The Crown: Relatiestatussen van de cast

Inhoudsopgave:

The Crown: Relatiestatussen van de cast
The Crown: Relatiestatussen van de cast
Anonim

Mensen die nieuwsgierig zijn naar het leven van de koninklijke familie, hebben de afgelopen jaren op Netflix afgestemd en naar The Crown gekeken. De show werd onlangs geconfronteerd met een schandaal waarbij petities zijn opgesteld voor Netflix-managers om een "fictief" waarschuwingslabel aan het begin van elke aflevering toe te voegen. Netflix kiest er niet voor om te verplichten!

Zelfs de koninklijke familie kijkt naar de show, dus dat betekent dat het golven maakt. De cast van de show werkt goed samen als het gaat om het tot leven brengen van de interessante verhaallijnen. De mensen met wie ze in het echt aan het daten zijn of waarmee ze getrouwd zijn, zijn net zo interessant!

10 Imelda Staunton is getrouwd met Jim Carter

Imelda Staunton's echtgenoot is Jim Carter en net als zijn vrouw is hij ook een getalenteerde acteur. Ze zeggen dat samenwerken het einde van een relatie kan betekenen, maar dat is niet het geval voor deze twee. Ze speelden allebei in de film Downton Abbey en zijn dichterbij dan ooit! De twee delen een dochter, Bessie genaamd, die meer dan geïnteresseerd is om in de voetsporen van haar ouders te treden en zelf actrice te worden.

9 Helena Bonham Carter is aan het daten met Rye Dag Holmboe

Alice in Wonderland, Sweeney Todd en een paar Harry Potter-franchisefilms.

13 jaar lang had ze een relatie met niemand minder dan Tim Burton, de creatieve geest achter enkele van de engste en griezeligste films in de geschiedenis. Tegenwoordig heeft ze een gelukkige relatie met Rye Dag Holmboe.

8 Claire Foy is vrijgezel

In haar romantische leven was Claire Foy getrouwd met Stephen Campbell Moore, een medeacteur die ze in 2014 op de set van The Witch ontmoette. Hun huwelijk duurde tot 2018 voordat het ten einde liep. Vorig jaar, in 2019, werd ze gespot in Londen met Matt Smith, haar co-ster van The Crown, maar er kwam niets ernstigs van af.

7 Olivia Colman is getrouwd met Ed Sinclair

Olivia Colman is getrouwd met Ed Sinclair en ze stapten in 2001 in het huwelijksbootje. Na bijna twee decennia huwelijk doen ze duidelijk iets goed, want hij staat altijd aan haar zijde op rode loper-evenementen. Fans zien niet veel solide relaties zoals deze in Hollywood, maar Olivia is altijd down to Earth gebleven. Als ze niet haar magie op het scherm toepast, brengt de actrice graag tijd door in haar huis in Zuid-Londen met haar kinderen, Ed, en hun twee honden, Alfred & Pockets.

6 Matt Smith is (misschien) aan het daten met Emilia Clarke

Matt Smith is gespot met niemand minder dan de prachtig mooie Emilia Clarke, algemeen bekend om haar tijd als Daenerys Targaryen op HBO's Game of Thrones. Matt Smith en Emila Clarke genoten van een aangenaam diner in een Russisch geïnspireerd restaurant en lieten hun fans zich afvragen of er inderdaad liefde in de lucht hangt. Voor haar had hij vijf jaar lang een relatie met Assepoester-actrice Lily James.

5 Vanessa Kirby is vrijgezel

Ze speelt misschien prinses Margaret in The Crown, maar haar echte naam is Vanessa Kirby. Ze ging 4 jaar met Callum Turner uit, maar begin 2020 besloten deze twee dat het gewoon niet goed ging. Hun beide carrières begonnen een vlucht te nemen en het zette hun relatie onder druk. Callum Turner is zelf bezig in de acteerwereld en speelde in de verfilming van Emma en Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald. Vanessa is nog niet publiekelijk gezien met iemand die nieuw is, dus voorlopig lijkt het erop dat ze geniet van het vrijgezelle leven.

4 Victoria Hamilton is getrouwd met Mark Bazeley

Victoria Hamilton zit achter de rol van koningin Elizabeth de koningin-moeder. Ze kan omgaan met tragische verhaallijnen in de show. Sinds 2008 is ze getrouwd met Mark Bazeley, een collega-acteur. Je herkent hem misschien van The Bourne Ultimatum of The Queen, twee films waar hij begin jaren 2000 deel van uitmaakte. Victoria Hamilton beschreef hoe het leven was met kinderen krijgen en actrice zijn met haar man. Ze onthulde dat de enige keer dat dingen lastig werden, was wanneer ze rollen hadden die elkaar enigszins overlappen, maar verder waren ze prima.

3 Lesley Manville is vrijgezel

Prinses Margaret is een erg populair personage in de show, omdat ze gewoon een echte natuurkracht is. Er was niemand beter dan Lesley Manville om de rol van de oudere prinses op zich te nemen.

We weten allemaal hoe op en neer het liefdesleven van Margaret was, maar hoe zat het met Lesley? Heeft ze wat meer geluk? Haar meest recente huwelijk met acteur Joe Dixon eindigde in 2004 en sindsdien leidt ze het enige leven. Als moeder van drie en een fulltime actrice staat daten gewoon niet bovenaan haar prioriteitenlijstje.

2 Elizabeth Debicki is vrijgezel

Elizabeth Debicki was een geweldige keuze voor The Crown. De in Australië geboren actrice houdt haar persoonlijke leven graag privé, dus als ze tegenwoordig met iemand aan het daten is, weet niemand ervan. Ze kiest er zelfs voor om Instagram niet te gebruiken, in tegenstelling tot de meeste andere celebs in deze generatie. Als je hoopte dat ze een platform voor sociale media zou openen of foto's van zichzelf en haar toekomstige liefdesbelang zou posten, heb je pech.

Aanbevolen: