Lovecraft Country: relatiestatussen van de cast

Inhoudsopgave:

Lovecraft Country: relatiestatussen van de cast
Lovecraft Country: relatiestatussen van de cast
Anonim

De liefdesverhalen in Lovecraft Country zijn genoeg om kijkers terug te laten komen voor meer. Sterker nog, fans hopen en wensen al dat een tweede seizoen van de show wordt gefilmd en uitgebracht, ook al kwam seizoen 1 amper uit! Jordan Peele is de man achter de show.

Zijn de liefdesverhalen van de acteurs en actrices in de show even pakkend en opmerkelijk? Schokkend genoeg zijn veel van de castleden in het echte leven vrijgezel - daten of trouwen lijkt op dit moment niet bovenaan hun takenlijst te staan. Andere castleden hebben relaties die echt gelukkig en geweldig lijken te zijn.

10 Jurnee Smollett is vrijgezel

Jurnee Smollett is pas vrijgezel na een huwelijk van tien jaar! Ze trouwde in 2010 met een muzikant genaamd Josiah Bell en ze verwelkomden hun enige echte zoon, Hunter Zion Bell, in 2016. Helaas zijn de dingen tussen Jurnee en Josiah in maart van dit jaar uit de hand gelopen. Nu Jurnee weer op de markt is, heeft ze meer tijd dan ooit om zich te concentreren op Lovecraft Country, als seizoen 2 ooit wordt bevestigd. HBO heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over een tweede seizoen, maar alleen al op basis van Jurnee's geweldige prestaties moet het gebeuren!

9 Jonathan Majors is vrijgezel

Als je benieuwd bent waar je Jonathan Majors nog meer hebt gezien, herinner je je hem misschien te zien in The Last Black Man in San Francisco, een onafhankelijke speelfilm uit 2019. Hij speelt de hoofdrol van Atticus Freeman, een oorlogsoverlevende die romantisch verbonden is met het personage van Letitia Lewis. De waarheid is dat ze een superschattig stel op het scherm vormen! Is zijn datingleven in het echte leven net zo interessant? Nou, we weten het niet echt. Vanaf dit jaar is de datingsgeschiedenis van Jonathan behoorlijk geheimzinnig. Er is niet veel openbare informatie vrijgegeven over zijn relaties of dat hij ooit getrouwd is geweest.

8 Aunjanue Ellis is vrijgezel

Aunjanue Ellis is vrijgezel en er tevreden mee. Getrouwd zijn is gewoon niet haar kopje thee. Volgens Essence zei ze: "Ik ben niet getrouwd en wil dat ook niet zijn. Ik ben de liefhebbende soort, maar niet de soort die trouwt, hoewel ik romantisch ben." Een alleenstaand leven leiden past haar prima, wat geweldig is - het is indrukwekkend om onafhankelijk te zijn en voor niets van iemand anders afhankelijk te zijn!

7 Abbey Lee Kershaw is vrijgezel

Abbey Lee Kershaw speelt een veel blondere versie van zichzelf als Christina Braithwhite op Lovecraft Country. Abbey staat bekend als een getalenteerd model, loopt op catwalks en poseert voor fotoshoots, maar tegenwoordig staat ze meer bekend als actrice! Ze had een knipperlichtrelatie met Matthew Hutchinson, maar nadat ze ermee ophield, beschreef ze hoe het leven als single was geweest.

6 Tony Goldwyn is getrouwd met Jane Musky

Op 60-jarige leeftijd ziet Tony Goldwyn er net zo goed en knap uit als altijd. Je herkent hem waarschijnlijk uit zijn tijd als de president van de Verenigde Staten op Scandal. Op Lovecraft Country speelt hij de rol van Samuel Braithwaite. Tony weet het een en ander over liefde. Zijn huwelijk loopt al sinds 1987 op rolletjes! Hij is getrouwd met Jane Musky en ze delen samen twee kinderen genaamd Anna Musky-Goldwyn en Tess Goldwyn.

5 Michael K. Williams is aan het daten met Tasha Smith

Michael K. Williams komt uit New York City en is in populariteit gegroeid dankzij zijn tijd in meerdere HBO-tv-series. Hij heeft een zoon genaamd Elijah Williams en heeft momenteel een relatie met Tasha Smith.

Ze is een hilarische actrice, bekend van haar tijd als actrice in Tyler Perry-films. Volgens Instagram zijn ze erg blij met elkaar. Tasha Smith noemde hem de liefde van haar leven en gaf zelfs toe dat hij haar kippenvel bezorgde! Ze lijken elkaar erg gelukkig te maken.

4 Jamie Chung is getrouwd met Bryan Greenberg

Sinds 2015 is Jamie Chung getrouwd met Bryan Greenberg. Ze lijken erg gelukkig samen te zijn op basis van foto's! In de show speelt Jamie Chung de rol van Ji-Ah. Ze acteert al een tijdje en het is verbazingwekkend om te zien hoeveel ze in de loop der jaren als actrice is gegroeid.

3 Jordan Patrick Smith is aan het daten met Emily Wetzel

Jordan Patrick Smith speelt het personage van William in de show, iemand die buigt voor Christina Braithwhite, ongeacht wat ze vraagt - zelfs romantiek. In de show wordt zijn liefdesleven gedomineerd door een controlerend personage…

In het echte leven is hij sinds begin 2020 aan het daten met een mooie artiest genaamd Emily Wetzel. Hoewel hun relatie nog vrij nieuw is, lijkt het goed met ze te gaan en genieten ze hopelijk zalig van de wittebroodswekenfase!

2 Courtney B. Vance is getrouwd met Angela Bassett

Courtney B. Vance begon op Broadway-podia, maar nu staat hij bekend om zijn acteerwerk in films en tv-shows zoals Law & Order, The Hunt for Red October en natuurlijk Lovecraft Country. De in Michigan geboren acteur is nu 60 jaar oud en is sinds 1997 getrouwd met zijn vrouw. Zijn vrouw is een super populaire en bekende actrice die zelf naam heeft gemaakt! We hebben het over niemand minder dan Angela Bassett. Ze wordt wel eens vergeleken met Viola Davis. De prachtige koningin is bijna een perfecte match voor Courtney! Ze hebben ook twee kinderen genaamd Bronwyn en Slater Vance.

1 Wunmi Mosaku is vrijgezel

Wunmi Mosaku is een andere geweldige actrice uit Lovecraft Country. Ze heeft dat speciale iets waardoor ze opv alt, waar ze ook gaat. Volgens de meeste online rapporten is ze helemaal vrijgezel. Ze gaat tegenwoordig met niemand meer in het openbaar, maar dat betekent niet dat ze van plan is voor altijd vrijgezel te blijven. Net als Chloe Grace Moretz hoeft single zijn niet gelijk te staan aan saaiheid.

Aanbevolen: