10 Tekenen dat jij de Miranda Hobbes van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

10 Tekenen dat jij de Miranda Hobbes van je vriendengroep bent
10 Tekenen dat jij de Miranda Hobbes van je vriendengroep bent
Anonim

Iedereen die Sex and the City heeft gezien, begint zich vroeg of laat af te vragen met welk personage ze het meest te maken hebben. De iconische show over in NYC gevestigde beste vrienden introduceert vier vrouwen die erg van elkaar verschillen. Charlotte York is een hopeloze romanticus in hart en nieren, Samantha Jones is de feministe waar we allemaal tegen zijn, Carrie is een emotioneel onstabiele schrijfster die geobsedeerd is door haar datingleven, en tot slot is Miranda Hobbes de nuchtere advocaat die haar verstand inspreekt vrienden.

Als je je hebt afgevraagd of je Samantha, Charlotte, Miranda of Carrie van je vriendengroep bent, zijn er enkele veelbetekenende signalen. De hardwerkende roodharige is verreweg het beste personage, omdat ze weet hoe ze haar carrière, relaties en persoonlijk welzijn moet balanceren.

10 Je bent cynisch

miranda hobbes ziet eruit als een advocaat
miranda hobbes ziet eruit als een advocaat

We houden allemaal van Miranda's cynisme en sarcastische humor. Terwijl Carrie de zaken van het hart soms veel te serieus neemt, maakt Miranda altijd de stemming op met haar snauwende opmerkingen. Ook al is ze cynisch, ze komt nooit gemeen of onverschillig over.

Miranda geeft veel om haar vrienden. De manier waarop ze contact met hen maakt, is met haar specifieke gevoel voor humor. Op die manier is ze een geweldige aanvulling op haar vriendengroep, en jij ook.

9 Je geeft je vrienden reality checks

seks en de stadsmeisjes lachen
seks en de stadsmeisjes lachen

Telkens wanneer Charlotte tekeer gaat over zielsverwanten en Carrie probeert te rechtvaardigen dat ze Mr. Big ziet, ondanks alle tekenen dat ze een giftige relatie hebben, wordt Miranda echt met hen. Ze geeft niet toe aan fantasieën en wishful thinking: ze oordeelt veel liever op basis van feiten.

Als je op Miranda lijkt, verhul je de realiteit niet voor je vrienden. Als je denkt dat ze een fout maken, vertel je ze precies dat; zelfs als dat betekent dat ze een tijdje boos op je zullen zijn.

8 Je bent ongelooflijk onafhankelijk

miranda hobbes
miranda hobbes

Totdat ze echt serieus met Steve begon, was Miranda er zo aan gewend om altijd alleen te zijn dat ze het verontrustend vond toen hij langzaam bij hem introk. In het begin was ze slecht in intimiteit: ze wilde niet haar vriendje om de "slechte" (menselijke) delen van haar te zien.

Hoewel je vrienden hun waarde kunnen ontlenen aan hun romantische relaties, doe je het prima in je eentje. Je hebt je eigen leven om te leven en je zult het zeker niet wijden aan het plezieren van anderen.

7 Je bent ingehouden, de meest kinky van allemaal

samantha en miranda seks en de stad
samantha en miranda seks en de stad

Carrie is misschien een sekscolumnist, maar ze is absoluut erg veroordelend en bekrompen als het op seks aankomt. Het is typisch Samantha die als de meest kinky van allemaal wordt beschouwd, aangezien ze non-stop over seks praat en zichzelf als een "probeerseksueel" beschouwt.

Net als Samantha zal Miranda alles een keer proberen als het op seks aankomt, maar aangezien ze er op een meer geaarde manier over praat dan Samantha, komt het soms over alsof ze preuts is. Ze is misschien gereserveerd in haar toespraak, maar Miranda heeft in de hele serie behoorlijk wilde seksuele ervaringen gehad.

6 Je bent het zat om de hele tijd over mannen te praten

seks en de stadsbrunch
seks en de stadsbrunch

Terwijl de rest van de dames in de groep nooit een probleem hadden met het bespreken van mannen tijdens een brunch, is Miranda de enige die één keer sprak en haar vrienden vertelde dat ze het zat is: "Hoe komt het dat vier slimme vrouwen niets anders hebben om over te praten dan vriendjes?Hoe zit het met ons? Wat we denken, voelen we, we weten - Christus! Moet het altijd over hen gaan?"

Als je op Miranda lijkt, vind je praten over mannen frivool. Jij bent het soort persoon dat graag praat over je passieprojecten, werk of actuele problemen.

5 Je beoordeelt mensen niet op basis van hun inkomen

miranda en steve
miranda en steve

Terwijl Charlotte snel twijfelde aan Steve, alleen omdat hij een barman was in plaats van een stinkend rijke advocaat of een dokter, kon Miranda daar niet echt om geven: ze kon voor zichzelf zorgen en zocht geen aanbieder bij een mens. Ze ging kort uit met Robert Leeds, een ongelooflijk succesvolle arts, maar ze gaf niets om zijn status.

Miranda en Steve bleken een van de beste koppels te zijn, ondanks hun verschillen in economische status. Als je op haar lijkt, veroordeel je mensen niet op basis van wat ze hebben gestudeerd of wat ze doen voor de kost.

4 Trainen betekent veel voor je

seks en de stad meisjes aan het trainen
seks en de stad meisjes aan het trainen

We hebben Miranda verschillende keren een marathon zien lopen en naar de sportschool zien gaan. Ze heeft ook gezegd dat ze graag gaat zwemmen op haar vrije dagen in plaats van uitslapen en uitslapen. Als je zoiets als Miranda bent, heb je een strikt schema met een tijdslot gewijd aan het zweten.

Miranda pikte ook een paar jongens op in haar geliefde sportieve setting. Misschien ben jij het soort persoon dat ook openstaat voor het ontmoeten van mensen in de sportschool.

3 Je bent geen meisjesachtig meisje

miranda hobbes bij het mets-spel
miranda hobbes bij het mets-spel

Vooral in het begin van Sex and the City droeg Miranda meer mannelijke kleding, zoals pakken. Ze wilde waarschijnlijk in de moordende wereld van haar advocatenkantoor passen. In haar vrije tijd gaf ze ook niet zo veel om haar uiterlijk. De ene keer droeg ze een overall en een oversized trui, terwijl haar vrienden er altijd voor zorgden dat ze er op hun best uitzagen.

Naarmate de seizoenen vorderden, werd ook Miranda vrouwelijker - vooral na de geboorte van haar zoon. Als jij de enige dame in je vriendengroep bent die niets om merkkleding en hoge hakken geeft, dan geef je zeker serieuze Miranda-energie door.

2 Je bent ambitieus

Afbeelding
Afbeelding

Van de vier vrouwen zijn Miranda en Samantha de meest gedreven carrièremeisjes. Samantha heeft haar eigen liberale benadering van werken (ze heeft ooit contact gehad met haar assistent vlak nadat ze hem had ontslagen), Miranda is traditioneler en serieuzer. Ze werkte veel meer dan je gemiddelde 40 uur per week en dat heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen: echt partner geworden!

Overuren maken en specifieke carrièredoelen hebben, zijn zeker tekenen dat je Miranda bent. Je hebt misschien zelfs je eigen flat of je bent op weg om er een te krijgen als je in de dertig bent.

1 Je bent niet spontaan

Afbeelding
Afbeelding

Het nadeel van een hardwerkende, gegronde advocaat zijn, is waarschijnlijk dat Miranda moeite heeft om alles zomaar te laten vallen en iets spontaans te doen. Dat betekent niet dat ze vastzit of dat ze niet weet hoe ze plezier moet maken: ze moet het gewoon van tevoren weten.

Als je merkt dat je worstelt in het gezelschap van vrienden die het gewoon willen doen en willen zien waar de dag hen brengt, ben jij zeker de Miranda van de groep. En daar mag je zeker trots op zijn.

Aanbevolen: