Friends: 10 tekenen dat jij de Chandler Bing van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Friends: 10 tekenen dat jij de Chandler Bing van je vriendengroep bent
Friends: 10 tekenen dat jij de Chandler Bing van je vriendengroep bent
Anonim

Hij is zelfbewust, neurotisch en toch ongelooflijk lief: Chandler Bing van Friends brengt een gevoel van realisme en sardonische humor naar zijn vriendengroep. Hij heeft een baan van 9 tot 5 waar hij niet echt om geeft, hij verdient behoorlijk geld en hij heeft duidelijk een aantal dringende problemen die hij zou moeten oplossen.

Terwijl Rachel het meest veranderde in termen van onafhankelijkheid, groeide Chandler het meest emotioneel. Hij had zijn leven altijd onder controle, maar dat kon niet gezegd worden over zijn zelfrespect. Elke vriendengroep heeft een Chandler-type en dit zijn de veelbetekenende tekens die de Chandlers van de wereld verraden.

10 Jij bent de slimme

Chandler ging naar Columbia University waar hij Ross ontmoette. Hij is de meest volwassen van allemaal als we de groep in seizoen 1 ontmoeten. Hij heeft een baan en het is duidelijk dat hij een professional is in zijn vakgebied. Chandler is slim, geestig en hij weet hoe hij met geld moet omgaan.

Chandlers van de groepen zijn degenen met betrouwbare, goedbetaalde banen. Ze houden niet per se van wat ze doen, maar het zijn niet de types die van risico's houden. Chandler verraste ons aan het einde van de serie: hij volgde zijn hart en wisselde van veld.

9 Je bent wanhopig op zoek naar liefde

Chandler toont nooit zijn emoties, maar hij gaf wel toe dat hij wanhopig op zoek is naar liefde. Hij is erg zelfbewust, maar totdat hij met Monica gaat daten, heeft hij niet echt veel geluk in de liefde. Hij is zo bang om in de steek gelaten te worden dat hij zijn romantische interesses wegduwt voordat ze een kans krijgen.

Heb je ooit een relatie gehad met iemand die je niet eens zo leuk vindt? Want dat is precies wat er met Chandler is gebeurd vanwege zijn hopeloze verlangen om bemind te worden. Hij ging met Janice uit, ook al kon hij haar niet uitstaan. En hij was ook niet erg succesvol met zijn andere liefdesbelangen.

8 Je gelooft in je vrienden

Chandler komt misschien gemeen over vanwege zijn sarcasme, maar hij gelooft echt in zijn vrienden en steunt hen. Vrij literair: hij heeft Joey eeuwenlang financieel gesteund. Hij wilde dat zijn vriend zijn droom najaagde en die is echt uitgekomen!

Geloof jij ook in je vrienden? Denk je dat ze de beste zijn, zelfs als ze het moeilijk hebben in het leven? Je zou misschien niet zeggen dat ik veel van je hou, maar je geeft zeker om je vrienden uit de grond van je hart.

7 Je haat de feestdagen

Chandler is ongelooflijk resistent tegen het idee dat de groep samen Thanksgiving viert omdat hij zulke slechte herinneringen aan zijn jeugd heeft. In dit opzicht lijkt hij op Phoebe. Maar in tegenstelling tot haar heeft hij zijn trauma niet echt verwerkt en ervaart hij nog steeds af en toe emotionele flashbacks.

Wanneer Thanksgiving of Kerstmis ronddwalen, wentel je je dan in droevige herinneringen of ben je opgewonden om nieuwe te maken met je geweldige vriendengroep? We weten allemaal welke betekent dat jij de Chandler bent.

6 Je bent sociaal onhandig

Een van de meest in het oog springende problemen is Chandlers gebruik van humor. Het is vrij duidelijk dat hij het gebruikt als verdedigingsmechanisme om te voorkomen dat mensen te dicht bij hem komen, wat ook werd opgemerkt door Phoebe's vriend, de psychiater.

Chandler is zich heel goed bewust van de situatie. Op een keer stelde hij zichzelf voor door te zeggen: "Ik ben Chandler, ik maak grappen als ik me niet op mijn gemak voel". Lacht u overmatig of maakt u grappen als u zich ongemakkelijk voelt? Fladdert u met uw armen en slaat u per ongeluk mensen? Het is oke. Probeer gewoon te ontspannen, Chandler.

5 Je vrienden accepteren je zoals je bent

Als je Chandler bent, heb je een behoorlijk geweldige vriendengroep. Ze houden ruimte voor je, ook al haat je jezelf duidelijk en voel je je ongemakkelijk bij iedereen, zelfs soms bij je vrienden.

Als mensen te negatief, cynisch en angstig zijn, hebben hun vrienden de neiging om ze weg te duwen. Maar niet Chandler: Joey in het bijzonder maakte er altijd een punt van om er voor hem te zijn.

4 Niemand weet wat je baan is

Niet weten wat Chandler doet voor de kost is een lopende grap; het maakt zelfs deel uit van een van de best beoordeelde afleveringen van Friends waarin Monica en Rachel hun flat verliezen door een weddenschap omdat ze niet wisten wat Chandlers taak is. Ze wisten alleen dat hij een aktetas heeft.

Chandler werkte in een sector die toen heel nieuw was, dus zelfs zijn vrienden begrepen niet wat het precies betekende dat hij met data werkte. Hebben je vrienden enig idee hoe je werkdag eruitziet? Zo niet, dan ben jij Chandler.

3 Je vrienden maken graag grapjes over je

Chandler wordt geplaagd om de gekste kleine dingen, zoals zijn naam en omdat hij een derde tepel heeft. Omdat hij zich veilig voelt in zijn vriendschappen, laat hij de grap niet tot hem doordringen. Ze weten altijd wanneer ze moeten stoppen, dus het wordt nooit pesten.

Ben je geplaagd vanwege een bepaald persoonlijkheidskenmerk of iets dat je ooit hebt gedaan? Als jij degene bent die iedereen graag voor de gek houdt, dan ben jij Chandler.

2 Je kunt niet tegen conflicten

Als je denkt dat je de Chandler van de groep bent, kun je waarschijnlijk niet tegen conflicten. En met conflict bedoelen we niet schreeuwende lucifers; we bedoelen het communiceren van uw wensen of verlangens aan iemand die uw gedachten niet kan lezen. Chandler kon het niet opbrengen om zijn collega's te vertellen dat zijn vriend niet Toby is en hij nam zijn toevlucht tot liegen in plaats van zijn problemen rechtstreeks onder ogen te zien.

Als je het uit zou maken met je partner door hem te vertellen dat je naar Jemen verhuist in plaats van hem de waarheid te vertellen, dan ben jij Chandler.

1 Je doet veel alsof

Net als bij het bovenstaande punt, doet Chandler vaak alsof hij geïnteresseerd is in dingen die hem eigenlijk niet interesseren. Hij geeft niet om sport en kijkt liever naar parades op tv, maar hij kijkt nog steeds naar sport met Joey en Ross om een van de jongens te lijken.

Hoe goed kennen je vrienden je echt? Ga je gewoon mee met het luisteren naar hun muziek en het kijken naar hun soort tv-programma's, ook al zou je daar niets om geven? Verspil niet te veel van je leven aan dingen die je eigenlijk niet wilt doen, want dat wekt wrok op.

Aanbevolen: