How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Barney van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Barney van je vriendengroep bent
How I Met Your Mother: 10 tekenen dat jij de Barney van je vriendengroep bent
Anonim

How I Met Your Mother's Barney Stinson (gespeeld door Neil Patrick Harris) biedt het meest komische reliëf van de hele cast. Charmant, optimistisch en knap, hij brengt veel energie in een verder vrij muffe groep. Zijn levensstijl is absoluut niet gezond: het gaat hem erom meisjes achterna te zitten en ze te verleiden om met hem naar bed te gaan.

Onder zijn zorgeloze persoonlijkheid is echter een zeer gevoelige en zorgzame man. Barney komt altijd door voor zijn vrienden, maar weigert er enige eer voor op te eisen. Hij vervult de functie van entertainer van de groep omdat hij waarschijnlijk denkt dat dat de enige reden is waarom de groep hem graag in de buurt heeft.

10 Je bent promiscue

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel je vrienden misschien allemaal een paar zijn, gaat het bij jou allemaal om dat perfecte vrijgezelle leven. Je bent niet geïnteresseerd in daten, maar je kunt ook geen tijd alleen doorbrengen. Barneys van vriendengroepen brengen ofwel al hun tijd met hun vrienden door of jagen op one night stands.

One night stands geven je het gevoel dat je leeft, daarom behandel je het als sport. Je vrienden lachen misschien als je ze je gekke verhalen vertelt, maar niemand houdt je ooit verantwoordelijk.

9 Je helpt je vrienden op enorme manieren

Barney en Ted
Barney en Ted

Barney kocht voor Lily een vliegticket van San Francisco terug naar New York om terug te gaan naar Marshall, ook al deed hij alsof hij blij was dat Marshall eindelijk vrijgezel is. Hij regelde dat Ted iets aan de skyline van New York zou toevoegen met zijn eigen wolkenkrabber, en hielp Marshall aan een baan bij het bedrijf toen hij het financieel moeilijk had. Hij maakte ook een video-cv voor Robin en opende veel vacatures voor je.

Je bent niet het soort vriend dat een schouder biedt om op uit te huilen, maar je helpt enorm wanneer je vrienden het echt nodig hebben.

8 Niemand neemt je serieus

Barney Stinson de duiker
Barney Stinson de duiker

Barney laat zijn waakzaamheid nooit zakken en hij beschermt zijn ware zelf door gek te doen. Zijn vrienden lijken niet genoeg om hem te geven om te ontdekken wat er achter de voor de hand liggende façade zit, wat van Barney een nogal tragisch personage maakt.

Heb je wel eens het gevoel dat je een clownachtige act opvoert voor je vrienden? Misschien is het jouw manier om bevestiging te zoeken of misschien heb je moeite om oprecht te zijn.

7 Je bent bang voor intimiteit

Barney en Robin
Barney en Robin

Het is belachelijk dat geen van Barneys vrienden hem nooit probeert te confronteren met het feit dat hij duidelijk bang is voor intimiteit, maar dat is toch waar hij het meest naar hunkert. One night stands zijn als een intimiteitssimulatie voor Barney: hij kan niet eens meer dan één keer met dezelfde persoon slapen. Als er ooit een rode vlag op benen is geweest, is het Barney Stinson!

Zodra Barney zijn meer kwetsbare kant laat zien, blijkt dat hij echt een goede man is. Ben je bang om kwetsbaar te zijn met je vrienden? Zo ja, dan lijk je veel op Barney.

6 Jij bent degene met alle catchphrases en verhalen

Barney Drinkt In Pub
Barney Drinkt In Pub

Barney is grappig, fantasierijk en creatief. Een van zijn meest inwisselbare kwaliteiten is waarschijnlijk het vermogen om valse geschiedenisverhalen te vertellen (zoals The Tale of Sexless Inkeeper) en zijn "legen-wait for it-dary" kreten.

Wat Barneys van de vriendengroep ook zegt, het blijft over het algemeen hangen omdat het ingenieus en ongelooflijk origineel is.

5 Je ziet er altijd goed uit op de foto

Hoe ik je moeder heb ontmoet
Hoe ik je moeder heb ontmoet

Het feit dat Barney er altijd geweldig uitziet op foto's is nogal een grap over How I Met Your Mother. Tegenwoordig maken vrienden veel foto's samen, maar iemand is meestal niet tevreden met hoe ze eruitzien. Barney echter niet.

Ben jij degene die op je foto's opv alt als de meest fotogenieke? Want dat maakt je helemaal een Barney.

4 Je bent innovatief en leuk

Afbeelding
Afbeelding

Wat zou je vriendengroep doen als het niet voor het plezier was dat je binnenbrengt? Barney heeft lasergame-, whisky- en sigarenavonden, en hoewel we het hier misschien niet met hem eens zijn, gaat hij ook naar de stripclub.

Als de Barneys van de wereld er niet waren, zou iedereen de hele tijd aan een bar zitten en steeds weer over dezelfde dingen praten - zoals Teds liefdesleven.

3 Je hebt een zielloze, zakelijke baan

barney stinson werkt bij gnb
barney stinson werkt bij gnb

Barney is duidelijk stinkend rijk (misschien zelfs rijker dan de cast van de show in het echte leven), maar wanneer de bende hem keer op keer vraagt naar zijn werk, geeft hij hen geen duidelijk antwoord over wat hij aan het doen is. Hij is helemaal niet gepassioneerd over zijn werk; hij verveelt zich daar meestal.

Ben je akkoord gegaan om te werken voor een bedrijf waar je niet om geeft, alleen vanwege een zoet salaris? Begrijpen je vrienden wel wat je doet? Tip: als je in de informatica, het bankwezen of data-analyse werkt, is het antwoord waarschijnlijk nee, wat jou een Barney maakt.

2 Jij bent de grote pretendent

Barney doet magie
Barney doet magie

Barney kan zo goed liegen dat zelfs hij zelf zijn eigen leugens gelooft. Hij heeft zijn eigen moeder voor de gek gehouden door te denken dat hij een gelukkig gezinnetje heeft, ook al gaf ze niet echt om die dingen.

Barney lijkt nooit verdrietig, serieus of bezorgd. Hij is altijd schijnbaar blij en opgewonden, wat gewoon onhaalbaar is. Hebben je vrienden je ooit gezien toen je het moeilijk had? Als je alles voor jezelf houdt, ben je als Barney (en ook een beetje als Robin).

1 Je bent materialistisch

Barney Stinson en zijn pakken
Barney Stinson en zijn pakken

Barney maakt er een punt van om er altijd scherp uit te zien en hij heeft meer pakken dan hij kan tellen. Hij is ook geobsedeerd door andere materiële bezittingen, vooral allerlei gadgets. En laten we zijn Stormtrooper-standbeeld niet vergeten.

Barney voelt zich waarschijnlijk leeg van binnen en vult het gat met luxe items. Ook Lily winkelt als ze van streek is. Ga je winkelen om jezelf op te vrolijken? Barney is dat zeker.

Aanbevolen: