How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Ted van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Ted van je vriendengroep bent
How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Ted van je vriendengroep bent
Anonim

Ted Mosby is de verteller van de geliefde sitcom How I Met Your Mother. Hij is een architect die bij zijn beste vrienden woont en dagdroomt over het ontmoeten van de vrouw met wie hij ooit zal trouwen en kinderen zal krijgen. Omdat we altijd alleen zijn standpunt horen, is het moeilijk te beseffen dat Ted niet zo perfect is als hij ons wil doen geloven.

Hoewel hij niet het type man is dat je zou willen daten, zorgde Ted toch voor een behoorlijk goede vriend. Hij is loyaal en grappig en zorgt ervoor dat hij zijn vrienden altijd op de hoogte houdt van wat er in zijn leven gebeurt.

10 Je bent gewend om het derde wiel te zijn

Ted is het derde wiel van Marshall en Lily sinds hun studententijd toen hij Marshalls kamergenoot was. Toen ze naar NYC verhuisden, bleven ze samenwonen. Hoewel driehoeken zoals deze doorgaans enige disfunctie veroorzaken, had Ted altijd een goede verstandhouding met zowel Lily als Marshall.

Als jij en een gelukkig stel je vriendengroep zijn, is dat de eerste en meest voor de hand liggende indicator dat jij de Ted bent.

9 Je bent jaloers op je vrienden

Buiten al het andere wilde Ted trouwen tegen de tijd dat hij 30 was en hij was verwoed op zoek naar een vrouw die hetzelfde voor hem zou voelen. Marshall en Lily raakten verloofd in de pilot-aflevering, maar Ted was er niet zo enthousiast over. In plaats daarvan maakte hij het helemaal over zichzelf en hoe hij nog steeds vrijgezel en ellendig is.

Als er goede dingen gebeuren met je vrienden, verheug je je dan echt over hen of ben je jaloers? Als het laatste het geval is, bent u meneer Mosby.

8 Jij bent de dichter van de groep

Ted hield zoveel van zijn Pablo Neruda dat hij op het randje was. Hij leeft voor romantiek en wat is er romantischer dan poëzie?

Als jij de enige in je groep bent die literatuur waardeert, maakt dat je automatisch een Ted.

7 Je bent een hopeloze romanticus

In de wereld van Ted bestaan dingen als zielsverwanten, het idee van 'de ware' en nog lang en gelukkig. Helaas zien andere mensen deze romantische perceptie van de wereld waaraan hij lijdt vaak niet en vinden ze Ted raar. Zijn vrienden zijn er inmiddels zo aan gewend, dat ze hem er gewoon over laten praten.

Zie je jezelf als een charmante prins of wacht je tot iemand je komt redden? In die zin lijkt Ted een beetje op Charlotte uit Sex and the City. De twee delen zelfs een zeer vergelijkbaar citaat, met de vraag: "Waar is (s) hij?" als ze het over hun toekomstige partner hebben.

6 Je date veel

Van alle mensen uit zijn vriendengroep is Ted degene die op de meeste dates gaat. Barney geeft de voorkeur aan one night stands, terwijl Robin niet zo bezig is met haar liefdesleven als Ted. Door de reeks ontmoette hij nogal wat romantische interesses, maar geen enkele paste bij zijn waanvoorstellingen.

De Ted Mosby van de groep is de persoon die op romantische dates gaat en hun date met veel genegenheid overlaadt.

5 Je emoties hebben controle over jou

Ted heeft geen controle over zijn eigen emoties, maar laat zijn emoties de overhand krijgen. Het lijkt alsof hij zijn lesje nooit leert. Nadat hij zijn eerste date met Robin verkn alt door te intens te zijn, corrigeert hij dat gedrag in de toekomst niet meer.

Veel mensen zijn tegenwoordig emotioneel onstabiel en impulsief. Romantische komedies portretteren dat soort mentale toestand zelfs als wenselijk en opwindend. In werkelijkheid is het behoorlijk eenzaam. Maar dat weet je waarschijnlijk zelf als je merkt dat je verwant bent met Ted.

4 Je kunt manipulatief zijn

Laten we teruggaan naar de tijd dat Ted naar de matchmaker ging, om erachter te komen dat slechts één vrouw in de hele stad aan de criteria voldoet. Hij ging door met het stelen van haar dossier, kwam alles over haar te weten en gebruikte de informatie om haar hem aardig te laten vinden. Heb je ooit zoiets gedaan? Als dat zo is, lijk je veel op Ted en is de kans groot dat je in een giftige relatie terechtkomt.

Ted manipuleert zijn vrienden niet zoals hij zijn romantische interesses doet en het is interessant dat de groep hem nooit verantwoordelijk houdt.

3 Je houdt niet echt rekening met de behoeften van je vrienden

Marshall moest studeren voor een heel belangrijk examen, maar wat maakt het uit: Ted moest een driedaags feest geven om Robin over te halen om te zien dat hij casual is. Marshall gaf toe en stond hem toe het feest te geven. Hij laat Ted altijd zijn gang gaan, wat waarschijnlijk de reden is waarom hun vriendschap nooit is geïmplodeerd. Ted is ook erg slecht in het bewaren van geheimen, maar hij komt nooit terug om hem te bijten.

Heb je er moeite mee om jezelf in de schoenen van je vrienden te verplaatsen? Het is moeilijk als je in je eigen realiteit leeft die anderen niet met je delen.

2 Je vrienden helpen je veel

Ted heeft geweldige vrienden. Barney bezorgde hem een droombaan, Marshall stond hem bij, wat er ook gebeurde, en Lily was de enige die hem af en toe een realitycheck gaf.

Als je op Ted lijkt, ben je gezegend met een geweldige en veelzijdige vriendengroep waarvan je weet dat ze er zullen zijn tot jullie allemaal oud zijn.

1 Je bent een "aardige kerel"

Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer ongedaan maken. Op het eerste gezicht is het moeilijk om door Ted heen te kijken, aangezien hij de verteller is en wij als kijkers inzicht krijgen in zijn 'aardige kerel'-mentaliteit. Hij beschouwt zichzelf als de beste man die een vrouw zich kan wensen, ook al ondersteunen zijn acties dat geloof helemaal niet.

Ted beweert dat hij goed is en dat hij alleen liefde te geven heeft. Zie je jezelf als een al-goede engel? De wereld is niet zwart-wit, Ted. Wakker worden!

Aanbevolen: