Fans zijn er nog steeds niet op voorbereid dat 'Shameless' een einde maakt aan de serie van elf seizoenen

Fans zijn er nog steeds niet op voorbereid dat 'Shameless' een einde maakt aan de serie van elf seizoenen
Fans zijn er nog steeds niet op voorbereid dat 'Shameless' een einde maakt aan de serie van elf seizoenen
Anonim

Het is officieel: de populaire Showtime-televisieserie, Shameless, zal op 11 april de finale van de serie op Showtime uitzenden.

De comedy-dramaserie met William H. Macy en Emmy Rossum is al meer dan tien jaar een Showtime-instelling en de toegewijde fans beginnen al te rouwen voor de aanstaande afsluiting. Hoewel het netwerk aankondigde dat seizoen 11 aan het begin van de serie de laatste serie zou zijn, lijkt het erop dat fans zich nog steeds niet kunnen voorstellen dat het eindigt.

Shameless, gevestigd in de South Side van Chicago, vertelt het verhaal van de gekke, ongelukkige Gallagher-familie en alle manieren waarop ze elkaar pijn doen en elkaar helpen.

Frank Gallagher (William H. Macy) is een nalatige alleenstaande vader van zes kinderen; Fiona (Emmy Rossum), Phillip "Lip" (Jeremy Allen White), Ian (Cameron Monaghan), Carl (Ethan Cutkosky), Debbie (Emma Kenney) en Liam (Christian Isaiah).

Hun familievrienden Veronica "V Fisher (Shanola Hampton) en Kevin "Kev" Ball (Steve Howey) zijn ook vermengd met de gekte en zijn er altijd om het gezin in alle situaties te ondersteunen.

Fans van Shameless die de aflevering van vorige week hebben gezien, zullen zich herinneren dat Franks dementie is verergerd en dat Liam zijn best doet om voor hem te zorgen. Phillip gaf zijn zoektocht om het Gallagher-huis te verkopen op, terwijl Ian en zijn man Mickey (Noel Fisher) eraan wennen om buiten de South Side te wonen. Veronica en Kevin begonnen ook met het verkopen van hun bar terwijl ze zich voorbereiden om naar Kentucky te verhuizen.

Aan het einde van de laatste aflevering werd Frank een overdosis gezien in zijn woonkamer, wat waarschijnlijk zelfmoord of een poging tot zelfmoord was. Fans hebben zich de hele week afgevraagd of Frank zal sterven in de seriefinale.

Sociale media hebben zich ook afgevraagd of Rossum zal terugkeren om haar rol opnieuw op te nemen, aangezien ze de serie na seizoen negen verliet. Fans hebben gevraagd naar haar terugkeer sinds de eerste aflevering van seizoen 10 in première ging.

Een andere mogelijke terugkeer van een personage is Mandy Milkovich (Emma Greenwell), de zus van Mickey Milkovich. Fans bleven vragen om Mandy weer te zien nadat haar personage in seizoen 6 was uitgeschreven.

Rossum noch Greenwell hebben de mogelijkheid besproken om in de seriefinale te verschijnen, dus dat zal de andere grote vraag blijven als fans de laatste aflevering ingaan.

Hoewel er door de jaren heen verschillende castingwijzigingen zijn geweest naarmate de show eraan toevoegde. afgetrokken en beide hoofdpersonages vervangen, is het nog steeds een van Showtime's best beoordeelde series en is het genomineerd voor meerdere Golden Globe Awards.

De aflevering van vanavond wordt uitgezonden op Showtime om 21:00 uur. ET. Voor degenen die de aflevering vroeg willen zien, staat de hele finale nu op Hulu.

Aanbevolen: