How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de maarschalk van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de maarschalk van je vriendengroep bent
How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de maarschalk van je vriendengroep bent
Anonim

Marshall Eriksen is een favoriet personage uit de geliefde sit-com How I Met Your Mother uit de jaren 2000. Hij is een geweldige beste vriend voor Ted en een geweldige partner voor Lily. Hij wordt gespeeld door Jason Segel, de geliefde acteur die we kennen van Freaks and Geeks en Forgetting Sarah Marshall.

Net zoals iedereen weet welk personage uit Sex and the City ze zijn in hun vriendengroep, kunnen we mensen classificeren op basis van dit mede-NYC-gebaseerde tv-programma. Robins of this world zijn emotioneel onbeschikbare carrièremeisjes, Teds zijn hopeloze romantici en Barneys zijn kinderen, verkleed als volwassenen. Hoe zit het met alle Marshalls die er zijn?

10 Jij bent de milieuactivist van de groep

Afbeelding
Afbeelding

Marshall werd advocaat zodat hij de planeet kon redden, niet omdat hij ontzettend ambitieus was. Hij is de enige in de groep die zijn vrienden eraan herinnert dat klimaatverandering echt is en hij raakt echt van streek als hij hoort over ecologische rampen.

Velen hebben erop gewezen dat als Marshall echt om de planeet had gegeven, hij veganist zou zijn geworden. Begin jaren 2000 was de impact van vleesproductie op het milieu nog niet algemeen bekend. In plaats daarvan schilderde de show veganisten af als automatisch vervelend.

9 Je eet graag af en toe een broodje

ted en Marshall eten een broodje op de universiteit
ted en Marshall eten een broodje op de universiteit

Fans van de show weten wat we bedoelen als we zeggen dat je graag rookt, vergeeft, je boterham zo nu en dan eet; Marshall en Ted deden het vaak op de universiteit, maar naarmate ze ouder werden, was er gewoon niet genoeg tijd.

In een flash-forward zien we de bende weer een sandwich delen, en het is Marshall die het gelukkigst lijkt om het nog een keer te proeven. Niet elke groep heeft een broodjesliefhebber, maar als je denkt dat je er een bent, dan ben je Marshall. Immers, degenen die hun HIMYM-paaseieren kennen, weten dat zijn klok altijd op 4:20 staat.

8 Je bent bereid een compromis te sluiten

marshall en lily vechten hoe ik je moeder heb ontmoet
marshall en lily vechten hoe ik je moeder heb ontmoet

Voordat de boog van Marshall en Lily eindigde, moesten ze een enorm conflict oplossen. Lily wilde met de Kapitein naar Rome om zijn kunstadviseur te worden, terwijl Marshall een baan als rechter kreeg aangeboden, wat een enorme eer is. Op die manier zou hij daadwerkelijk de macht hebben om dingen te veranderen in plaats van de status-quo te handhaven.

Hoewel Lily totaal geen compromissen toonde, probeerde Marshall haar standpunt in overweging te nemen. Uiteindelijk gingen ze voor een jaar naar Italië. In staat zijn om compromissen te sluiten is een geweldige persoonlijkheidskenmerk, maar pas op dat je onderweg niet je eigen geluk en behoeften opoffert.

7 Je bent betrouwbaar

lily bev alt over hoe ik je moeder heb ontmoet
lily bev alt over hoe ik je moeder heb ontmoet

Marshall is het soort man dat er altijd zal zijn voor zijn vrienden. Zijn manier om steun te tonen is zeer gegrond: hij doet het meeste door fysiek aanwezig te zijn.

Als er iets ergs met een van je vrienden gebeurt, probeer je dan hun probleem op te lossen (zoals Barney zou doen) of toon je je steun door bij hen thuis te komen? Als het het laatste is, ben jij Marshall.

6 Je houdt van je complottheorieën

jonge marshall hoe ik je moeder heb ontmoet
jonge marshall hoe ik je moeder heb ontmoet

Nessie, UFO's, geesten … Marshall slaagde erin een kinderlijke verwondering over de wereld te houden en geloofde dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. Hij was heel serieus met complottheorieën en zou er niet om worden uitgelachen.

Een vriendengroep met een complottheoreticus is zeker leuk: complottheorieën zorgen voor geweldige gesprekken. Niet alleen voor inboorlingen van Waterman, maar elk lichaam met een levendige fantasie.

5 Je hebt traditionele waarden

Marshall's familie over hoe ik je moeder heb ontmoet
Marshall's familie over hoe ik je moeder heb ontmoet

Van de hele HIMYM-vriendengroep is Marshall de enige die uit je typische Amerikaanse droomfamilie komt. Hij was de jongste zoon van een gelukkig getrouwd stel uit Minnesota. Marshall wilde altijd al een vrouw en kinderen hebben. Ook al verhuisde hij van zijn kleine stad naar NYC, de waarden van zijn familie kwamen er nog steeds doorheen.

In dit opzicht lijkt Marshall een beetje op Charlotte uit Sex and the City. Leef jij ook volgens de regels die je perfecte gezin je heeft bijgebracht? Of je het nu leuk vindt of niet, dat betekent dat je Marshall bent.

4 Je bent altijd bij je partner

Het getrouwde stel deelt een kus
Het getrouwde stel deelt een kus

Marshall en Lily zijn onafscheidelijk sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de universiteit. Ze delen dezelfde vriendengroep. Terwijl Marshall en Ted officieel beste vrienden zijn, had Lily geen vrouwelijke metgezel totdat Robin kwam. Sommige vriendengroepen hebben een paar in zich. Degenen die deel uitmaken van dat stel zijn Marshall of Lily.

Deze twee bouwden hun identiteit rond hun relatie, dus het is geen wonder dat ze maar zelden uit elkaar worden gezien. We herinneren ons allemaal hoe verslagen Marshall was toen Lily hem verliet: hij wist niet eens wie hij was zonder haar.

3 Je geeft de voorkeur aan fruitige cocktails boven whisky

Marshall drinkt een cocktail over hoe ik je moeder heb ontmoet
Marshall drinkt een cocktail over hoe ik je moeder heb ontmoet

Hoewel iedereen het er in het geheim over eens is dat cocktails gewoon de lekkerste en leukste drankjes ter wereld zijn, drinken maar weinigen ze elke kans die ze krijgen - vooral als ze een man zijn.

Als de groep een brutaal avondje uit gaat, is Marshalls go-to-drankje altijd een fruitige cocktail.

2 Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen

Afbeelding
Afbeelding

Marshall is akkoord met een fout. Toen hij erachter kwam dat Lily zichzelf als een kolonist beschouwt omdat ze bij hem was, was hij zichtbaar gekwetst, maar hij hield nooit stand en zei dat hij het eigenlijk is die hier de kolonist is. Lily verliet hem op een gegeven moment om haar passie na te jagen, maar Marshall zette zijn eigen behoeften altijd op de tweede plaats.

De Marshalls van vriendengroepen hebben een hekel aan conflicten. Ze laten hun partners over zich heen lopen omdat ze hun eigen waarde niet kennen.

1 Je bent grappig en aardig

Marshall brengt Lily een serenade op haar verjaardag
Marshall brengt Lily een serenade op haar verjaardag

Marshall is eindeloos grappig, wat het duidelijkst is in zijn dynamiek met Barney. Hoewel hij graag lacht, zet hij mensen over het algemeen niet neer voor komische doeleinden. Maar dat betekent niet dat deze man niet veroordelend is. Hij noemde Robin snel een slt toen ze sliep met Mitch AKA, de naakte man in een van de best beoordeelde afleveringen in de geschiedenis van de show.

Aanbevolen: