We hebben de meest aangrijpende momenten van Michael Scott op kantoor gerangschikt

Inhoudsopgave:

We hebben de meest aangrijpende momenten van Michael Scott op kantoor gerangschikt
We hebben de meest aangrijpende momenten van Michael Scott op kantoor gerangschikt
Anonim

Fans van The Office kijken toe hoe Michael Scott het leven van zijn werknemers extreem lastig maakt. De baas van Dunder Mifflin creëert een giftige werkomgeving en het is zo'n treinwrak om te zien. Hij is politiek incorrect, ongevoelig en weet iedereen aan het huiveren te krijgen. Het meest trieste is dat hij denkt dat hij zo glad is, maar niets meer is dan een schande.

Van het dwingen van werknemers om belachelijke vergaderingen te zitten tot het uithalen van wrede grappen over zijn personeel, Michael Scott is echt de ergste. Hij komt in vreselijke situaties terecht en maakt het alleen maar erger. Het is zo moeilijk om naar te kijken, maar we kunnen niet wegkijken, We hebben elke aflevering doorzocht om je het ergste van zijn slechte gedrag te brengen. Toekijken terwijl hij de cast terroriseert, is genoeg om je uit je vel te laten kruipen. Lees verder om de engste momenten van 's werelds slechtste baas te ontdekken.

15 Toen hij een pizzajongen gijzelde voor een korting

De kantoorpizzajongen
De kantoorpizzajongen

Michael Scott is zo cringy als hij een pizzabezorger met een slimme mond tegen zijn wil vasthoudt tijdens seizoen 4 in een aflevering genaamd "Launch Party". Michael bestelt de pizza's voor het lanceringsfeest van de website van Dunder Mifflin. Wanneer hij zich realiseert dat hij een kortingsbon verkeerd heeft gelezen, houdt hij de pizzabezorger gegijzeld totdat hij de korting eert.

14 Toen hij "Date Mike" losliet op een nietsvermoedende vrouw

De Office Date Mike
De Office Date Mike

Dingen waren super ongemakkelijk tijdens seizoen 6, aflevering 21, getiteld "Happy Hour". Wanneer Michael zich realiseert dat Pam hem probeert te koppelen aan een vriend in een bar, verandert hij plotseling in "Date Mike". Michael's alter ego is zo irritant dat het moeilijk is om hem de date te zien bombarderen.

13 Toen hij een absurde toespraak hield op de bruiloft van Phyllis en Bob

Michael Scott Trouwtoespraak
Michael Scott Trouwtoespraak

Michael maakte iedereen ongemakkelijk toen hij een toespraak hield op de bruiloft van Phyllis en Bob tijdens seizoen 3, aflevering 15. "Ze heeft me gevraagd om de rolstoel van haar vader door het gangpad te duwen," zei hij. "Dus eigenlijk geef ik de bruid mee. Aangezien ik haar salaris betaal, is het alsof ik voor de bruiloft betaal." Hoera!

12 Toen hij zijn voet verbrandde aan zijn George Foreman Grill

The Office Bubble Wrap
The Office Bubble Wrap

Het is moeilijk om de capriolen van Michael Scott te zien tijdens seizoen 2, aflevering 12, "The Injury". Michael brandt zijn voet aan zijn George Foreman Grill, die hij aan het voeteneinde van zijn bed houdt. Als niemand medelijden met hem heeft, nodigt hij Billy Merchant uit, de vastgoedbeheerder die een rolstoel gebruikt om over zijn handicaps te praten.

11 Toen hij het uitmaakte met Pams moeder op haar verjaardag

Het uiteenvallen van het kantoor
Het uiteenvallen van het kantoor

Iedereen kromp ineen in seizoen 6, aflevering 9 getiteld "Double Date". Tijdens een verjaardagsfeestje voor Pams moeder, Helene, hoort Michael dat ze 58 wordt en raakt in paniek dat hun relatie saai zal zijn. Hij dumpt haar onmiddellijk, waardoor het verjaardagsmaal verpest wordt, terwijl Pam en Jim ongelovig toekijken.

10 Toen hij de onbekwame gastheer van de Dundies was

Het kantoor The Dundees
Het kantoor The Dundees

Wie kan de blunders van Michael Scott vergeten toen hij 'The Dundies' presenteerde tijdens seizoen 2, aflevering 1? Michael houdt een prijsuitreiking voor het kantoorpersoneel bij een lokale Chili's en zijn vaardigheden als gastheer vallen tegen. Jim overtuigt Michael ternauwernood om de prijs 'World's Longest Engagement' niet aan Pam te geven, maar Michael slaagt er toch in om iedereen in de menigte te vernederen.

9 Toen hij Pam als grap ontsloeg en haar aan het huilen maakte

Het kantoor Michael ontslaat Pam
Het kantoor Michael ontslaat Pam

Michael Scott begon in seizoen 1, aflevering 1 iedereen meteen uit de poort te laten krimpen. In een poging indruk te maken op de kantoorstagiair, doet Michael alsof hij Pam ontslaat voor het stelen van kantoorbenodigdheden. Pam wordt zichtbaar overstuur en begint te huilen. Zelfs Michael ziet er ongemakkelijk uit als Pam snikt in haar handen.

8 Toen hij Carol ten huwelijk vroeg tijdens Diwali

Het voorstel van Office Carol
Het voorstel van Office Carol

Een ander Michael Scott-moment dat moeilijk te zien is, vond plaats tijdens seizoen 3, aflevering 6. Kelly nodigt het kantoor uit om het hindoeïstische feest Diwali te vieren. Nadat Michael is geïnspireerd door een gesprek met Kelly's ouders over huwelijksgebruiken, vraagt hij Carol tijdens de viering na slechts 9 dates ten huwelijk. Ze zegt nee en loopt beschaamd de kamer uit.

7 Toen hij niet wist welk meisje zijn date was op het kerstfeest

The Office Benihana Xmas
The Office Benihana Xmas

Michael Scott bereikte een nieuw dieptepunt tijdens de aflevering van seizoen 10 genaamd "A Benihana Christmas". Nadat Carol Michael dumpt, neemt Andy hem mee naar Benihana om hem op te vrolijken. De jongens brengen hun serveersters terug naar het kerstfeest op kantoor en op typische Michael-manier vergeet hij welk meisje zijn date is.

6 Toen hij Meredith aanreed met zijn auto

Het kantoor Meredith
Het kantoor Meredith

Het was pijnlijk om seizoen 4, aflevering 2, te kijken, ironisch genoeg "Fun Run" genoemd. Michael Scott raakt per ongeluk Meredith met zijn auto terwijl hij het kantoor binnenrijdt. Meredith wordt met een gebroken bekken naar het ziekenhuis gebracht. Wanneer de bende haar bezoekt, maakt Michael alles over hem en probeert haar over te halen hem te vergeven.

5 Toen hij in de gevangenis veranderde Mike

De kantoorgevangenis Mike
De kantoorgevangenis Mike

Het is moeilijk te hanteren wanneer Michael Scott "Prison Mike" wordt tijdens seizoen 3, aflevering 9, "The Convict". Het kantoor ontdekt dat een werknemer gevangenisstraf heeft uitgezeten en wanneer hij hen over de gevangenis vertelt, denkt Pam dat de gevangenis beter klinkt dan het kantoor. Michael verandert in "Gevangenis Mike" om iedereen ervan te overtuigen dat voor hem werken beter is dan de gevangenis.

4 Diversity Day was net zo onhandig

De Diverstiteitsdag op kantoor
De Diverstiteitsdag op kantoor

Een van de meest ongemakkelijke Michael Scott-momenten vond plaats tijdens seizoen 1, aflevering 2, "Diversity Day". Nadat Michael een racistische Chris Rock-routine heeft voorgedragen, stuurt Dunder Mifflin een vertegenwoordiger om diversiteitstraining te doen. Michael heeft zijn eigen diversiteitsbijeenkomst en dwingt het kantoor om indexkaarten van andere rassen te dragen. Zo huiveringwekkend!

3 Toen hij Oscar kuste om te bewijzen dat hij niet homofoob was

Michael Scott kust Oscar
Michael Scott kust Oscar

Michael Scott bevond zich in een lastige situatie tijdens seizoen 3, aflevering 1, "Gay Witch Hunt". Wanneer Michael Oscar een beledigende smet noemt, "out" hij Oscar per ongeluk naar het hele kantoor. Als hij ervan wordt beschuldigd homofoob te zijn, dwingt hij Oscar hem te kussen. Het is zo'n ongemakkelijk moment om naar te kijken.

2 Toen hij een enorm gevecht kreeg met Jan tijdens hun etentje

Het Office Dinner Fight
Het Office Dinner Fight

Dingen ontrafelden snel voor Michael Scott tijdens seizoen 4, aflevering 13, "The Dinner Party". Michael nodigt Pam en Jim uit voor een etentje in het appartement van hem en Jan. Jan beschuldigt Pam van vreemdgaan met Michael en de hel breekt los. Het stel heeft een enorme schreeuwpartij totdat de politie komt opdagen.

1 The Whole Scott's Tots Fiasco was zo cringy

The Office Scott's Tots
The Office Scott's Tots

Het meest griezelige Michael Scott-moment vond plaats tijdens seizoen 6, aflevering 12, "Scott's Tots". Michael wordt gedwongen een tienjarige belofte onder ogen te zien die hij aan kansarme kinderen heeft gedaan om hun collegegeld te betalen als ze van de middelbare school afkomen. Hij bezoekt de studenten om het nieuws te brengen en reikt hen in plaats daarvan laptopbatterijen aan. Zo pijnlijk om door te zitten!

Aanbevolen: