Gossip Girl: 10 tekenen dat jij de Blair Waldorf van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

Gossip Girl: 10 tekenen dat jij de Blair Waldorf van je vriendengroep bent
Gossip Girl: 10 tekenen dat jij de Blair Waldorf van je vriendengroep bent
Anonim

Ben jij de Blair Waldorf van je vriendengroep? Als Blair zijn betekent dat je veel om mode geeft, dat je bereid bent om je mening te uiten en dat je weet hoe je een onvergetelijk feest moet organiseren! Blair Waldorf stond erom bekend wraak te nemen op mensen die het verdienden, maar ze stond ook bekend als extreem loyaal en gepassioneerd aan degenen van wie ze het meest hield. Het karakter van Blair werd vaak vergeleken met Serena, maar ze waren allebei geweldig.

Leighton Meester is de actrice die de rol van Blair Waldorf op zich nam in Gossip Girl en eerlijk gezegd had niemand anders het beter kunnen doen. Leighton Meester miste nooit een beat als het ging om het personage van Blair Waldorf. Ze is een belangrijke reden waarom mensen de show zo missen!

10 Je bent meer dan gepassioneerd over mode

Blair Waldorf was zo gepassioneerd door mode dat ze op een bepaald moment het mode- en designbedrijf van haar moeder wilde overnemen! Elke keer dat Blair een scène betrad gedurende de hele show, was ze tot in de puntjes gekleed en zag ze er adembenemend uit. Accessoires waren altijd belangrijk voor Blair en de sjaals, handschoenen en hakken die ze droeg, toonden dat feit aan! Als je net zoveel om mode geeft als zij, dan ben je waarschijnlijk net als haar!

9 Je beschouwt jezelf als een letterlijke prinses

Blair Waldorf zag zichzelf als een prinses en op een gegeven moment trouwde ze zelfs met een echte prins! Hoewel prins Louis niet de juiste persoon voor haar was, werd ze toch voor een hete seconde roy alty. (Wie herinnert zich dat Blair er in haar bruidsjurk naar toe rende?) Het feit dat Blair zichzelf als een prinses beschouwt, bewijst dat ze een heel hoog zelfbeeld heeft en dat ze weet dat ze zoveel waarde heeft.

8 Als je verliefd wordt, hou je ook hard

Blair Waldorf werd verliefd op Chuck Bass en de twee hebben de meest intense en mooie relatie in de hele show. Hun relatie is zoveel beter dan de relatie tussen Serena en Dan, omdat het gevuld is met zoveel meer intensiteit en passie. Blair werd verliefd op Chuck en ze werd keihard verliefd op hem! Als je verliefd wordt op iemand, merk je dan dat je super hard voor diegene v alt zoals Blair deed?

7 Je hebt gemerkt dat je af en toe een beetje jaloers op anderen wordt

Hoewel Blair Waldorf een heel hoog zelfbeeld had en wist hoe waardevol ze was als persoon, was ze nog steeds een mens… en mensen zijn zo nu en dan vatbaar voor gevoelens van jaloezie. Als je het gevoel hebt dat je op een bepaald moment in je leven een beetje jaloers bent geworden op een vriend of familielid, dan kun je je zeker inleven in Blair Waldorf. Ze weet hoe mooi ze is, maar ze is niet immuun voor die irritante jaloezie die sommige mensen van nature krijgen.

6 Als iemand jou of je vrienden pijn doet, zul je waarschijnlijk wraak zoeken

Als iemand jou of je vrienden pijn doet, voel je dan de behoefte om wraak te nemen op die persoon? Als dat zo is, dan ben je zeker net als Blair Waldorf! Ze neemt de tijd om haar wraakplannen uit te stippelen. en dan gaat ze naar buiten om wraak te nemen. Het zou een heel slecht idee zijn om met iemand als Blair Waldorf te rotzooien, omdat wraak in haar aard zit en ze weet hoe ze schade kan aanrichten die erger is dan andere mensen zouden verwachten. Als je wraak zoekt, ben je zeer waarschijnlijk de Blair van je vriendengroep!

5 Je bent bot als je je mening uitspreekt

Spreek je je mond als er iets om je heen gebeurt dat je niet goedkeurt? Als iemand iets doet wat je niet leuk vindt, laat je dat dan schaamteloos weten? Zo ja, dan ben je net als Blair Waldorf!

Blair Waldorf was nooit verlegen of stil als het erop aankwam om haar mening te uiten. Ze sprak altijd over eventuele problematische problemen die ze opmerkte. Ze was niet het type persoon dat stilletjes voor wat dan ook klaarstond.

4 Je vergeeft niet altijd gemakkelijk wanneer andere mensen het verpesten

Vergeving is geen eigenschap die Blair Waldorf ooit gemakkelijk heeft gemaakt. Als iemand haar pijn deed, accepteerde ze niet snel een verontschuldiging en liet ze het allemaal in het verleden. Blair Waldorf werd boos op Chuck Bass omdat hij iets heel ergs had gedaan en ze beschouwde zijn acties als 'onvergeeflijk'. Als je moeite hebt om andere mensen te vergeven als ze het verpesten, ben je net als Blair.

3 Je bent een uitzonderlijke geleerde en academici komen gemakkelijk voor je

School is niet voor iedereen, maar voor Blair Waldorf was het een makkie. Ze behaalde bijna perfecte scores tijdens haar tijd op de middelbare school. De enige reden waarom ze een probleem had om naar een universiteit te gaan, is dat ze kleine dingen buiten het klaslokaal deed.

Als het om academici gaat, heb je dan het gevoel dat het supermakkelijk is om een geleerde te zijn? Zo ja, dan ben jij de Blair Waldorf van je vriendengroep. Het enige andere personage uit de show dat zo academisch geneigd was, was Dan Humphrey!

2 Je weet hoe je een onvergetelijk feest moet organiseren

Als je weet hoe je een feest moet organiseren, ben je waarschijnlijk de Blair Waldorf van je sociale kring. Ze is het type persoon dat weet hoe hij een bash moet hosten die een groot succes blijkt te zijn. Ze stond bekend om het hosten van feesten die iedereen wilde bijwonen. Als je in de wereld van Gossip Girl werd uitgenodigd voor een Blair Waldorf-feestje, behoorde je waarschijnlijk tot de elite. Weet je nog dat Jenny Humphrey (gespeeld door Taylor Momsen) wanhopig op zoek was naar een uitnodiging voor Blair's Kiss-On-The-Lips-feestje? Blair wist hoe hij een evenement moest organiseren dat onvergetelijk was.

1 Je droomt groot, letterlijk en metaforisch

Iedereen die Gossip Girl heeft gezien, kan zich herinneren hoe levendig Blair Waldorfs dromen zouden zijn. Ze droomde vaak dat ze Audrey Hepburn was! Blairs dromen waren altijd zo levendig en realistisch en waren vaak super over-the-top. Haar metaforische dromen waren ook net zo groot. Ze had enorme plannen voor haar toekomst en was altijd bereid om de nodige stappen te zetten om het succes te bereiken dat ze in haar leven wilde bereiken.

Aanbevolen: