Gossip Girl: 10 tekenen dat jij de Serena Van Der Woodsen van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Gossip Girl: 10 tekenen dat jij de Serena Van Der Woodsen van je vriendengroep bent
Gossip Girl: 10 tekenen dat jij de Serena Van Der Woodsen van je vriendengroep bent
Anonim

Je kunnen verhouden tot een personage als Serena van der Woodsen kan zowel een compliment als een negatief zijn, omdat ze een geweldig persoon is … maar ze heeft een reputatie die niet precies overeenkomt. Er zijn zoveel redenen om van een personage als Serena te houden en zoveel redenen om net als haar te willen zijn! Serena vergelijken met Blair is heel gewoon, maar eerlijk gezegd zouden de meeste mensen liever de Serena van hun sociale kring zijn, omdat ze zo speels en leuk lijkt te zijn!

Serena werd gespeeld door een van de mooiste en meest getalenteerde actrices ooit, Blake Lively. In het echte leven lijkt Blake Lively niet echt op het personage dat ze speelde op Gossip Girl, maar ze voegde een gezicht toe aan het geweldige personage en bracht de persona van Serena tot leven! De rest van de cast was net zo geweldig in de show. Ben jij de "Serena" van je vriendengroep?

10 Je bent nooit te lang vrijgezel

Relaties komen en gaan in je leven supergemakkelijk - als je bent zoals Serena! Serena was nooit te lang vrijgezel. Ze stuiterde rond van daten met Dan Humphrey tot Carter Baizen tot Aaron Rose tot Gabriel Edwards tot Tripp van der Bilt tot Nate Archibald tot Collin Forrester tot Ben Donovan tot Max Harding tot Steven Spence… En uiteindelijk trouwde ze met Dan Humphrey, hoewel sommige fans voelde alsof Chuck en Blair het betere stel waren. Mensen die zich met Serena kunnen identificeren, blijven niet lang vrijgezel.

9 Je wist je hele leven dat college niets voor jou was

Serena wist dat studeren niet de juiste keuze voor haar was in haar leven nadat ze deed alsof ze zich klaarmaakte om naar de Brown University te gaan en uiteindelijk niet ging. Serena verhuisde uiteindelijk naar Los Angeles om stage te lopen in plaats van haar oorspronkelijke plan te volgen om naar de universiteit te gaan. Ze wilde een vrije vogel zijn, genietend van verschillende ervaringen in het leven. Ze wist dat de universiteit haar alleen maar zou belasten. Als je op haar lijkt, wist je waarschijnlijk al vrij vroeg dat die universiteit niet geschikt voor je was. College is gewoon niet voor iedereen!

8 Je ging door een hardcore feestfase

Als jij de Serena van je vriendengroep bent, heb je waarschijnlijk op een bepaald moment in je leven een hardcore feestfase meegemaakt. Serena's feestfase vond plaats toen ze nog op de middelbare school zat. Tegen de tijd dat ze haar jonge volwassen leeftijd (18 tot 25 jaar) bereikte, mocht ze wettelijk meer dingen doen, maar ze was niet eens meer geïnteresseerd in feesten. Ze had een heel wilde fase voordat ze naar kostschool werd gestuurd … maar haar feestfase was waarschijnlijk veel intenser dan die van de gemiddelde persoon. Ze maakte contact met veel mensen die ze niet had moeten hebben, gebruikte illegale middelen en maakte (een te veel) zeer ernstige fouten.

7 Je relatie met je moeder is meer een vriendschap

Serena's relatie met haar moeder komt over als meer een vriendschap dan iets anders. Haar moeder disciplineert niet echt en daarom voelt Serena zich op haar gemak en vrij om zichzelf te zijn en te doen wat ze wil.

Gelukkig voor haar moeder, Lily, was Serena niet al te opstandig tegen een tiener toen ze terugkeerde van kostschool. Als je het gevoel hebt dat je relatie met je moeder meer een vriendschap is dan een typische moeder-dochterdynamiek, dan kun je je inleven in Serena.

6 mensen hebben je verteld om model te worden

Hebben mensen je ooit verteld dat je model moet worden? Complimenteren ze vaak je aantrekkelijke uiterlijk? Herinneren jullie je er dagelijks aan hoe mooi je bent? Als dat het geval is, ben je zeker de Serena van je sociale kring! Ze is een lange, mooie bom die zelfs haar beste vriend, Blair Waldorf, versloeg voor een modellencampagne met Eleanor Waldorf in het eerste seizoen van de show.

5 Je weet dat je een beetje rebels bent

Beschouw je jezelf als wat meer aan de rebelse kant? Neem je andere beslissingen dan de rest van de mensen in je vriendengroep? Zo ja, dan ben je waarschijnlijk net als Serena! Ze houdt er niet van om zich aan te passen.

Ze past niet graag in een mal. Ze v alt op en dat vindt ze geweldig aan zichzelf. Iedereen die comfortabel en zelfverzekerd genoeg in zijn vel zit om zijn eigen ding te doen, ongeacht wat een menigte mensen verkiest te doen, is een leider net als Serena.

4 Je behandelt je vrienden als familie

Serena behandelde haar beste vrienden altijd alsof het haar familieleden waren, dus als jij dat ook doet, dan hebben jij en Serena dat zeker gemeen. Een belangrijk voorbeeld is Serena's relatie met Jenny Humphrey (gespeeld door Taylor Momsen.) Ze behandelde Jenny als een klein zusje! Toen haar moeder en de vader van Chuck Bass trouwden, behandelde ze Chuck als een broer. Ze vergaf Chuck vrijwel omdat hij haar agressief probeerde te kussen in het eerste seizoen en ze groeide dicht genoeg bij hem dat ze een broer-zusrelatie hadden.

3 Je bent constant het onderwerp van geruchten

Heb je het gevoel dat je constant het onderwerp bent van geruchten? Als andere mensen graag over je roddelen, betekent dit gewoon dat ze in je geïnteresseerd zijn en graag over je praten omdat ze ofwel door je geïntrigeerd zijn, ofwel jaloers op je zijn. Er is iets super cools aan jou, want het zorgt ervoor dat andere mensen de behoefte voelen om hun mond open te doen en de hele tijd over jou te praten! Serena was constant het onderwerp van geruchten en roddels en ze vatte het gewoon allemaal op.

2 Het lijkt moeiteloos voor jou om zo fantastisch te zijn

Voor Serena leek het nooit alsof ze te veel haar best deed om fantastisch te zijn. Ze overdreef het nooit met haar make-up, maar ze zag er altijd perfect uit. Zelfs toen ze op de middelbare school zat en elke dag haar schooluniform droeg, was ze adembenemend. Is dat bij jou ook zo? Sommige mensen zien er geweldig uit zonder enige moeite. Ze kunnen naar de sportschool of de supermarkt gaan en er nog steeds uitzien alsof ze absoluut gloeiend zijn. Andere mensen hebben een beetje extra hulp nodig om er geweldig uit te zien als ze de deur uitlopen. Serena is het type persoon dat moeiteloos fantastisch was!

1 Je gedijt als je het middelpunt van de aandacht bent

Voor Serena van der Woodsen leek het alsof de aandacht altijd op haar gericht was. Overal waar ze ging, volgden nieuwsgierige ogen. Iedereen wilde weten wat er met Serena aan de hand was! Als jij het type persoon bent dat goed gedijt als alle aandacht op jou gericht is, dan ben je zeker de Serena van je vriendengroep. Sommige mensen haten het om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar als je je er prettig bij voelt, dan ben je net als Serena.

Aanbevolen: