Alles wat we weten over Sophie Turner's tijd in Game of Thrones

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Sophie Turner's tijd in Game of Thrones
Alles wat we weten over Sophie Turner's tijd in Game of Thrones
Anonim

Sophie Turner is een ongelooflijke jonge actrice met hersens en schoonheid die bij elkaar passen. Ze speelde van 2011 tot 2019 op HBO's Game of Thrones. Ze bleef alle acht seizoenen bij de show en begon met filmen op 12-jarige leeftijd! Naast de hoofdrol in Game of Thrones, heeft Sophie Turner ook deel uitgemaakt van films als Dark Phoenix, Time Freak en X-Men: Apocalypse. Hollywood houdt nu helemaal van haar en merkt op hoe getalenteerd en mooi ze werkelijk is!

In het persoonlijke leven van Sophie Turner is ze onlangs getrouwd met Joe Jonas en ze is heel open en openbaar geweest over haar vriendschappen! Een van haar beste vriendinnen ooit is Maisie Williams, de jonge actrice die de rol van Arya Stark speelde in Game of Thrones. Lees verder om erachter te komen wat er met Sophie Turner is gebeurd tijdens het filmen van Game of Thrones.

15 Sophie Turner deed alsof ze Maisie Williams kuste op de set

Sophie Turner en Maisie Williams hebben een geweldige vriendschap, band en connectie. Ze groeiden samen op met het filmen van HBO's Game of Thrones, dus het moest gebeuren! De twee jonge vrouwen deden op een gegeven moment speels alsof ze elkaar kusten tijdens het filmen van de show als een grap! Dit laat alleen maar zien hoe dichtbij ze zijn.

14 Sophie Turner gebruikte haar JUUL tussen de opnames

Sophie Turner wordt vaak gefotografeerd door paparazzi of vrienden die haar Juul in haar hand houden. Een Juul wordt gebruikt om nicotine en tabaksproducten te roken. Ze gebruikte zelfs haar Juul-apparaat op de set van Game of Thrones tussen de opnames door. Ze hield het waarschijnlijk verborgen in een zak van haar kostuum.

13 Kit Harington zei: "Ik hou van dat meisje tot mijn botten" in verwijzing naar Sophie Turner

Toen hem werd gevraagd naar Sophie Turner, had Kit Harington alleen maar positieve dingen over haar te zeggen! Hij zei dat hij tot op zijn botten van haar hield. Hoe lief is dat? Ze speelden de rol van broer en zus in Game of Thrones en ze hadden absoluut het gevoel dat ze ook in het echte leven broer en zus waren.

12 Emilia Clarke beschouwt Sophie Turner als een goede vriendin

Volgens Purewow zei Emilia Clarke: "Ze is echt een goede vriendin van mij, dus het was erg leuk, het was heel dom, het was toen van:" Oh! We doen dit nu. We hebben, zoals, een acteur discussie,’ in tegenstelling tot alleen mij en Sophie. Met al die scènes die nieuwe mensen ontmoetten, voelde het alsof elke dag een klein feestje was.”

11 Sophie Turner voelde dat haar vriendschap met Maisie Williams destructief was

In een interview gaf Sophie Turner toe: "Maisie en ik bleven samen [binnen]. Ik denk dat vrienden zijn met elkaar behoorlijk destructief was omdat we hetzelfde doormaakten …" Tenminste de twee jonge vrouwen konden al hun gevoelens en ervaringen met elkaar delen.

10 Sophie Turner gaf Emilia Clarke de schuld van de beruchte Starbucks Cup

Seizoen 8, aflevering 4 van Game of Thrones was berucht om een Starbucks-beker voor Daenerys Targaryen tijdens een scène. In een interview met The Tonight Show zei Sophie Turner: "We hebben allemaal dezelfde kopjes voor al ons water en thee en alles, dus… ik bedoel, kijk eens voor wie het is neergezet… Emilia Clarke. Zij is de boosdoener."

9 Sophie Turner likte een Peter Dinklage-cosplaymasker

Volgens Time reageerde Sophie Turner op de foto's waarop ze een Peter Dinklage-masker likte en zei: Ja, veel mensen dachten dat het Peter was. Ik ga niets doen om die geruchten te verdrijven, Peter is een sexy man. Maar hij heeft een vrouw, dus ik denk niet dat hij blij zou zijn met een likje in zijn gezicht.'

8 Sophie Turner wilde een beter lot voor Cersei Lannister

"Ik dacht dat Arya Cersei zou vermoorden", vertelde Sophie Turner aan The Wrap.'En ik had Sansa en Cersei graag herenigd gezien, of Arya en Cersei.' Game of Thrones-fans zouden willen dat ze dat ook hadden kunnen zien, Sophie! We hoopten allemaal op een betere dood voor Cersei en we waren allemaal volkomen teleurgesteld.

7 Sophie Turner vond het bizar toen ze voor het eerst op het scherm te zien was met Emilia Clarke

Volgens Express zei Sophie Turner: "Het was eigenlijk best bizar omdat ik Emilia alleen op het scherm zie en het is een soort fanmoment." Het was behoorlijk bizar en interessant voor kijkers om de personages van Sansa Stark en Daenerys Targaryen tegelijkertijd op het scherm in het laatste seizoen.

6 Sophie Turner onthulde wat zij en Maisie Williams zouden doen na het filmen van elke aflevering

In een interview met Glamour zei Sophie Turner: "Ik weet niet of mijn publicist me zal vermoorden omdat ik dit zeg. We zouden high worden en dan zouden we samen in het bad zitten en we zouden wrijf make-upborstels op onze gezichten. Het is leuk. " Het klinkt alsof deze twee meiden een leuke tijd hebben gehad!

5 Sophie Turner gaf haar mening over het koningschap van Bran

Volgens The New York Times zei Sophie Turner: "King Bran the Broken. Ik veronderstel dat het onverwachts was, maar het is heel logisch. De beste manier voor ons om de toekomst in te gaan, is door naar onze verleden en probeer die fouten die we in het verleden hebben gemaakt niet te maken. En hij is de enige persoon die alles weet, dus het is logisch."

4 Sophie Turner waardeerde het werken met Peter Dinklage en Lena Headey

Volgens The LA Times zei Sophie Turner: "In de buurt van Peter Dinklage en Lena Headey en al deze ongelooflijke acteurs - Charles Dance - begon ik mijn weg te vinden. Sansa deed hetzelfde, leerde deze politiek en hoe om erbij te horen en al deze informatie van al deze grote manipulatoren te absorberen."

3 Sophie Turner steunt de petities van fans voor een herschrijving van het laatste seizoen niet

In haar interview met The New York Times zei Sophie Turner: "Al deze petities en dat soort dingen - ik vind het respectloos voor de crew, en de schrijvers en de filmmakers die gedurende 10 jaar onvermoeibaar hebben gewerkt, en voor 11 maanden schieten het laatste seizoen. Zoals nachtfoto's voor 50-plussers."

2 Sophie Turner heeft het gevoel dat GoT altijd gekke wendingen heeft gehad

Toen The New York Times Sophie Turner vroeg naar de reacties van fans op het laatste seizoen, zei ze: "Het ding over Game of Thrones dat altijd geweldig is geweest, is het feit dat er altijd gekke wendingen zijn geweest, vanaf seizoen 1 met Ned's onthoofding."

1 Sophie Turner beschreef haar laatste opnamedag als erg emotioneel

In haar interview met The New York Times zei Sophie Turner: "Elke keer dat ze snijden, begon ik te huilen omdat ik dacht dat het het einde was, en dan zou ik het opnieuw moeten opkroppen en schieten nog een take, en nog een take en nog een take." De laatste aflevering maakte ons ook emotioneel!

Aanbevolen: