Friends: 10 tekenen dat jij de Monica van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Friends: 10 tekenen dat jij de Monica van je vriendengroep bent
Friends: 10 tekenen dat jij de Monica van je vriendengroep bent
Anonim

Friends was een sitcom over zes vrienden van eind twintig en begin dertig die in New York City woonden. Toen de show begon, begonnen ze net de realiteit van de volwassen wereld onder de knie te krijgen, terwijl ze een jeugdige energie in hun eigen vriendengroep hielden.

Monica Geller heeft bijgedragen aan de groep als de meest betrouwbare en georganiseerde groep. Ze was een keurige freak die ervoor zorgde dat al haar vrienden altijd alles hadden wat ze nodig hadden, maar ze had moeite om de tijd te nemen om voor zichzelf te zorgen. In elke vriendengroep is er één persoon die het meest op Monica lijkt. Zij zijn degenen die dingen laten gebeuren, maar worden vaak belachelijk gemaakt vanwege hun neuroticisme.

10 Je bent altijd aan het hosten

Vrienden Thanksgiving Monica kalkoen
Vrienden Thanksgiving Monica kalkoen

Hoewel ze aan de overkant van de hal wonen, hebben Chandler en Joey nooit mensen op bezoek. Iedereen hangt altijd rond in Central Perk of in Monica's flat. Monica is een geweldige gastvrouw. Zij is degene die Thanksgiving-diners organiseert en altijd iedereen te eten geeft.

De meeste vriendengroepen komen altijd samen in het appartement van dezelfde persoon. Als er vrienden langskomen, zorg je er dan voor dat je eten te bieden hebt? Als je de Monica van de vriendengroep bent, is het een gegeven dat je iedereen zult ontvangen voor verjaardagen, feestdagen en soortgelijke vieringen.

9 Jij hebt de controle

monica van vrienden
monica van vrienden

Monica moet alles onder controle hebben. Als ze slechts een bezoeker zou zijn, zou ze waarschijnlijk moeite hebben om zichzelf ervan te weerhouden de gastheer micro-managen. Monica weet wat het beste is voor wie en ze houdt niet van verrassingen.

De Monica's daarbuiten voelen zich alleen vredig als ze alles onder controle hebben. Helaas duurt de rust nooit lang omdat het leven standaard onvoorspelbaar is.

8 You're A People Pleaser

Monica en haar gele keukenmixer
Monica en haar gele keukenmixer

Een ander ding dat de identiteit van haar gastvrouw weerspiegelt, is het feit dat Monica een mensenliefhebber is. Ze ging zelfs zover dat ze Rachel een ontbijt en bed bracht en vroeg wat voor soort eieren ze de avond ervoor 's ochtends lekker vond.

Ze vindt het leuk om voor mensen te zorgen en ze te plezieren. Hier ontleent ze haar gevoel van eigenwaarde aan.

7 Je bent aan het daten met iemand uit je vriendengroep

chandler-en-monica-in-vrienden
chandler-en-monica-in-vrienden

De afleveringen met de ontwikkeling van Monica's romance met Chandler behoren tot de best beoordeelde afleveringen op IMDb. Het vormen van romantische relaties binnen een enkele vriendengroep is vrij gebruikelijk, vooral als vrienden niet echt een sociaal leven hebben buiten de groep.

Zelfs als je persoonlijkheid niet overeenkomt met die van haar, is het heel erg leuk om met iemand uit je vriendengroep te daten - vooral als je een veel beter koppel vormt dan Ross en Rachel.

6 Je vindt het moeilijk om compromissen te sluiten

Monica Geller - Vrienden - Central Perk
Monica Geller - Vrienden - Central Perk

Net als Lily Aldrin uit How I Met Your Mother, worstelt Monica om anderen te laten doen wat ze willen doen als ze het er niet mee eens is. Ze bemoeit zich met het leven van haar vrienden. Het is of haar manier of de snelweg met haar en niemand daagt haar ooit echt genoeg uit om de snelweg te kiezen.

5 Je bent competitief

Monica Geller en Ross Geller aan het voetballen
Monica Geller en Ross Geller aan het voetballen

Sport je vriendengroep samen? Als je Monica bent, is het antwoord waarschijnlijk nee, omdat je geen vrienden meer zou hebben als je regelmatig aan sport zou doen.

Monica is zo vervelend als ze competitief is. Het is absoluut een van haar minst gunstige karaktereigenschappen. Als je in die zin met haar omgaat, moet je misschien een tandje bijsteken.

4 Je steunt altijd voor je vrienden

Vrienden, degene waar Monica een kamergenoot krijgt
Vrienden, degene waar Monica een kamergenoot krijgt

Monica is een echte cheerleader voor haar vrienden. Ze wil dat ze slagen in het leven en zal alles doen wat in haar macht ligt om hen op weg te helpen. Ze nam tenslotte Rachel in huis en hielp haar haar leven op een rijtje te zetten toen ze helemaal de weg kwijt was. In die zin was Monica een betere vriendin dan Rachel.

Monica is het soort vriendin dat je met alles kunt vertrouwen. Als jij het type persoon bent dat om 3 uur 's nachts uit bed zou springen om je vriend te gaan helpen, dan ben je zeker een Monica.

3 Jij bent de moederduivin van de groep

Afbeelding
Afbeelding

Monica is zo'n moeder. Bedenk hoe ze liefdevol lepels in Joey's mond schuift als ze iets lekkers kookt. Ze hielp Chandler met afvallen en stelt zichzelf altijd beschikbaar voor Ross. Deze vrouw had zelfs eeuwenlang een babynaam gekozen: kinderen krijgen was altijd een onderdeel van haar plan.

Het was echt tragisch toen Chandler en Monica erachter kwamen dat ze zelf geen kinderen konden krijgen. Monica was het er snel mee eens dat ze het adoptieproces wil doorlopen, dus uiteindelijk kreeg ze een schattig gezin van haarzelf.

2 Je bent een perfectionist

Afbeelding
Afbeelding

Beheersend gedrag en perfectionisme gaan een beetje hand in hand. Monica is ongelooflijk hard voor zichzelf. Ze lijkt altijd een beetje nerveus te zijn, wat het resultaat is van haar perfectionistische persoonlijkheid.

Monica kan soms veeleisend en moeilijk overkomen. Heb je een innerlijke criticus die nooit tevreden is met je leven? Minimaliseert het uw succes? Dat is zeer waarschijnlijk ook de realiteit van Monica.

1 Jij bent de lijm van de groep

Afbeelding
Afbeelding

Monica is de persoon die de groep bij elkaar heeft gebracht. Ross is haar broer, Chandler is Ross' vriend van de universiteit, Rachel was haar middelbare schoolvriend en Phoebe was haar ex-kamergenoot. Als Monica er niet was geweest, zou Phoebe geen deel uitmaken van de vriendengroep, wat we allemaal kunnen beamen, dat zou echt jammer zijn.

Denk er eens over na: zou jouw vriendengroep zelfs bestaan als jij ze niet allemaal bij elkaar had gebracht? Zo niet, dan ben je een echte Monica.

Aanbevolen: