Lili Reinhart geeft toe dat ze depressief is en legt uit waarom ze Cole Sprouse niet meer volgde

Inhoudsopgave:

Lili Reinhart geeft toe dat ze depressief is en legt uit waarom ze Cole Sprouse niet meer volgde
Lili Reinhart geeft toe dat ze depressief is en legt uit waarom ze Cole Sprouse niet meer volgde
Anonim

De jonge cast van de CW-hitserie Riverdale staat bekend als buitengewoon aantrekkelijk, en toen een fan de show bekritiseerde omdat het leek alsof alle tieners "perfect gebeitelde lichamen" zouden moeten hebben, betwistte Lili Reinhart de bewering en onthulde dat ze last heeft van haar eigen lichaamsproblemen.

De 23-jarige actrice plaatste op Twitter dat ze zich vaak "geïntimideerd" voelt door haar medespelers en dat ze onlangs is aangekomen door een depressie. Fans begonnen zich onlangs zorgen te maken over Reinhart toen ze merkten dat ze haar geruchten vriendje en Riverdale co-ster Cole Sprouse op Instagram ontvolgde, maar ze beweerde deze week in haar Instagram-verhaal dat het gewoon een "glitch" was en smeekte haar volgers: "Doe het niet flippen."

Reinhart beschrijft haar strijd met lichaamsdysmorfie

Reinhart vertelde fans voor het eerst op Twitter over haar lichaamsdysmorfie in 2018, toen ze zei dat ze zich "echt ontmoedigd" voelde wanneer mensen beweren dat ze te mager is om te beweren dat ze problemen heeft met haar zelfbeeld.

“Alsof mijn lichaamsdysmorfie niet relevant is vanwege hoe ik eruitzie voor sommige mensen. Ik ben ofwel niet rond genoeg of niet mager genoeg om me verzekerd te voelen, schreef ze, voordat ze kritiek uitte op degenen die personen die lijden aan onzekerheden en psychische aandoeningen niet goed respecteren.

De "gebeitelde" cast van Riverdale verdedigen

Toen een Riverdale-fan deze week op Twitter beweerde dat de serie "zou kunnen bijdragen aan onrealistische lichaamsverwachtingen [en] problemen met het lichaamsbeeld" door "25+-jarige [s] die tieners uitbeelden met perfect gebeitelde lichamen", Reinhart wees erop dat ze worstelt met haar eigen lichaamsbeeldproblemen en dat de castleden van de serie misschien meer herkenbaar zijn dan sommige kijkers zouden denken.

Reinhart eindigde haar discussie door "de vrouwen te prijzen die onze industrie hebben geholpen een stap in de juiste en authentieke richting te zetten."

De echte "Bughead" kan nog steeds sterk worden

De relatie tussen Reinhart's Betty Cooper en Cole Sprouse's Jughead Jones is al lang een favoriet bij fans op Riverdale, en kijkers verheugden zich toen Reinhart voor het eerst onthulde dat Sprouse haar echte vriend is in een interview met Coveteur afgelopen september.

Het stel is de laatste tijd niet vaak samen in het openbaar gezien en toen fans deze week ontdekten dat Reinhart Sprouse ontvolgde op Instagram, gingen ze ervan uit dat het paar uit elkaar was gegaan.

"Bughead"-verladers hoeven zich misschien geen zorgen te maken, omdat Reinhart in haar Instagram-verhaal plaatste: "Er was een storing op Instagram allemaal, niet in paniek raken", en ging meteen terug naar het volgen van Sprouse op de sociale media toepassing.

Aanbevolen: