New Girl: 10 tekenen dat jij de Cece van je vriendengroep bent

Inhoudsopgave:

New Girl: 10 tekenen dat jij de Cece van je vriendengroep bent
New Girl: 10 tekenen dat jij de Cece van je vriendengroep bent
Anonim

Cece Parekh wordt geïntroduceerd als de beste vriend van Jess op New Girl. Velen van ons vergeten steeds dat de prachtige dame van Indiase afkomst de reden is waarom de jongens Jess in de eerste plaats lieten verhuizen. Zij is het enige personage dat de show droeg tijdens de tijdelijke afwezigheid van Zooey Deschanel, omdat fans het personage van Megan Fox niet zo leuk vonden. Cece is een van de meest beminnelijke personages op New Girl en het is geen verrassing dat mensen die veel op haar lijken, allemaal een ondersteunende vriendengroep hebben.

Aangezien het leven kunst imiteert, kunnen we een fictieve vriendengroep nemen en enkele van hun kenmerken toepassen op ons eigen leven. Elk personage speelt een speciale rol in de dynamiek van de groep. Cece is het meest zelfverzekerde, maar te vereenvoudigde type persoon dat we in veel vriendengroepen kunnen tegenkomen.

10 Je kunt intimiderend zijn

schmidt ontmoet cece voor het eerst op nieuw meisje
schmidt ontmoet cece voor het eerst op nieuw meisje

Toen de jongens van het hok Cece voor het eerst ontmoetten, vertelde ze hen dat ze ze gek zou vermoorden als haar geliefde vriend Jess ooit iets zou overkomen. Ze glimlachte helemaal niet: ze probeerde hen te domineren.

Cece kan behoorlijk intimiderend zijn, maar Jess zou nooit een vlieg kwaad doen. Er is een Cece voor elke Jess die er is. Als je merkt dat je een enge act opvoert, ben jij de Cece van je vriendengroep.

9 Je laat je niet afschrikken tijdens het feesten

cece nieuw meisje seizoen 5
cece nieuw meisje seizoen 5

Cece is een behoorlijk gereserveerde vrouw, maar als ze dronken wordt, verlaagt ze haar verdediging volledig. In dat opzicht lijkt ze op Robin uit How I Met Your Mother, die op dezelfde manier giechelt en grappige opmerkingen maakt als ze dronken is.

Je bent misschien een taaie, maar als je vrienden voor je zorgen wanneer je uitgaat, is dat een duidelijke aanwijzing dat je een Cece bent.

8 Je bent al sinds je kindertijd bevriend met je bestie

jess en cece op nieuw meisje
jess en cece op nieuw meisje

Jess en Cece zijn vriendschapsdoelen: ze kennen elkaar al sinds ze klein waren en ze hebben elkaar zien groeien. Hoewel ze duidelijk niet veel gemeen hebben, zijn ze erin geslaagd om door dik en dun vrienden te blijven.

Als je beste vriend iemand is die je hebt ontmoet toen je 12 jaar of jonger was en je houdt van hem, ongeacht je verschillen, dan mag je jezelf Cece noemen.

7 Je bent vaak gereduceerd tot je knappe uiterlijk

cece en jess op nieuw meisje
cece en jess op nieuw meisje

Het feit dat Cece mooi is, wordt versterkt door talloze personages op New Girl. Ze is ook een model, dus ze verdient letterlijk haar brood met haar uiterlijk.

Veel jongens vallen alleen voor haar vanwege haar schoonheid en ze leren haar nooit als persoon kennen. Cece worstelde daardoor nogal: mooi zijn betekent niet per se dat daten makkelijker is. Op een gegeven moment was ze kort betrokken bij een Europese DJ met gezichtstatoeage. Als je de mooiste in je vriendengroep bent en de manier waarop je eruit ziet, heeft echt invloed op je leven, dan ben je een leerboek Cece.

6 Je vrienden pushen je om te groeien

Zoe Deschanel New Girl irritante gastrol
Zoe Deschanel New Girl irritante gastrol

Onder een zelfverzekerde buitenkant was Cece diep van binnen behoorlijk onzeker. Ze heeft nooit haar interesses kunnen verkennen sinds ze modellenwerk doet sinds ze een tiener was. De waarheid was dat Cece veel talenten had, maar ze zou ze niet eens opmerken als haar vrienden haar er niet op zouden wijzen.

Cece werd uiteindelijk een geweldige manager. Hoe zelfbewust bent u over uw professionele vaardigheden? Misschien doe je jezelf tekort, net zoals Cece deed.

5 Je biedt geweldig datingadvies

Nieuwe meid Cece blij
Nieuwe meid Cece blij

Jess komt naar Cece rennen wanneer ze datingadvies nodig heeft, aangezien Cece zogenaamd veel meer ervaren is als het op liefde aankomt. Ook al geeft ze goed advies, ze lijkt niet in de praktijk te kunnen brengen wat ze aan Jess predikt.

Iedereen kent iemand als Cece: iemand die in theorie inzicht heeft, maar in het echte leven geen relatie kan onderhouden. Tenminste niet totdat ze groeien zoals Cece uiteindelijk deed!

4 Je hebt een knipperlichtrelatie met een van je vrienden

Schmidt en Cece maken een foto
Schmidt en Cece maken een foto

Cece en Schmidt zijn een van de origineelste sitcomkoppels. Net als Rachel en Ross, zijn ze soms giftig, maar het is alsof een kracht die groter is dan zijzelf, hen weer bij elkaar zou houden.

Als er een Schmidt in je vriendengroep zit en je voelt je tot hem aangetrokken, lieg dan niet tegen jezelf zoals Cece deed: ga ervoor!

3 Je bent bot

cece crasht op nieuw meisje
cece crasht op nieuw meisje

In tegenstelling tot Jess die met haar hoofd in de wolken leeft, is Cece het soort meisje dat het zegt zoals het is - net als Phoebe Buffay van Friends. Maar in tegenstelling tot Phoebe, het onconventionele lid van je typische vriendengroep, wordt Cece serieus genomen omdat ze bijna altijd een strak gezicht heeft.

Je kunt er niet omheen draaien. Je vrienden zijn het soort mensen dat tegen een stootje kan, want zo communiceer je vaak met ze.

2 Je bent heel loyaal aan je vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Zoals eerder vermeld, kan Cece erg agressief zijn, vooral als het gaat om Jess' welzijn. Dit meisje zou alles doen om haar vrienden gelukkig te houden. Hoewel Schmidt ook absoluut dol is op Nick, is Cece veel gepassioneerder in het beschermen van Jess wanneer dat nodig is.

Als je op Cece lijkt, ben je onvoorwaardelijk loyaal. Dat betekent niet dat je nooit ruzie hebt met je vrienden, maar je blijft nooit te lang op slechte voet staan.

1 Je bent extravert

cece als barman op nieuw meisje
cece als barman op nieuw meisje

Cece is duidelijk een extravert persoon. Ze weet hoe ze de kamer moet lezen, met verschillende soorten mensen moet omgaan en zichzelf moet laten gelden.

Ze had er geen probleem mee om barman te zijn, een baan die de grootste nachtmerrie van je typische introverte persoon is.

Aanbevolen: