Friends: 10 tekenen dat jij de Ross van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Friends: 10 tekenen dat jij de Ross van je vriendengroep bent
Friends: 10 tekenen dat jij de Ross van je vriendengroep bent
Anonim

Ross Geller van Friends heeft vele rollen in zijn leven: naast een goede vriend is hij ook een broer, een (ex-)man, een vader, een professor en de grootste romanticus van de groep. Hij denkt dat hij een 100% aardige vent is, ook al zeggen zijn acties vaak iets anders.

Ross is het soort man dat sterk afhankelijk is van zijn vriendengroep. Zijn vriend is niet alleen een bron van grote steun, hij is ook zwaar geïnvesteerd in Rachel, dus het is geen wonder dat hij er een punt van maakt om zo vaak mogelijk naar Monica's appartement te komen.

10 Jij was de eerste die trouwde

vrienden
vrienden

Wanneer we Ross voor het eerst ontmoeten in seizoen 1, is hij al een gescheiden man. Zijn ex-vrouw Carol verliet hem voor een vrouw, wat een grote impact had op het zelfrespect van Ross. Ross ging trouwen met nog een ander meisje, Emily.

Misschien ben je jong getrouwd of ben je helemaal met de verkeerde persoon getrouwd. Eén ding is echter zeker. Als jij het type bent dat haast heeft om te trouwen, ben jij de Ross van je vriendengroep.

9 Je vrienden zijn niet geïnteresseerd in wat je doet

Ross geeft unagi les in de gang
Ross geeft unagi les in de gang

Ross heeft een doctoraat in de paleontologie van Columbia University, maar geen van zijn vrienden lijkt er echt veel om te geven. Misschien is het omdat Ross zich arrogant gedraagt dankzij zijn diploma en zijn vrienden dat niet willen aanmoedigen.

Weigeren je vrienden om naar je te luisteren als je over je werk praat, ook al hou je er duidelijk van? Ross weet alles van je frustraties.

8 Je moet altijd gelijk hebben

vrienden
vrienden

Ross houdt er gewoon van om gelijk te hebben, ook al wint hij er absoluut niets mee. Erger nog, hij veroorzaakt alleen maar conflicten. in "The One Where Heckles Dies" ontdekte Ross dat Phoebe niet in evolutie gelooft. Hij vond het gewoon heerlijk om haar de hele aflevering te bewijzen dat ze ongelijk had.

Wat is belangrijker? Dat je gelijk hebt of dat je het goed kan vinden met je vrienden? Je zult weten of je Ross bent: het is onmogelijk dat je vrienden je er niet mee hebben geconfronteerd.

7 Je bent een beetje gek in de liefde

Het Julie-personage van Lauren Tom met Ross in Friends
Het Julie-personage van Lauren Tom met Ross in Friends

Net als Ted uit How I Met Your Mother, ziet Ross de realiteit niet zoals die is als het gaat om romantische relaties. Zijn ex-vrouw was niet de eerste vrouw die hem bedroog, maar dat heeft Ross nooit opgemerkt. Onderweg ontwikkelde deze onzekere man ernstige vertrouwensproblemen die zijn relatie met Rachel beïnvloedden.

Degenen met extreem negatieve romantische ervaringen zullen zeker iemand herkenbaar vinden in Ross. Tenzij je een giftige relatie wilt hebben, moet je je meer gaan gedragen als Chandler die veranderde van een zelfhaat in een zeer liefhebbende partner.

6 Je bent sociaal onhandig

Afbeelding
Afbeelding

David Schwimmer heeft echt geweldig werk geleverd door Ross af te schilderen als een sociaal onhandig personage. In tegenstelling tot Joey is hij slecht in flirten en heeft hij de neiging om met zijn armen te zwaaien.

Ross' sociale onhandigheid komt voort uit zijn neuroticisme dat in de familie lijkt te zitten. Monica is ook neurotisch, maar het manifesteert zich als een controlerende nette freak.

5 Je bent verliefd op je vriend

Vrienden van Ross en Rachel
Vrienden van Ross en Rachel

Het komt vrij vaak voor dat je verliefd wordt op iemand uit je vriendengroep, aangezien dit de mensen zijn die je regelmatig ziet en ze doen niet alsof ze iemand zijn die ze niet zijn. Ross werd voor het eerst verliefd op Rachel op de middelbare school. Toen hij haar weer als volwassene zag, keerden zijn oude gevoelens terug en lieten ze niet meer los.

De Ross van de vriendengroep is die persoon die duidelijk verliefd is op hun vriend, vooral als hun verliefdheid populair is of buiten hun klasse.

4 Je bent veroordelend

Afbeelding
Afbeelding

Toen Ross een kind was, tartte hij genderrollen. Hij verkleedde zich altijd als een vrouw, dus hij was erg nerveus toen hij zag dat zijn zoon liever met Barbies speelt in plaats van met GI Joes.

In tegenstelling tot Phoebe is hij het soort persoon dat altijd gebreken in mensen ziet. Hij schreef zelfs een lijst met Rachels gebreken - het bleek dat hij niet zo aardig is als hij het probeert te laten lijken.

3 Je hebt kinderen

Ben Geller geboortescène met Ross Carol en Susan op Friends
Ben Geller geboortescène met Ross Carol en Susan op Friends

Hoewel Ross kinderen heeft, lijkt het erop dat zijn vaderschap hem nooit in de weg staat om te daten en veel tijd door te brengen met zijn vrienden. De show is in die zin behoorlijk onrealistisch.

Als je vriendengroep uit jonge mensen bestaat, is de kans groot dat nog niemand ouder is. Wie als eerste ouder wordt, wordt gekroond tot Ross van de vriendengroep.

2 Je bent goedkoop, ook al hoef je dat niet te zijn

David Schwimmer als Ross op vrienden die op de bank zitten en er geschokt uitzien
David Schwimmer als Ross op vrienden die op de bank zitten en er geschokt uitzien

Ross heeft een stabiele baan die goed beta alt, maar hij is niettemin goedkoop. Als hij hotels bezoekt, neemt hij altijd alle voorzieningen mee naar huis en wat nog erger is, hij geeft helemaal geen fooi. Hij laat zijn haar ook knippen op de goedkoopste plek in de stad.

Ben jij het soort persoon dat weigert ook maar een cent te missen, ook al kun je het je zeker veroorloven? Er is niets mis met goedkoop zijn, maar misschien moet je toch tenminste die mensen fooi geven die veel minder verdienen dan jij.

1 Je hebt woedeproblemen

die met de sandwich van Ross
die met de sandwich van Ross

Wie herinnert zich niet de woedende Ross' in "The One With Ross' Sandwich"? Ross heeft een opvliegend karakter, maar omdat zijn vrienden weten dat hij een aardig en liefdevol persoon is, laten ze zijn uitbarstingen de vrije loop. Ze vinden ze zelfs een beetje komisch.

Elke vriendengroep krijgt vroeg of laat te maken met conflicten. Als dat gebeurt, wie is dan degene die een boos innerlijk beest loslaat? Als jij het bent, ben jij Ross.

Aanbevolen: