Gold Rush: 15 verrassende manieren waarop Todd Hoffman zijn nettowaarde van $ 7 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Gold Rush: 15 verrassende manieren waarop Todd Hoffman zijn nettowaarde van $ 7 miljoen uitgeeft
Gold Rush: 15 verrassende manieren waarop Todd Hoffman zijn nettowaarde van $ 7 miljoen uitgeeft
Anonim

Realityster Todd Hoffman is vooral bekend van zijn rol in de hitserie Gold Rush. Gedurende verschillende seizoenen keken fans van de Discovery Channel-show naar wat Hoffman en zijn bemanning aan het doen waren terwijl ze de noordelijke bodem afspeurden naar edele metalen.

Om te zeggen dat Hoffman het in de loop der jaren rijk heeft gemaakt, is een understatement. De vader van middelbare leeftijd ziet er misschien sjofel en slechter uit, maar hij is eigenlijk een multimiljonair! Van luchthavens tot machines, bedrijven tot auto's, Todd Hoffman is een big spender. Bekijk deze verrassende dingen waar hij zijn fortuin van zeven miljoen dollar aan heeft uitgegeven.

15 Hij kocht een kleine luchthaven in Oregon

Voordat mijnbouw zelfs maar op Hoffmans radar stond, was hij de trotse eigenaar van een kleine luchthaven in Oregon. Een tijdlang diende deze luchthaven zijn doel als primaire inkomstenbron, maar uiteindelijk viel de industrie op en richtte Todd zijn aandacht ergens anders op. Hoewel de luchthaven niet het grote geld binnenha alt, bezit Todd het nog steeds.

14 Hoffman is mede-eigenaar van Zum Media Productions

Toen Todd aan de wereld aankondigde dat hij zijn hitshow zou verlaten en zijn aandacht op andere ondernemingen richtte, vroegen fans zich overal af wat hij nu met zijn tijd zou doen. Ze hoefden niet lang te wachten om te horen dat Todd Zum-producties was begonnen. Tot nu toe heeft het productiebedrijf niet veel anders gedaan dan nieuwe shows te beloven.

13 Todd is erg trots op zijn middelenbehandelingscentrum

Todd koopt niet alleen flitsende auto's en productiebedrijven met zijn miljoenen, minstens één van zijn zakelijke ondernemingen is gewijd aan het helpen van mensen die worstelen met middelenmisbruik. Todd startte een behandelingsfaciliteit om het leven van degenen die down en out waren te verbeteren. Van alles wat hij met zijn geld heeft gedaan, is hij misschien wel het meest trots op deze prestatie.

12 Todd giet geld en ziel in zijn muziekproductie

Todd Hoffman, de muzieksuperster? Hmmm, we zien hem niet snel een Grammy winnen, maar Todd lijkt te denken dat hij een goede kans heeft op muzikaal sterrendom. Een deel van zijn fortuin gaat naar de financiering van zijn nieuw gevonden passie voor het maken van muziek. Momenteel kunnen fans enkele van zijn covers bekijken op YouTube.

11 Een film maken kan zijn waar zijn fortuin naartoe gaat

Bij Todd Hoffman draait alles om het waarmaken van al zijn entertainmentdroom. Eerst werd er gebabbeld over zijn nieuwe productiemaatschappij die onder meer een nieuwe realityshow creëerde. Todd begon zijn muzikale ambities te financieren en hij lijkt zelfs te denken aan het maken en produceren van grote films!

10 Het creëren van een reality-spin-off kost wat geld

Fans waren enthousiast toen ze hoorden dat Hoffman en zijn nieuw opgerichte Zum-producties hun energie en geld aan een gloednieuwe realityserie met de naam Greenhorn Gold besteedden. Er is nog niet veel informatie bekend over de releasedatum van de show, maar we houden onze vingers gekruist!

9 Een wasplant zette hem een mooie cent terug

Tijdens zijn mijnbouwdagen investeerde Hoffman niet in één… niet in twee… maar in DRIE wasinstallaties! Wasinstallaties gebruiken water en sedimentatie om erts uit het algemene vuil te verwijderen. Drie kan als overdreven worden beschouwd voor een kleine mijnbouwoperatie, maar Todd houdt er duidelijk van om groot te worden of naar huis te gaan.

8 Een mijnbouwoperatie in Guyana, Zuid-Amerika flopte en het was niet goedkoop

Todd voerde zijn operatie naar het zuiden naar Guyana in de hoop het goud terug te brengen. De excursie was niet goedkoop en de uitbetaling was niet precies wat hij had gehoopt. De reis bleek zo rampzalig dat Hoffman het 'zijn grootste fout' noemde. Misschien is het echt tijd om verder te gaan met mijnbouw.

7 Hij investeerde in een productie- en financieringsbedrijf genaamd Gold Standard Television

Naast Zum-producties heeft Todd ook geïnvesteerd in een productie- en financieringsbedrijf genaamd Gold Standard Television. Het bedrijf heeft kantoren in Los Angeles en Hoffman runt het samen met de ervaren producer Jose Behar. Met alles wat Hoffman achter de schermen doet, hebben we hem misschien onderschat. Misschien wordt hij het volgende grote ding in entertainment.

6 Hoffman waagde een kans en investeerde $1 miljoen in mijnbouwapparatuur

Je weet wat ze zeggen, je moet geld uitgeven om geld te verdienen! Todd Hoffman investeerde een coole miljoen dollar in zijn mijnbouwonderneming door veel apparatuur te kopen om zijn operatie tot het maximum te laten verlopen. Deze worp van de dobbelstenen bleek behoorlijk lucratief te zijn voor de realityster, aangezien hij miljoenen dollars heeft verdiend met het opgraven van goud.

5 Een Chevrolet Camaro uit 1972 krijgt Todd's motor aan de praat

Todd Hoffman houdt van zijn auto's en hij heeft er een aantal gekocht met het fortuin dat hij heeft verdiend met mijnbouw. Een van zijn favoriete auto's is een Chevy Camaro uit 1972 die hij tijd besteedde aan het restaureren. Hij plaatste een nieuwe LS-motor in de oldtimer en beschouwt het als een van zijn kostbare bezittingen.

4 Zijn 1949 Chevy 3100 Five-Window Truck

Hoffman houdt van flitsende auto's zoals zijn oude Camaro, maar hij heeft ook een voorliefde voor roestige oude vrachtwagens die eruitzien alsof ze op een vuilstort horen. Hij bezit een Chevy 3100 Five Window-truck uit 1949 die er aan de buitenkant bijna dood uitziet, maar van binnen is alles opgevoerd. Op deze manier heeft zijn voertuig het allerbeste van oud en nieuw.

3 Een Ram 2500 uit 2017 is Todd's Go To Vehicle

Todd's 2017 Ram 2500 is de auto die we hem zagen rijden op Gold Rush. Hoewel hij meerdere voertuigen bezit, is dit de studie die hem brengt waar hij heen moet. De Ram is de ware voor hem, maar hij is helemaal Chevy als het om zijn familie gaat. Zijn vrouw rijdt in een Chevy Suburban.

2 Hoffman bezit een uitgevallen camper

De Hoffmans hebben een camper zodat ze in stijl overal kunnen reizen. Soms laadt hij de jongens op in zijn grote dieselcamper en gaat hij op pad. Hij heeft zelfs de camper naar de Klondike gebracht om goud te delven. We houden van het idee om achter het stuur van een huis op wielen te kruipen en het noorden te verkennen.

1 Een autoshow kan winstgevend blijken

Todd Hoffman ging naar sociale media om zijn samenwerking met Pluto-streaming en zijn grote aanstaande project aan te kondigen: een autoshow! Hij houdt van de entertainmentindustrie, en hij houdt van auto's, dus waarom niet? Hij en een paar andere jongens hebben blijkbaar het televisieconcept van een autoshow met een twist aangeboden. We kunnen niet wachten om te horen wat de twist is.

Aanbevolen: