10 Tekenen dat jij de Samantha Jones van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

10 Tekenen dat jij de Samantha Jones van je vriendengroep bent
10 Tekenen dat jij de Samantha Jones van je vriendengroep bent
Anonim

Hoewel de iconische HBO-show uit de jaren '90 de neiging heeft om vijfentwintig jaar later een beetje problematisch te zijn, blijft Sex ad the City een van de beroemdste shows die vrouwelijke vriendschap vieren. Samantha Jones, Miranda Hobbes, Charlotte York en Carrie Bradshaw werden synoniem voor ploegdoelen. Elk van de dames brengt iets unieks op tafel.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen bespreken welk personage uit Sex and the City ze zijn als het gaat om hun datingleven. Maar hoe zit het met vriendschappen? Terwijl Samantha mannen als hobby's behandelde, was ze absoluut dol op haar drie besties.

10 Jij discrimineert niet

samantha jones op een date met een klein mensje
samantha jones op een date met een klein mensje

Als je op Samantha lijkt, discrimineer je niet als het gaat om daten of afspreken. Ze is uitgegaan met allerlei soorten mannen uit alle lagen van de bevolking.

Hoewel Charlotte een man geen kans zou geven tenzij hij rijk was en niet kon begrijpen waarom Miranda met Steve uitging, kon Samantha die dingen niet schelen. Ze wilde een man die haar boven alles aan het lachen zou maken.

9 Je hebt altijd de rug van je vrienden

samantha en miranda seks en de stad
samantha en miranda seks en de stad

Er is niets dat Samantha niet zou doen voor haar vrienden. Laten we niet vergeten dat deze vrouw een diafragma voor Carrie haalde toen het vast kwam te zitten, Carrie een ontbijt gaf nadat Big haar op hun trouwdag had gedumpt, en ze kwam door voor Charlotte, ook al kon haar wereld haar niets schelen. Ze bood zelfs aan om op Brady te passen, hoewel ze duidelijk niet van baby's hield.

8 Je bent extreem seks-positief

Samantha Jones seks en de stad
Samantha Jones seks en de stad

Als we aan Samantha Jones denken, is de eerste associatie dat zij degene is die veel losse seks heeft. De rest van de dames liepen niet zo ver achter, maar Samantha was altijd opgetogen over haar seksuele ervaringen en vierde seksuele vrijheid.

Als je geen beperkingen hebt om over seks te praten, ongeacht tijd en plaats, ben je zeker de Samantha van je groep. Je bent ook een beetje een "probeerseksueel"; in Samantha's woorden, je zult alles een keer proberen.

7 Je wilt geen kinderen

samantha jones ik ben ziek van mensen met kinderen
samantha jones ik ben ziek van mensen met kinderen

Als jij de enige in je vriendengroep bent die er niet eens aan denkt om ooit in de toekomst kinderen te krijgen, lijk je zeker het meest op Samantha. Deze vrouw weet wat ze wil en baby's maken geen deel uit van de vergelijking.

Samantha had moeite om interesse te veinzen als haar vrienden over zulke zaken praatten, maar ze was tenminste altijd eerlijk. Het is oké om geen kinderen te willen, maar laat je vrienden erover praten als ze dat willen.

6 Je organiseert evenementen en geeft feestjes

samantha jones met bril
samantha jones met bril

Samantha Jones is een PR-goeroe en elke groep heeft die ene persoon die altijd de beste feesten geeft en een natuurlijke persoon is als het gaat om organiseren.

Herinner je je het feest dat Samantha voor Carrie gaf voor haar boekdeal? Het was perfect. Ze wist precies wat Carrie zou willen en gooide het nooit in Carrie's gezicht als er een conflict was.

5 Je veroordeelt je vrienden nooit

seks en de stad meisjes aan het trainen
seks en de stad meisjes aan het trainen

Toen Carrie Aidan bedroog, waren we allemaal gefrustreerd over haar. Een groot deel van de fans beoordeelde haar zelfs, een soort van hoe Charlotte ingetogen dergelijk gedrag beoordeelt. Samantha oordeelde helemaal niet over haar vriendin, ook al was wat ze deed verkeerd.

Carrie vroeg Sam zelfs: "Wil je me niet een beetje beoordelen?", waarop Sam antwoordde "Niet mijn stijl", en hij knipoogde vriendelijk. Van alle dames werd Samantha het meest beoordeeld en beschaamd. Toen ze de kans kreeg om haar beste vriendin hetzelfde te serveren, wilde ze het nog steeds niet doen.

4 Je bent geneigd egoïstisch te zijn

Kim Catrell en Sarah Jessica Perker Seks in de stad
Kim Catrell en Sarah Jessica Perker Seks in de stad

Samantha is een onafhankelijke krachtpatser. Ze doet wat ze wil en ze houdt het meest van zichzelf van alle mensen, wat geweldig is. Het nadeel van haar flamboyante zelfvertrouwen is dat ze soms de neiging heeft egoïstisch te zijn.

Samantha had ook geen probleem om haar toevlucht te nemen tot liegen om te krijgen wat ze wilde, zoals de keer dat ze zich voordeed als iemand anders om toegang te krijgen tot het zwembad. Als je op Samantha lijkt, heb je zelfrespect, zelfrespect en het vermogen om van tijd tot tijd egoïstisch te zijn - wat soms heel gezond blijkt te zijn.

3 Je bent gelukkig vrijgezel

samantha jones
samantha jones

Toen we de crew voor het eerst ontmoetten in seizoen 1, waren Miranda, Carrie en Charlotte allemaal begin dertig. Ze waren allemaal geobsedeerd om single te zijn, vooral Carrie en Charlotte. Ondertussen duwde Samantha 40 en had er geen moeite mee om single te zijn. Ze had geen man nodig om haar te redden of haar richting in het leven te geven.

Als jij de enige persoon in de groep bent die tevreden is met single zijn, dan ben jij Samantha. Als je wanhoopt en je eenzaam voelt, lijk je meer op Charlotte.

2 Je kunt obsessief worden in relaties

samantha en richard sex en de stad
samantha en richard sex en de stad

Samantha was meer dan blij om single te zijn, maar dat betekent niet dat ze niet bereid was zich te binden toen de juiste persoon langskwam. Het probleem met Samantha was dat de "juiste persoon" een egoïstische, egoïstische Richard bleek te zijn met wie ze een zeer giftige relatie had.

Toen ze bij hem was, veranderde ze in een onzekere, jaloerse en overdreven bezitterige opschepper. Gelukkig verliet ze hem voordat hij te veel kwaad kon doen. Als je merkt dat je geobsedeerd bent door een emotioneel niet-beschikbare man, zoek dan troost in het feit dat zelfs de machtige Samantha Jones er een tijdje het slachtoffer van werd.

1 Je zegt het zoals het is

Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall in seks en de stad
Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall in seks en de stad

Ben je ooit brutaal eerlijk genoemd en geef je niet echt om sociale conventies? Dat kan betekenen dat je een Boogschutter bent of dat je je innerlijke Samantha channelt.

De Carrie van de vriendengroep vindt verrukking in poëtische metaforen, maar Samantha zegt het zoals het is. Er is geen ruimte voor dingen in haar wereld.

Aanbevolen: