Holidate: relatiestatussen van de cast

Inhoudsopgave:

Holidate: relatiestatussen van de cast
Holidate: relatiestatussen van de cast
Anonim

Netflix-originelen die zijn gebaseerd op feestdagen zijn meestal succesvol, vooral rond de feestdagen. Daarom doet Holidate het tot nu toe zo goed. Het bevat een geweldige cast en het volgt een interessante verhaallijn.

In de film besluiten twee aantrekkelijke alleenstaanden dat ze zich aan elkaar zullen vastklampen om de feestdagen door te komen. Ze maken plannen om het hele jaar door op elke feestdag samen te komen, ook met Kerstmis. Onderweg vallen ze voor elkaar en beseffen ze dat hun gevoelens oprecht zijn.

10 Emma Roberts is aan het daten met Garrett Hedlund

Emma Roberts' huidige liefdesverhaal is zeker een van de meest opwindende om te noemen van de hele cast! De reden waarom? Ze verwacht momenteel haar eerste kindje ooit! Emma Roberts is een jonge, getalenteerde en geweldige actrice. Ze heeft eerdere schandalen in de media behandeld met haar ex-vriend Evan Peters met wie ze van 2012 tot 2019 uitging, maar tegenwoordig heeft ze een relatie met Garrett Hedlund en het lijkt alsof ze een heel andere en positievere dynamiek hebben.

9 Nicola Peltz is verloofd met Brooklyn Beckham

Nicola Peltz speelde de rol van Felicity op Holidate. Ze had vroeger een relatie met Anwar Hadid… de broer van Gigi en Bella Hadid! Tegenwoordig staat ze op het punt te trouwen met Brooklyn Beckham. Ze kondigden hun verloving aan op Instagram en hun fans haastten zich snel met aantekeningen en felicitaties.

8 Koning Bach is vrijgezel

Op 32-jarige leeftijd heeft koning Bach bewezen dat het hebben van een grappige en herkenbare persoonlijkheid op internet je echt ver kan brengen. Zijn hilarische internetpersoonlijkheid heeft zijn carrière in zo'n ongelooflijke richting geduwd. Toen de sociale media-app Vine nog bestond, verzamelde hij er 11.3 miljoen volgers!

Het is nog steeds zo jammer dat Vine werd stopgezet. Op dit moment lijkt het erop dat King helemaal vrijgezel is, maar in het verleden is hij in verband gebracht met Lele Pons in 2016 en Liane Valenzuela van 2014 tot 2015. Hij is zo'n grappig personage dat we ons niet voorstellen dat hij voor altijd vrijgezel blijft. te lang.

7 Luke Bracey is aan het daten met Eiza Gonzalez

Luke Bracey is een aantrekkelijke kerel. Hij komt uit Australië, maar nu hij in zoveel Hollywood-films heeft gespeeld, realiseren veel mensen zich niet eens dat hij meestal zijn accent verbergt! Voordat hij zijn hoofdrol in Holidate belandde, speelde hij in films als G. I. Joe: Vergelding naast Bruce Willis, Dwayne Johnson en Channing Tatum. De 31-jarige acteur is sinds eind 2019 in verband gebracht met Eiza Gonzalez. Nieuwsuitzendingen begonnen in december het nieuws te brengen over hun bloeiende relatie nadat ze elkaar in het openbaar in Mexico zoenden! We konden niet gelukkiger voor hem zijn.

6 Jessica Capshaw is getrouwd met Christopher Gavigan

Jessica Capshaw is misschien meer bekend om haar tijd op Grey's Anatomy, maar tegenwoordig zullen nieuwe fans van haar haar leren kennen op Holidate. Ze wordt dit jaar 44 jaar en is sinds 2004 getrouwd met haar man. Zijn naam is Christopher Gavigan. Ze delen vier kinderen samen, hoewel hun jongste nog niet publiekelijk is gefotografeerd! Uiterlijk zien ze eruit als één grote gelukkige familie! Toen haar werd gevraagd naar haar relatie met haar man, vertelde ze hoe belangrijk het is om privétijd met haar man te hebben als de kinderen er niet zijn.

5 Kristin Chenoweth is aan het daten met Josh Bryant

Het is gemakkelijk om een gezicht als Kristin Chenoweth te herkennen uit shows als Glee en Pushing Daisies. Ze is een hilarische komische actrice die mensen altijd aan het lachen maakt met haar perfecte timing met grappen en geestige dialogen. Ze is het type vrouw dat heeft geprobeerd te bewijzen dat blondines inderdaad meer plezier hebben! Kristin is dit jaar 52 jaar en heeft momenteel een relatie met een countryster genaamd Josh Bryant. De eerste keer dat het publiek ze samen zag was in 2018 en ze gaan nu nog steeds goed in 2020.

4 Jake Manley is aan het daten met Jocelyn Hudon

Jake Manley komt oorspronkelijk uit Canada, maar hij heeft de afgelopen jaren naam gemaakt op Netflix-, NBC- en CW-netwerk-tv-programma's. Jake heeft momenteel een relatie met een mooie actrice genaamd Jocelyn Hudon. Hun relatie is allesbehalve gloednieuw! Sterker nog, ze zijn al een paar jaar samen. Ze hebben gemeenschappelijk acteren, wat heel belangrijk is, omdat het betekent dat ze in staat zijn om op een dieper niveau met elkaar om te gaan als het gaat om hun carrièrepad.

3 Frances Fisher is vrijgezel

Frances Fisher is een doorgewinterde actrice die erop kan vertrouwen dat elke film- en tv-showrol die ze op zich neemt vlekkeloos uitkomt. Ze stond ooit bekend als soap-actrice in de show The Edge of the Night en ze was ook ooit getrouwd met Billy Mack Hamilton. Het huwelijk duurde slechts twee jaar, van 1970 tot 1972.

Later in de jaren 90 kreeg ze een relatie met Clint Eastwood, een van de bekendste acteurs met een carrière van tientallen jaren. Ook al zijn ze nooit getrouwd, ze delen een dochter genaamd Francesca Eastwood.

2 Manish Daya is getrouwd met Snehal Patel

Manish Dayal is nu 37 jaar oud, geboren in de categorie Tweelingen in termen van sterrenbeelden. Gemini-individuen staan bekend als intelligent en extravert, wat geweldige eigenschappen zijn om in een partner te hebben. Daarom schokt het ons helemaal niet dat hij gelukkig getrouwd is met een vrouw genaamd Snehal Patel. Ze is niet al te actief op sociale media, maar ze is nog steeds een zeer ondersteunende vrouw voor haar man. Hij plaatst kostbare foto's van de twee samen op sociale media om hun fans op de hoogte te houden van hun familie!

1 Mikaela Hoover is vrijgezel

Michaela Hoover is eigenlijk dichter bij een veertiger of twintiger jaren! Ze wordt dit jaar 36 jaar. Gelukkig voor iedereen die haar drop-dead prachtig vindt, is ze super single! Ze gaf toe dat ze al op zeer jonge leeftijd wist dat ze een ster wilde worden, dus ze heeft waarschijnlijk vele jaren in haar leven besteed aan het bevorderen van haar carrière als actrice. Michaela is erg mooi en single zijn is zeker een keuze voor iemand zoals zij! Wanneer ze ervoor kiest om zich in een relatie te vestigen, zullen haar fans enthousiast zijn om haar in een gelukkige situatie te zien.

Aanbevolen: