How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Robin van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Robin van je vriendengroep bent
How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Robin van je vriendengroep bent
Anonim

How I Met Your Mother stelde ons voor aan een leuke vriendengroep van vijf mensen, waaronder de nieuwsverslaggever uit Canada, Robin Scherbatsky, gespeeld door Cobie Smulders. De show werd al snel een van de meest geliefde sit-coms voor gezinnen aller tijden.

Robin was slechts een van de vele meisjes met wie Ted tijdens de serie een relatie had, maar ze viel zeker op als degene waar Ted altijd naar terugkwam. Ze werd een belangrijk onderdeel van Teds vriendengroep, ook al moeten exen het meestal ook uitmaken met de vrienden van haar partner. Elke vriendengroep als Lily, Marshall, Ted, Barney en Robin. Dit zijn de kenmerken waar uw typische Robin betrekking op heeft.

10 Je kan niet opschieten met meisjes (behalve één)

lily en robin hoe ik je moeder heb ontmoet
lily en robin hoe ik je moeder heb ontmoet

Robin was niet het soort vrouw dat met andere dames omging. Ze was niet erg liefdevol naar hen toe, met uitzondering van Lily. Lily adopteerde Robin in wezen toen ze in de vriendengroep kwam en veel werk stak in het opbouwen van hun vriendschap, terwijl Robin er min of meer in meeging.

Robins van de vriendengroep zijn doorgaans oneindig geliefd, zelfs als ze niet zo vaak beantwoorden als de rest zou willen.

9 Je houdt je emoties voor jezelf

Robin-Hoe-ik-Je-Moeder-ontmoet
Robin-Hoe-ik-Je-Moeder-ontmoet

Robin draagt haar hart niet op haar mouw en ze wil zelden praten over wat haar dwarszit, ook al kan ze niet verbergen dat er iets mis is. Robin is geen fan van grote uitingen van genegenheid en ze zal zeker haar hart niet uitstorten bij iemand die wil luisteren.

Een opmerkelijke uitzondering was de tijd dat Barney bij haar thuis kwam en ze naar de video 'Sandcastles in the Sand' keken. Ze was echt overstuur toen haar tienerliefde haar hart opnieuw brak, wat er ook toe leidde dat Barney en Robin voor het eerst met elkaar in contact kwamen. Het loont om kwetsbaar te zijn, dus alle Robins die er zijn, zouden er zeker aan moeten werken om andere mensen binnen te laten.

8 Je bent een beetje een pestkop

Robin schreeuwt tegen Patrice over hoe ik je moeder heb ontmoet
Robin schreeuwt tegen Patrice over hoe ik je moeder heb ontmoet

Naarmate de seizoenen vorderden, werd Robin het slachtoffer van brute verVlaanderening, waarbij hij elke keer dat ze haar mond opendeed tegen die arme lieve Patrice schreeuwde alsof dat sociaal aanvaardbaar was. Robin mocht haar niet en ze pestte haar in wezen. "Niemand heeft je gevraagd, Patrice", schreeuwde ze tegen haar.

Als je op Robin lijkt, ben je soms niet in staat om je in te houden en laat je je woede en frustraties los op een onschuldige omstander.

7 Je houdt van reizen

Robin en Enrique Iglesias over hoe ik je moeder heb ontmoet
Robin en Enrique Iglesias over hoe ik je moeder heb ontmoet

Als er een serieus relatiegesprek ter sprake kwam, onderhandelde Robin niet. Ze wilde de wereld rondreizen en in het buitenland werken en dat was dat. Ze heeft echter niet veel gereisd tijdens de serie. Het was meer een fantasie van haar. Een uitzondering die in me opkomt, is toen ze naar Argentinië ging, waar ze Gael ontmoette, gespeeld door een beroemde gast Enrique Iglesias.

Heb je het over al het reizen dat je wilt doen of maak je eigenlijk het meeste reizen van alle vrienden in je groep? Zo ja, dan ben jij Robin; vooral als je liever alleen op avontuur gaat dan met je vrienden.

6 Je zet je carrière op de eerste plaats

robin's baan bij metro news one
robin's baan bij metro news one

Robins zijn de sociale wetenschappers van de groep, en ook ambitieuze. De carrièredoelen van Robin waren haar nummer 1 prioriteit in het leven. Haar leven in NYC hing af van haar baan, want anders zou ze teruggestuurd worden naar Canada, dus had ze meer dan één reden om die zakelijke ladder te beklimmen bij Metro News 1.

Toen ze nog steeds stomme verhalen voor het nieuws bracht, schaamde ze zich een beetje. Toen ze eindelijk een presentatrice werd, kreeg ze ook veel vertrouwen. Als je baan je gevoel van eigenwaarde veel aanwakkert, dan ben jij de Robin.

5 Alles wat je wilt komt uit

hoe ik je moeder heb ontmoet, ted en robin finale
hoe ik je moeder heb ontmoet, ted en robin finale

Robin is een behoorlijk gelukkige meid, aangezien ze vaak van gedachten verandert, maar toch altijd krijgt wat ze wil. Haar aan-en-uit relatie met Ted is het perfecte voorbeeld van dit fenomeen. Ook al wees ze hem keer op keer af, ze had er spijt van toen hij trouwde. Onnodig te vermelden dat ze hetzelfde deed met Barney.

Robin investeert niet echt veel in haar vriendschappen; ze denkt dat het genoeg is om haar vrienden met haar aanwezigheid te zegenen om de groep draaiende te houden. Denk er eens over na: neem je gewoon en geef je niet terug? Als dat zo is, is het het beste om je vrienden beter te waarderen. Wees geen Robin!

4 Je worstelt met toewijding

ted en robin hoe ik je moeder heb ontmoet
ted en robin hoe ik je moeder heb ontmoet

Robins verbintenisproblemen stammen waarschijnlijk uit haar kindertijd: ze heeft duidelijk veel onverwerkte vaderproblemen die invloed hebben op de manier waarop ze in haar volwassen leven met mannen omgaat.

Robin houdt van aandacht en bevestiging, maar zodra ze in de buurt komt met een potentiële partner, schrikt ze terug omdat ze bang is om intiem te zijn. Ben je zelf een vermijdend type, maar verschuil je je niet achter ongezonde coping-mechanismen zoals Barney dat doet? Ja, jij bent de Robin.

3 Je geeft niet om genderrollen

Robin rookt een sigaar over hoe ik je moeder heb ontmoet
Robin rookt een sigaar over hoe ik je moeder heb ontmoet

Robin is geen meisjesachtig meisje: ze drinkt graag whisky, rookt sigaren, speelt poker en schiet met wapens. Haar vader wilde heel graag dat ze een jongen was en hij voedde haar zo op, ook al hield ze niet van jagen en backpacken in de Canadese wildernis.

Jij bent het soort persoon dat niet gelooft in traditionele genderrollen. Wie zegt dat mannen geen make-up mogen dragen en dat alle vrouwen moeder moeten worden?

2 Je voelt je soms een buitenstaander

Robin in The Hoser Hut Bar
Robin in The Hoser Hut Bar

Robin had het minste gemeen met de rest van de groep. Ze was de laatste die meedeed en hoewel ze bij iedereen geliefd was, voelde ze zich vaak een buitenstaander. Soms merkte hij dat ze Canada, haar thuis, miste.

Robins van de vriendengroep zijn alle expats, mensen zonder eigen familie en mensen met een bedriegersyndroom.

1 Je hebt een date gehad met twee mensen uit je vriendengroep

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt je een weg geflirt door je vriendengroep en misschien moest je uiteindelijk zelfs van groep veranderen omdat het te ingewikkeld werd om te blijven. Robin sloot zich aan bij de groep als Ted's vriendin, maar ze begon uiteindelijk met Barney te daten. Hier is een leuk feit dat alleen de grootste fans opmerkten: alle leden van de HIMYM-groep leden een mislukte verloving.

Beide relaties waren behoorlijk onstabiel, maar aangezien Robin de status van 'droommeisje' genoot, waren beide mannen er snel bij om haar fouten te vergeven.

Aanbevolen: