Ratched: Relatiestatussen van de cast

Inhoudsopgave:

Ratched: Relatiestatussen van de cast
Ratched: Relatiestatussen van de cast
Anonim

Het personage van verpleegster Mildred, gespeeld door Sarah Paulson, is niet alleen bedoeld om totaal kwaadaardig te zijn tegen haar patiënten… Ze is ook op een missie om het hele geestelijke gezondheidszorgsysteem volledig te vernietigen. Waar het op neerkomt - zij is het type verpleegster waar iemand heel veel pech mee zou moeten hebben om als verzorger te eindigen!

Ratched ging in première op Netflix in september 2020 en fans van griezelig, angstaanjagend en huiveringwekkend entertainment waren meteen verslaafd. Deze show richt zich op een jonge verpleegster genaamd Mildred die haar carrière in de medische wereld begon als een zorgzame, zachtaardige en attente verpleegster. Deze show is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en een teveel aan negatieve ervaringen zorgde ervoor dat ze afgemat en haatdragend werd. In de psychiatrische inrichting waar ze werkt, leidt haar bittere standpunt haar op het pad van monsterlijk gedrag jegens haar patiënten.

10 Sharon Stone is vrijgezel

Sharon Stone speelt de rol van Lenore Osgood in Ratched. Ze is momenteel vrijgezel en klaar om zich te mengen met haar laatste openbare relatie die plaatsvond in 2018 en haar laatste officiële huwelijk eindigde in 2004. Meest recentelijk was ze romantisch verbonden met een Italiaanse onroerendgoedmagnaat genaamd Angelo Boffa, maar tegenwoordig is ze veeg naar links en rechts om de perfecte match te vinden op een van de populairste dating-apps van deze generatie - Bumble.

9 Judy Davis is getrouwd met Colin Friels

Judy Davis speelt de rol van verpleegster Betsy Bucket in Ratched. Ze is sinds 1984 getrouwd met Colin Friels en net als zij is hij ook acteur. Judy en Colin delen samen twee kinderen, Jack en Charlotte. Het feit dat deze twee acteurs zijn, geeft hen veel om over te praten, omdat ze een gemeenschappelijke en zeer veeleisende carrière delen. Zij en Colin gingen in 2002 kort uit elkaar, maar besloten dat ze bij elkaar zouden blijven en het zou laten werken.

8 Sarah Paulson is aan het daten met Holland Taylor

Het personage van verpleegster Mildred in Ratched wordt gespeeld door actrice Sarah Paulson. In het echte leven gaat Sarah Paulson uit met Holland Taylor. Ze zijn sinds 2015 in het openbaar samen. De meeste mensen herkennen Paulson van haar tijd toen ze speelde in American Horror Story, een show waar ze sinds 2011 deel van uitmaakt. Interessant genoeg, toen Sarah en Holland elkaar voor het eerst ontmoetten, was het in 2005, een decennium voordat ze begon eigenlijk officieel te daten. Het meest interessante feit over deze twee is dat ze een leeftijdsverschil van 32 jaar hebben. Sarah Paulson is dit jaar 45 jaar oud, terwijl Holland Taylor 77 is.

7 Finn Wittrock is getrouwd met Sarah Roberts

Finn Wittrock speelt de rol van Edmond Tolleson in Ratched. Sinds 2014 is hij getrouwd met zijn vrouw, Sarah Roberts. Ze gingen een aantal jaren met elkaar uit voordat ze in het huwelijksbootje stapten tijdens een privéceremonie. Vorig jaar in 2019 verwelkomden ze hun eerste en enige zoon, Jude, op de wereld. Wittrock onthulde dat hij Sarah Roberts ten huwelijk had gevraagd toen ze van Los Angeles naar New York City verhuisden. Hij zei dat alles wat ze bezaten in dozen zat en dat toen ze terugkwam van yoga, ze thuiskwam en rozen op elke doos zag liggen en dat hij een pak droeg! Hij vroeg haar toen en daar ten huwelijk.

6 Charlie Carver is vrijgezel

Charlie Carver is de acteur die de rol van Huck Finnigan speelt in Ratched. Vanaf nu is hij helemaal single! Als hij met iemand uitgaat, houdt hij het 100% geheim en behoudt hij de privacy van zijn relatie volledig.

De afgelopen jaren heeft hij de hoofdrol gespeeld in grote tv-shows zoals Desperate Housewives, Teen Wolf en The Leftovers. Het zou ons helemaal niets verbazen als hij er gewoon voor heeft gekozen om zich te concentreren op zijn carrière als acteur in plaats van tijd te besteden aan een romantische relatie.

5 Cynthia Nixon is getrouwd met Christine Marinoni

Cynthia Nixon heeft misschien naam gemaakt in de HBO-serie Sex and the City, maar sindsdien heeft ze zoveel meer gedaan! Ze speelt de rol van Gwendolyn Briggs in Ratched en ze is sinds 2012 getrouwd met Christine Marinoni. Cynthia Nixon laat nooit de angst voor oordeel of kritiek van buitenaf haar relatie in de weg staan. De twee hebben duidelijk ontdekt hoe ze dingen kunnen laten werken, omdat ze al een tijdje sterk zijn.

4 Jon Jon Briones is getrouwd met Megan Johnson Briones

Jon Jon Briones speelt Dr. Richard Hanover in Ratched. Hij is sinds 1996 getrouwd met zijn vrouw, Megan Johnson Briones. Ze delen twee kinderen genaamd Isa en Teo. Zijn vrouw Megan heeft zelf een beetje geacteerd!

Ze speelde de rol van een zwangere vrouw in General Hospital: Night Shift in 2007. Tegenwoordig lijkt het niet alsof ze nog steeds zo zwaar is in de acteerscène zoals haar man, maar Jon Jon Brione's dochter Isa, aan de andere kant, speelde onlangs in het eerste seizoen van Star Trek: Picard.

3 Alice Englert is (misschien) aan het daten met Alden Ehrenreich

Alice Englert speelt de rol van Dolly in Ratched. Hoewel er niet veel openbare informatie is over haar huidige relatie met Alden Ehrenreich, speculeren fans dat de twee inderdaad een relatie hebben. Geruchten over deze romance begonnen in 2013 te wervelen nadat ze voor het eerst samen in Beautiful Creatures speelden, een film die vaak wordt vergeleken met Twilight. De chemie op het scherm die de twee acteurs deelden tijdens het filmen van de fantasy-romanfilm heeft veel mensen doen geloven dat echte gevoelens tussen de twee op de set van die film waren ontstaan.

2 Corey Stoll is getrouwd met Nadia Bowers

Corey Stoll speelt de rol van Charles Wayne direct in Ratched. Hij is sinds 2015 getrouwd met Nadia Bowers. Net als Corey Stoll is zij ook acteur. Naast acteren doet ze ook schrijf- en voice-overwerk. Ze hebben zelfs al eerder samen op dezelfde set opgetreden! Wanneer een stel samenwerkt, kan dat soms hun relatie onder druk zetten, maar voor Corey Stoll en zijn vrouw Nadia was samenwerken uiteindelijk een positieve zaak voor hun relatie.

1 Hunter Parrish is getrouwd met Kathryn Wahl

Het is gemakkelijk om Hunter Parrish te herkennen uit zijn tijd vanaf Weeds, een van de grootste tv-shows ooit die vaak wordt vergeleken met Breaking Bad! Hij speelde ook samen met Zac Efron in de film 17 Again en Julianne Moore in de film Still Alice. Het personage dat hij in Ratched speelt, zal de nieuwste toevoeging zijn aan zijn lijst met acteerrollen. Hij is sinds 2015 getrouwd met zijn vrouw, Kathryn Wahl. De twee trouwden tijdens een prachtige ceremonie in de achtertuin, omringd door hun familieleden en beste vrienden.

Aanbevolen: