De zwarte lijst: relatiestatussen van de cast

Inhoudsopgave:

De zwarte lijst: relatiestatussen van de cast
De zwarte lijst: relatiestatussen van de cast
Anonim

De personages op Blacklist worden gespeeld door enkele van de meest interessante acteurs die er zijn! Toen de eerste aflevering in 2013 in première ging, was de focus op criminele activiteiten, gangsters, spionnen en de FBI meteen aanlokkelijk.

De misdaad-tv-serie heeft er tot nu toe één voor acht seizoenen en fans hopen voortdurend op meer! De cast van de show houdt zich de hele tijd bezig met relaties op het scherm, zoals echte fans van de show al weten, maar de echte relaties waar de cast achter de schermen bij betrokken is, worden soms als nog interessanter beschouwd.

10 Megan Boone is aan het daten met Dan Estabrook

Megan speelt een FBI-agent en profiler genaamd Elizabeth Keen op Blacklist. Ze was vroeger ook een vaste actrice in andere op misdaad gerichte tv-shows zoals Law & Order en Blue Bloods. In het echte leven laat Megan de wetshandhaving over aan professionals en houdt ze zich aan modellenwerk en acteren. Ze heeft sinds 2016 een relatie met Dan Estabrook en ze delen samen één kind: Caroline. Leuk weetje over Megan Boone? Ze was de eerste persoon die officieel werd gecast in de populaire tv-show in 2013 voordat alle andere acteurs waren gekozen - zelfs James Spader.

9 James Spader is aan het daten met Leslie Stefanson

James Spader is sinds 2002 aan het daten met Leslie Stefanson en hoewel ze nog niet in het huwelijksbootje zijn gestapt, is James al eerder getrouwd! Tussen 1987 en 2004 was hij getrouwd met Victoria Spader. Hij deelt drie kinderen met zijn ex-vrouw: Sebastian, Elijah en Nathaneal. Wie herinnert zich de korte periode van James op The Office? Hij speelde de no-nonsense rol van Robert California! Tegenwoordig speelt hij Raymond Reddington op Blacklist. In 2014 noemde Rolling Stone hem de 'vreemdste man op tv', wat veel zegt voor iedereen die misschien nieuwsgierig is naar hoe het is om een dag met hem door te brengen. Hij staat bekend als een super intense man die eigenzinnige, vreemde Hollywood-rollen op zich neemt.

8 Clark Middleton is getrouwd met Elissa Middleton

Het personage Glen Carter wordt gespeeld door niemand minder dan Clark Middleton. In het echte leven is hij getrouwd met Elissa Middleton. Ze zijn sinds 2006 getrouwd, wat een heel groot probleem is. Dat is een langdurige relatie om te hebben! Mensen over de hele wereld hopen en bidden voor langdurige relaties zoals die.

7 Diego Klattenhoff is getrouwd met een onbekende vrouw

Diego Klattenhoff werkte ooit als barman om rond te komen voordat hij zijn grote Hollywood-break kreeg. Tegenwoordig herkennen mensen hem meer dan ooit als FBI-agent Donald Ressler. Helaas voor zijn fans is wat we weten over zijn fictieve personagepersona zoveel meer dan we weten over zijn persoonlijke leven. In de show zagen we dat hij een relatie had met Audrey Bidwell voordat ze stierf. In het echte leven is Diego getrouwd, maar … we weten niets over zijn vrouw! We weten niet eens hoe ze heet!

6 Amir Arison aan het daten met een onbekende vrouw

Amir Arison is een ander castlid van Blacklist. Hij plaatst veel foto's van zijn hond op sociale media, maar geen van zijn vriendin. Hij zei wel: "Mijn vriendin wordt jaloers als ik [mijn hond] 'baby girl' noem. Omdat mijn vriendin baby girl genoemd wil worden. Dus nu noem ik ze mijn baby girls." Wie zijn vriendin ook is, ze krijgt tenminste de bijnaam die ze leuk vindt!

5 Mozhan Marnò is vrijgezel

Wat romantische partners betreft, leidt Mozhan Marnò een vrij en vrijgezel leven zonder connecties met iemand op die manier. Op Blacklist speelt ze de rol van Samar Navabi en ze draagt absoluut bij aan de algehele verbazingwekkendheid van de show. Het zal interessant zijn om te ontdekken met wie ze besluit om de volgende keer te daten.

4 Hisham Tawfiq is getrouwd met Spirit Tawfiq

Hisham Tawfiq staat bekend om zijn rol als beveiligingsdetailman, Dembe Zuma. Het personage dat hij speelt is vindingrijk, intelligent en sluw. In het echte leven is hij getrouwd met Spirit Tawfiq en ze delen een zoon. Net als Diego Klattenhoff laat Hisham de wereld niet graag binnen in zijn persoonlijke leven -- en dat geldt ook voor details over zijn familie.

Hij wordt zelden gefotografeerd met zijn vrouw of zoon. Hisham beperkt zich ook niet alleen tot acteren. Hij was een professionele danser, brandweerman en op een gegeven moment zat hij bij de mariniers. Zijn passie voor acteren was een levenslange droom van hem en voordat hij op tv kwam, speelde hij in een theaterproductie van 'A Raisin in the Sun', een levensveranderend en mega-inspirerend toneelstuk.

3 Harry Lennix is getrouwd met Djena Nichole Graves

Harry Lennix speelt de rol van Harold Cooper in de show. Hij doet geweldig werk op tv en natuurlijk ook geweldig werk in het echte leven, aangezien hij al zoveel jaren getrouwd is. Hij en Djena Nichole Graves stapten in 2009 in het huwelijksbootje en doen het tot op de dag van vandaag nog steeds goed. Goed voor hen!

2 Ryan Eggold is vrijgezel

Ryan Eggold speelt misschien een getrouwde man op Blacklist, maar in het echte leven is hij zo vrijgezel als ze komen. In de show speelt hij Tom Keene, getrouwd met Elizabeth Keene. In het echte leven is hij behoorlijk open en eerlijk geweest over zijn relatiestatus.

Toen hem werd gevraagd of hij verloofd was met vrouwen op de Today Show in 2018, antwoordde hij door te zeggen: Nee, ik ben niet verloofd… wie zei dat? Ik ben dezelfde oude, alleenstaande man die je de vorige keer hebt ontmoet.' Hoewel die woorden misschien een beetje deprimerend klinken, lijkt het alsof hij het vrijgezellenleven volledig op de rit heeft en, meer dan wat dan ook, speelt met sarcasme om de stemming over het onderwerp te verlichten.

1 Parminder Nagra is vrijgezel

Parminder Nagra is een andere geweldige actrice die van Blacklist komt. Het is geen verrassing dat de show tot nu toe zo succesvol is geweest. In haar persoonlijke leven was Nagra van 2009 tot 2013 getrouwd met James Stenson. Hij staat bekend als een geweldige fotograaf. De relatie hield geen stand en nu leidt ze een alleenstaand leven.

Aanbevolen: