Fans zijn enthousiast nu 'Bridgerton' met nog twee seizoenen wordt verlengd

Inhoudsopgave:

Fans zijn enthousiast nu 'Bridgerton' met nog twee seizoenen wordt verlengd
Fans zijn enthousiast nu 'Bridgerton' met nog twee seizoenen wordt verlengd
Anonim

Bridgerton's overweldigende populariteit heeft ertoe geleid dat het de meest bekeken originele serie van Netflix ooit is geworden, en zal nu terugkeren voor seizoen 3 en 4!

De door Shondaland geproduceerde show onthulde pas onlangs zijn plannen voor seizoen 2, en informeerde fans dat Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor (Simon Basset en Daphne Bridgerton) werden vervangen door Jonathan Bailey en Simone Ashley (burggraaf Anthony Bridgerton en Kate Sharma).

Vandaag heeft Netflix onthuld dat Bridgerton met nog eens twee seizoenen is verlengd. Aangezien de serie is aangepast van de romans van Julia Quinn, is het duidelijk dat seizoen 3 en 4 inspiratie zullen putten uit An Offer From A Gentleman en Romancing Mister Bridgerton… en zich zullen concentreren op Benedict en Colin Bridgerton.

Bridgerton-fans zijn verheugd

Showrunner Chris Van Dusen deelde het nieuws en gaf fans een glimp van de sets. "Ik heb alles van mezelf gestoken in het maken van deze show en de manier waarop de wereld het blijft omarmen blijft MIJ VERBAZEN. Dank je", schreef hij op Twitter.

Bridgerton heeft de aandacht getrokken van meerdere beroemdheden op de A-lijst, zoals onder andere Kim Kardashian en Drew Barrymore.

Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt en naar verwachting seizoen 4 zal leiden, deelde haar reactie op het nieuws. "Dat is een beetje iconisch."

In de romans heeft Penelope een romance met Colin Bridgerton, en hun toekomst is al geplaagd in de show!

"We krijgen niet alleen Benophie, we krijgen ook polin! Ik ben zo blij dat we winnen!!!" gedeeld @chaoticguitar.

Het derde boek in Quinns Bridgerton-serie wordt een Assepoesterverhaal genoemd. Het volgt Sophie Beckett, die ontdekt dat ze de lange, lange dochter van een graaf is en zich op een bal aangetrokken voelt tot Benedict Bridgerton.

"Dus je zegt me dat we een Benedict-seizoen krijgen???" gedeeld @benedictscenes.

"Dit is fantastisch nieuws! Ik hoop dat we meer van Lady Danbury te zien krijgen, want ik hou van haar modespel", zei @shemjay93

Fans vinden het nog steeds moeilijk te geloven dat Regé-Jean Page niet terugkeert naar de serie. De Britse acteur nam de beslissing vanwege creatieve meningsverschillen, en online rapporten suggereren dat de doorbraakster hoopt in de nabije toekomst grotere hoofdrollen na te streven.

Bridgerton seizoen 2 is al begonnen met filmen in Londen, en zal de kijkers meenemen op de reis om weer een sociaal seizoen bij te wonen, met veel drama en schandalen in het verschiet!

Aanbevolen: