Grey's Anatomy: 20 BTS-foto's die je doen verlangen naar nog eens 16 seizoenen

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy: 20 BTS-foto's die je doen verlangen naar nog eens 16 seizoenen
Grey's Anatomy: 20 BTS-foto's die je doen verlangen naar nog eens 16 seizoenen
Anonim

Sinds 2005 zijn we volledig geobsedeerd door Grey's Anatomy. Maker Shonda Rhimes heeft duidelijk het exacte recept voor meeslepende televisie bedacht. Hoewel ze natuurlijk een catalogus heeft met andere populaire series, is er niemand die kan ontkennen dat Grey's Anatomy het meest succesvol is geweest. De show is een meesterwerk en hoe langer het duurt, hoe meer mensen er plezier aan lijken te beleven. Maar serieus, wanneer gebeurt dat ooit?

Hoewel is bevestigd dat er volgend najaar een 17e seizoen komt, voor zover we weten, zou dit het laatste kunnen zijn dat we zien van ons geliefde ziekenhuis en zijn chirurgen (de show moet op een gegeven moment eindigen, toch ?). Laten we, in plaats van daarop te benadrukken, eens kijken naar enkele hartverwarmende foto's van achter de schermen van ons favoriete team van artsen! Wie is er klaar om te gaan scrollen?

20 Snelle selfie voor de operatie

Deze is een hartenbreker. Hoe blij onze meisjes ook kijken op deze BTS-foto, we missen April Kepner en Arizona Robbins. Gedurende zoveel seizoenen waren ze zo'n groot onderdeel van de serie en toen werden ze allebei in één klap afgeschreven.

19 De beste bruiloftsgasten

Na 16 seizoenen hebben we zeker een groot deel van Grey's Anatomy-bruiloften gezien. Hoewel de meeste huwelijken de lengte van de serie niet hebben overleefd, zijn er een paar die vandaag nog steeds sterk zijn. Deze BTS-opname is gemaakt tijdens de aflevering van de dubbele bruiloft van seizoen 14. Stel je voor dat deze crew op je grote dag verschijnt!

18 De vroege jaren

Hier is een traktatie voor alle fans die sinds seizoen 1 kijken. Zoals we kunnen zien, zijn George O'Malley en Derek Shepherd nog steeds springlevend in deze BTS-opname. Onze cast ziet eruit alsof ze een welverdiende pauze nemen van het filmen, hoewel Cristina George nog steeds lijkt te pesten…

17 Meredith Gray De Regisseur

In de loop van haar vele jaren in de show is het visitekaartje van Ellen Pompeo aanzienlijk veranderd. Zo bekend als ze is vanwege haar acteerwerk in Grey's Anatomy, heeft ze ook credits gekregen als producer en als regisseur. Aan het gezicht van Kelly McCreary te zien is Pompeo een geweldige baas!

16 Gewoon aan het rondneuzen

Als er één ding is waar de cast van Grey's Anatomy meer van houdt dan een emotionele seizoensfinale, dan is het wel cast-selfies maken. Deze crew poseert altijd samen voor foto's en eerlijk gezegd leven we ervoor! Hier zien we onze dag 1 Richard Webber met een paar van de nieuwere toevoegingen van de show.

15 Dames en heren…Shonda Rhimes

Ellen Pompeo is onze ster en de rest van de cast heeft de afgelopen 15 jaar spectaculair werk geleverd. Zonder Shonda Rhimes zou er echter geen Grey's Anatomy zijn. Zonder de Queen of Television zouden we ook geen Private Practice, Station 16 of een van haar andere hits hebben.

14 Hangen met de meiden

Toen we Derek, Arizona, April en Callie verloren, had de show dringend behoefte aan een aantal vaste gezichten. Maggie, Jo en Amelia hebben de afgelopen seizoenen zeker wat speling gekregen. Ook al bestaan ze al een tijdje, hun verhaallijnen zijn zeker sterker geworden.

13 Cross-over selfie

Station 19 is sinds 2018 in de lucht. Het is natuurlijk een Shonda Rhimes-origineel en aangezien het zich afspeelt in Seattle en zelfs de echtgenoot van Miranda Bailey, Ben Warren, zien we nogal wat cross-over tussen de twee series. Dat gezegd hebbende, de casts zouden uiteindelijk zeker een selfie maken.

12 Geen scrubs

Hoewel het in de show niet ongewoon is om onze artsen in hun gewone kleding te zien, is dit een heel andere look voor Richard Webber dan wat we gewend zijn te zien. Deze heeft ons super nostalgisch gemaakt met Callie Torres en April Kepner die er gelukkiger dan ooit uitzien!

11 We missen je, Cristina

Hier is een geweldige foto van actrice Sandra Oh die in haar personage stapt. Ze speelde elf seizoenen lang ieders favoriete cardiochirurg Cristina Yang en om eerlijk te zijn, zijn de meeste fans er nog steeds niet over uit dat ze de show heeft verlaten. We kruisen bijna allemaal onze vingers op dit moment dat ze in de seriefinale verschijnt.

10 Jackson Avery neemt het over

Het lijkt erop dat Ellen Pompeo niet de enige ster is die de kans heeft gekregen om in de regisseursstoel te zitten! Jesse Williams, die plastisch chirurg Jackson Avery speelt, is ook opgevoerd om te regisseren. Ze zijn nu allebei zeker lang genoeg bij de show om te weten wat er moet gebeuren.

9 Klaar voor röntgenfoto

We vinden het geweldig om te zien dat deze cast pauzes neemt, maar ondertussen nog steeds hun klassieke chirurgenoutfits rockt. Stel je voor dat je een koffiepauze gaat nemen, maar dat moet doen in een röntgenvest? Zeker niet iets waar iedereen mee te maken heeft. Deze jongens lijken het echter helemaal niet erg te vinden.

8 Meneer en mevrouw Karev

Spoiler vooruit! Voor fans die op de hoogte zijn van seizoen 16, je kent het hartverscheurende nieuws al. Justin Chambers, die meester-pediatrische chirurg Alex Karev speelt, heeft officieel aangekondigd dat hij niet terug zal keren naar de serie. Het verlies van Alex Karev moet het op een na zwaarste zijn, natuurlijk na Cristina Yang.

7 Herinnering aan Lexie Grey

Lexie Gray was een A+ karakter. Ook al was iedereen, inclusief Meredith Gray zelf, onzeker over de jonge stagiaire toen ze voor het eerst arriveerde, maar het duurde niet lang voordat ze ons voor ons wist te winnen. Toen zij en Mark verliefd werden, was het game over. We missen ze allebei zo erg!

6 Nog een dag, nog een selfie

Even een snelle foto voordat je naar de operatie gaat! Maggie Pierce was de derde verrassingszus voor Meredith Grey, maar ze is al snel een belangrijk personage geworden met haar eigen forse verhaallijnen. Er zijn geen twee manieren om het te omzeilen, zij en Jackson Avery zijn gewoon te schattig om te worden toegestaan!

5 De roem is duidelijk naar hun hoofd gestegen

Hier kijken we naar een hilarische BTS-foto van Ellen Pompeo en Camilla Luddington (Jo Wilson). Ze channelen duidelijk hun innerlijke Miranda Priestly. Ze hebben de zonnebril, de Starbucks en de perfecte "Ik ben te belangrijk om naar je te kijken"-uitdrukking. We weten wie we moeten bellen voor een vervolg op The Devil Wears Prada!

4 Meredith's nieuwe boe-geroep

Laten we eerlijk zijn, Meredith zien samenwerken met iemand nadat Derek bijna onmogelijk zou zijn. Hun liefdesverhaal was een van de beste die ooit in een televisieserie te zien was, dus het is niet eenvoudig om dat op te volgen. Andrew DeLuca is echter een respectvolle, knappe en charmante kerel, dus als we haar met iemand anders moeten zien, denken we dat hij in orde is.

3 Onesie Party

We zijn dol op deze bijpassende jumpsuits! Hoewel dit waarschijnlijk niet gepland was, zorgen hun outfits en lachende gezichten voor een van de beste BTS-opnames ooit. Hoewel we weten dat deze vrouwen de show runnen in Seattle Grace, is het leuk om te zien dat ze ook buiten het ziekenhuis moorden!

2 Breng ze terug

Ok, dus we begrijpen dat er op dit moment gewoon geen manier is voor Derek Shepherd om een comeback te maken, maar er kan nog steeds hoop zijn voor Callie Torres. Ze is nooit uit de serie vermoord en voor zover we weten woont ze nog steeds in New York met Arizona Robbins en hun dochter Sophia.

1 Over een comfortabele set gesproken

Als je aan shows als Game of Thrones denkt, kun je je gemakkelijk voorstellen hoe ongemakkelijk de sets moeten zijn. De meeste van die cast hebben tenslotte veel tijd te paard doorgebracht. Wat betreft Grey's Anatomy is er echter altijd een comfortabel bed in de buurt. De perfecte set voor schattige BTS-foto's zoals deze!

Aanbevolen: