De meest brute momenten op 'Succession' gerangschikt

Inhoudsopgave:

De meest brute momenten op 'Succession' gerangschikt
De meest brute momenten op 'Succession' gerangschikt
Anonim

Succession is gevuld met schokkende, hilarische en uiterst opwindende momenten. Dit zegt iets, aangezien de door Jesse Armstrong gecreëerde HBO-serie uiteindelijk een familiedrama is met een beetje zakelijke erin. Maar de Shakespereaanse structuur, David Mamet-achtige woordspeling en het feit dat het personages heeft die rechtstreeks uit een Griekse tragedie komen maken het een van de meest opwindende en vermakelijke series ooit. En dat zegt niets over de geweldige acteurs die er zoveel leven inblazen. Het maakt niet uit hoe de rest van de cast echt denkt over het creatieve proces van Jeremy Strong, het lijdt geen twijfel dat ze dol zijn op het niveau van diepte en emotie die hij in de show brengt. Bovendien heeft Jeremy ook veel toegevoegd aan de meest brute momenten in de serie tot nu toe.

De HBO-show, die net zijn derde seizoen heeft afgesloten, heeft momenten van echte schokwaarde, zoals Kendalls triomfantelijke persconferentie aan het einde van seizoen 2 en momenten van pure hilariteit, zoals Nicholas Braun's (AKA Cousin Greg) waterflesgevecht, maar het heeft ook momenten die het publiek eraan herinneren dat de personages op Succession echt verwerpelijk kunnen zijn. Deze momenten van brutaliteit laten niet alleen zien hoe vreselijk de personages voor elkaar kunnen zijn, maar ook hoe vreselijk ze kunnen zijn voor de samenleving.

10 Het Kennedy-achtige auto-ongeluk in "Nobody Is Ever Missing" van seizoen 1

De finale van seizoen één gaf Kendall Roy van Jeremy Strong een van zijn donkerste momenten in de serie. Het accidentele auto-ongeluk dat resulteert in de dood van een ober is ronduit verschrikkelijk. Het was zwaar om de jonge man te zien verdrinken, maar om Kendall terug te zien lopen naar Shiv's bruiloft in de modder terwijl hij nadacht over hoe dit moment zijn leven voor altijd zal veranderen, was ronduit brutaal.

9 Logan weigert Shiv te noemen in "Tern Haven" van seizoen 2

Shiv heeft misschien net alles gedaan om haar kans te vernietigen om in deze aflevering de opvolger van de Waystar Royco-onderneming te worden genoemd, maar dat neemt niet weg hoe brutaal het was dat haar eigen vader weigerde haar te noemen nadat hij in feite beloofd. Niet alleen dat, de familie Pierce bracht hem in een situatie waarin hij Shiv noemt of zijn bedrijf opoffert. Logan weigert. Hoewel hij slim was om hun bluf te noemen, was het ongetwijfeld harteloos hoe hij zijn dochter zo graag een kans ontzegde.

8 Caroline's gesprek met Kendall in "Return" van seizoen 2 en haar gesprek met Shiv in "Chiantishire" van seizoen 3

Deze twee moeder/kind-momenten zijn met elkaar verbonden omdat het niveau van brutaliteit gelijk is. Hoewel Caroline zelden in de show te zien is, doemt haar aanwezigheid groot op. Vooral vanwege de emotionele schade die ze aan haar drie kinderen heeft geroken. Wanneer ze komt opdagen, herinnert ze het publiek er altijd aan hoe afstandelijk, manipulatief en veroordelend ze is met haar kinderen. In "Return" probeert Kendall een band met haar op te bouwen door haar te vertellen dat hij de dood van een ober veroorzaakte. Maar in plaats van haar zoon te steunen, vlucht ze. Iets soortgelijks gebeurt in "Chiantieshire" van seizoen 3, alleen het publiek ontdekt hoe liefdeloos ze kan zijn als ze een "van hart tot hart" heeft met Shiv. Tegen het einde van de scène vertelt ze haar dochter dat ze wenste dat ze honden had in plaats van haar.

7 Shiv en Tom's relatie in "Nobody Is Ever Missing" uit seizoen 1, "This Is Not For Tears" uit seizoen 2 en "Chiantishire" uit seizoen 3

Het is onmogelijk om slechts één brutaal moment te kiezen tussen deze man en vrouw. Maar Shiv die vroeg om een open huwelijk op haar huwelijksnacht in de finale van seizoen 1, gewillig opofferen van Tom en hun gesprek op het strand in de finale van seizoen 2, en hun vreselijke vuile praat in "Chiantishire" van seizoen 3 zijn gemakkelijk de hoogtepunten.

6 Roman's honkbalweddenschap in seizoen 1's "Celebration"

Hoewel de rijke Kieran Culkin de meeste van de meest brute beledigingen van Succession heeft, is hij ook te zien in enkele van de meest vreselijke momenten van de show. Dit omvat de tijd dat hij $ 1 miljoen voor het gezicht van een kind uit de lagere middenklasse bengelde voor zijn eigen amusement. Dat soort geld is zinloos voor de Roys, maar voor die jongen en zijn familie had het hun leven kunnen veranderen. Er zijn maar weinig momenten zo verschrikkelijk als wanneer Roman de cheque voor zijn gezicht verscheurt nadat hij er niet in is geslaagd een homerun te slaan.

5 Zwijnen op de grond in seizoen 2's "Hunting"

The Boar On The Floor-game is gemakkelijk een van de meest beruchte scènes in de geschiedenis van de opvolging. Het toonde niet alleen de omvang van Logan's macht over zijn werknemers, maar het onthulde ook hoe elk lid van de Waystar Royco-familie bereid is hun menselijkheid opzij te schuiven om zichzelf te redden van vernedering en zichzelf zo hoog mogelijk op de zakelijke ladder te houden. mogelijk.

4 Logan offert Kendall op in seizoen 2's "This Is Not For Tears"

"Wat zou je kunnen doden waar je zoveel van houdt dat de zon weer zou opkomen". Deze regel wordt gevolgd door de erkenning dat Logan bereid was zijn eigen zoon op te offeren om zichzelf te redden. Het is volkomen verwoestend, maar het is ook de reden dat Kendall zijn vader de Judas-kus geeft en hem verraadt tijdens de persconferentie.

3 Kendalls' verjaardag v alt uiteen in "Too Much Birthday" van seizoen 3

Kendalls 40e verjaardag was gemakkelijk een van de ergste nachten van zijn leven. Hoewel hij bedoelde dat het de grootste gebeurtenis ooit zou worden, bleek dit het moment te zijn waarop hij zich realiseerde dat zijn beurt tegen zijn vader waardeloos was. Brute momenten in de aflevering zijn onder meer Roman die toegaf dat hij achter de intimidatie van Kendalls ex-vrouw en kinderen zat, Logan die Kendall een uitbetaling aanbiedt via een verjaardagskaart, Roman die de Mattson-deal voor Kendalls neus steelt en een fysieke confrontatie tussen de drie. broers en zussen. Maar Kendall die wanhopig probeerde het geschenk van zijn kinderen te vinden in een wanhopige poging om zijn menselijkheid te behouden, was het meest hartverscheurend.

2 Kendall bekent in seizoen 3's "All The Bells Say"

Kendall die aan zijn broers en zussen onthulde dat hij 'een kind had vermoord' was onvermijdelijk. Maar zijn inzinking op het kalkachtige zand bij de vuilnisbelten in het binnenland van zijn moeders bruiloft was hartverscheurend. Hoewel zowel Shiv als Roman (die zijn eigen soort steun bood met duistere komedie) hem niet kruisigden voor wat hij had gedaan, lijdt het geen twijfel dat dit donkere moment in Kendalls leven hem gebroken heeft achtergelaten. Hoewel de verdrinkingsscène in de vorige aflevering ook moeilijk was om naar te kijken, was het moment waarop Kendall duidelijk werd het hoogtepunt van deze meedogenloze verhaallijn.

1 Tom en Caroline's verraad in seizoen 3's "All The Bells Say"

Iedereen heeft het over de finale van seizoen drie, omdat het zowel volkomen verrassend als volledig voorspelbaar was. Nadat ze heeft laten zien hoe egocentrisch Caroline werkelijk is, is het logisch dat ze een kloof met haar ex-man zou overbruggen en hun kinderen hun fortuin zou beroven. Maar het was Tom die zijn vrouw en haar broers aan hun vader opdiende voor het avondeten dat de meeste aandacht kreeg. Hoewel Toms wending naar de duistere kant wreed was voor Shiv, Roman en Kendall, was het ook logisch. Shiv besteedde zoveel tijd aan het manipuleren en emotioneel misbruiken van hem dat het slechts een kwestie van tijd was voordat hij knapte. Maar wie had gedacht dat hij het op zo'n harteloze en meedogenloze manier kon doen?

Aanbevolen: