason Momoa wat plezier te hebben toen hij een Game of Thrones-scène filmde waarvoor hij moest worden blootgelegd, afgezien van een strategische sok. Emilia Clarke koos ervoor om een roze stippensok over het meest intieme deel van zijn lichaam te dragen, toen hij voor het eerst de set op liep, kon Emilia Clarke niet stoppen met lachen.

9 Volledige heer

Toen Emilia Clarke haar hoofdrol in Game of Thrones kreeg, was ze een relatief onervaren acteur. Bovendien is er helaas een lange geschiedenis van jonge acteurs die mishandeld worden tijdens het filmen van scènes in de buff. Gelukkig, toen Clarke verschillende intieme scènes met Jason Momoa filmde, deed hij het juiste, zoals Emilia onthulde tijdens een optreden op de podcast van Dax Shepard.

“Jason was een ervaren acteur die een heleboel dingen had gedaan voordat hij naar Game of Thrones kwam. Hij zei: 'Dit is hoe het bedoeld is en hoe het niet bedoeld is. Ik ga ervoor zorgen dat dat niet het geval is.' Dus hij zei altijd: 'Kunnen we haar een badjas geven? Ze rilt!"

8 Relatie Realiteit

Absoluut een van de meest fotogenieke koppels in Hollywood, iedereen dacht dat Jason Momoa en Lisa Bonet getrouwd waren tijdens zijn tijd in Game of Thrones. Ondanks dat mensen eerder dachten dat het paar in 2007 getrouwd was, duurde het tot eind 2017 voordat de twee hun huwelijk legaal maakten.

7 Drogo Demise

Gezien het feit dat Khal Drogo zo'n badass-personage was, waren veel Game of Thrones-fans er kapot van toen ze hem zo vroeg in de serie zagen sterven. Het bleek dat ze niet alleen waren, zoals Jason Momoa onthulde aan Access Hollywood. “De beschrijving van Drogo was geweldig, dus… [ik] begon het boek te lezen… Het kostte me vier dagen. [Toen] Drogo stierf, raakte ik letterlijk in paniek”.

6 Eerste indrukken

Aangezien Jason Momoa vrijwel al zijn Game of Thrones-scènes deelde met Emilia Clarke, was het cruciaal dat de twee acteurs met elkaar konden opschieten. Gelukkig waren ze vanaf het moment dat de twee elkaar ontmoetten de beste vrienden. In feite, zodra Jason Emilia zag, schreeuwde hij het woord wifey, rende door een gang naar haar toe en pakte haar toen zachtjes aan met rugby tegen de grond.

5 Carrièreruïne

Als je bedenkt hoe geweldig Jason Momoa was tijdens zijn tijd als Khal Drogo, zou je denken dat zijn carrière in een stroomversnelling zou komen zodra de wereld zijn werk in de show zou zien. Echter, volgens wat Momoa Jimmy Fallon vertelde tijdens een optreden van Tonight Show, verpestte de rol bijna zijn carrière omdat velen in Hollywood dachten dat hij geen Engels kon spreken.

4 Momoa's Fight

Vanaf het moment dat Khal Drogo zijn filmdebuut maakte, was het duidelijk dat hij een persoon was die gevreesd moest worden. Desondanks was het pas toen kijkers Drogo het leven van een gewapende krijger met zijn blote handen konden zien nemen, dat het onmiskenbaar werd dat hij echt een felle krijger was. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend om te horen dat Moma moest vechten om hem tegen iedereen op het scherm te laten vechten, aangezien showrunners David Benioff en DB Weiss aanvankelijk resistent waren tegen het idee.

3 Geweldige uitgang

Eerder in deze lijst hebben we het gehad over het feit dat Jason Momoa erg teleurgesteld was dat Khal Drogo zo snel zijn leven verloor. Er moet echter worden opgemerkt dat hij ook heeft onthuld dat hij best blij was dat zijn laatste scène echt cool was sinds zijn lichaam werd verbrand in een gigantische brandstapel.

2 Gekke aandenken

Zoals we eerder in deze lijst hebben besproken, moest Jason Momoa vechten om zijn personage Khal Drogo een vechtscène te geven. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat het strijdtoneel heel veel voor Moma betekent. Toch is het behoorlijk gek dat Jason heeft onthuld dat hij de tong van zijn personage uit het lichaam van zijn tegenstander heeft gerukt.

1 Oorlogsdans

Zoals elke fan van Game of Thrones ongetwijfeld zal weten, heeft het personage van Jason Momoa in de show, Khal Drogo, heel weinig dialoog, ondanks dat hij in verschillende afleveringen voorkomt. Om die reden, toen Momoa de kans kreeg om de show uit te proberen, besloot hij om zijn auditietape te laten bestaan uit het doen van een oorlogsdans. Vrij geniale zet als je het ons vraagt.

Aanbevolen: