Brad Pitt geeft toe dat hij zich depressief en alleen voelt sinds zijn scheiding van Angelina

Inhoudsopgave:

Brad Pitt geeft toe dat hij zich depressief en alleen voelt sinds zijn scheiding van Angelina
Brad Pitt geeft toe dat hij zich depressief en alleen voelt sinds zijn scheiding van Angelina
Anonim

Depressie kan iedereen in de klauwen klemmen, zelfs degenen die alles lijken te hebben wat ze willen. Het is misschien verrassend om te horen dat Brad Pitt lijdt aan een lichte depressie. Achter gesloten deuren vecht de populaire acteur die wordt aanbeden om zijn mooie uiterlijk en opvallende uitvoeringen in zijn films eigenlijk tegen een mentale toestand.

De acteur acteert de laatste tijd minder na zijn veelbesproken scheiding van actrice Angelina Jolie en is nuchter gebleven. Hij heeft verteld hoe hij omgaat met depressie en wat hem heeft geholpen om het te overwinnen. Hij onthulde ook hoe hij tegenwoordig "vreugde" in zijn leven vindt.

Brad Pitt onthult dat hij leed aan een laaggradige depressie

Hollywood-ster Brad Pitt heeft gestaan als een hartenbreker uit de klassieke film die je hart steelt in verschillende rollen. Zijn beste films zijn onder meer psychologische thrillers zoals Fight Club en Se7en, en hij laat ook zijn komische karbonades zien in Once Upon a Time in Hollywood en Burn After Reading.

Succes leek hem altijd te hebben gevolgd. Met al zijn projecten en ondernemingen is het geen wonder dat de acteur nu naar schatting $ 300 miljoen waard is. Sommigen geloven zelfs dat de acteur gemakkelijk maar liefst $ 350 miljoen waard is. Maar ondanks alle successen die hij behaalde, onthulde hij onlangs dat hij aan een depressie leed.

Brad is openhartig over zijn leven als nooit tevoren, toen hij sprak over zijn leven zes jaar sinds de scheiding van Angelina Jolie en hoe het was. In het interview met GQ sprak hij over het omgaan met depressie en meer met een zeldzaam gevoel van eerlijkheid in de interactie.

In een emotionele verklaring vertelde Brad dat hij zich altijd 'alleen voelde' tijdens het opgroeien en onthulde dat hij tot voor kort 'een grotere omhelzing van mijn vrienden en familie' had. "Ik voelde me altijd heel alleen in mijn leven, alleen toen ik opgroeide als kind, alleen hier zelfs, en het is echt niet tot voor kort dat ik een grotere omhelzing van mijn vrienden en familie heb gehad", vertelde hij.

Hij legde verder uit: Wat is die regel, het was Rilke of Einstein, geloof het of niet, maar het was iets over wanneer je kunt lopen met de paradox, wanneer je echte pijn en echte vreugde tegelijkertijd draagt, dit is volwassenheid, dit is groei.” Dit is absoluut een accurate realiteit van het leven, want het leven draait om het omgaan met een mix van zowel vreugde als liefdesverdriet.

Niemand heeft alles altijd goed te doen, inclusief de Oscar-winnende acteur als Brad Pitt. Na een beschuldiging van huiselijk geweld, kreeg hij te maken met een langdurige voogdijstrijd met Angelina Jolie, waarbij zijn ex-vrouw uiteindelijk de voogdij over hun kinderen kreeg. Door deze deuk in zijn relatie voelde hij zich duidelijk een beetje radeloos.

In zijn realisatie ontdekte hij dat hij zich alleen en volkomen onveilig voelde, wat hem naar die deprimerende toestand had geleid. Hij was echter in staat om zijn kalmte te bewaren en steeg zelfs in de dieptepunten hoog. Hij ontwikkelde zijn nieuwe motivatie voor een gezondere levensstijl pas na zijn breuk met Angelina.

Brad Pitt deelt wat hem hielp om met depressie om te gaan

Gelukkig heeft Brad Pitts verhaal over depressie een hoopvolle noot. Hij bleef vertellen over wat hem door een depressie heeft geholpen. Zoals ze zeggen, de donkerste wolken hebben een zilveren randje. Hij was in staat om weinig vreugde uit de donkerste momenten van zijn leven te persen.

Hij zei: Ik denk dat vreugde een nieuwere ontdekking is geweest, later in het leven. Ik bewoog altijd met de stroming mee, dreef op een bepaalde manier naar de volgende. Ik denk dat ik jaren met een lichte depressie heb doorgebracht, en pas toen ik daarmee in het reine kwam en alle kanten van mezelf probeerde te omarmen - de schoonheid en het lelijke - ben ik in staat geweest om die momenten van vreugde te vangen.”

De acteur die openhartig was over zijn geestelijke gezondheid, beweerde ook dat hoewel muziek hem met veel vreugde vervult, hij denkt dat "alle harten gebroken zijn". Maar zijn pogingen om geluk te vinden lijken te werken.

Momenteel staat Brad Pitt nog steeds gepland voor acteeroptredens dit jaar, waaronder de actiekaskraker van regisseur David Leitch, Bullet Train, die gaat over de vijf moordenaars aan boord van een snel rijdende trein. Hij is ook te zien in de historische dramafilm Babylon. Met al deze projecten op zijn naam heeft hij genoeg redenen om vreugde te vinden in wat het leven hem te bieden heeft.

Aanbevolen: