BoJack Horseman: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

BoJack Horseman: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
BoJack Horseman: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
Anonim

Het tweede seizoen van BoJack Horseman begon met BoJack die probeerde zijn oude, vuile bank te dumpen om zijn nieuwe, betere leven opnieuw op te starten. Het seizoen eindigt als hij terugkeert naar Los Angeles na een dramatische reis naar New Mexico om een oude vriend te bezoeken. Alles daartussenin is behoorlijk interessant, want hij gaat van het landen van zijn droomfilmrol naar het volledig uit elkaar vallen voor zijn ogen vanwege een slechte filmregisseur.

BoJack gaat een relatie aan met een nieuwe vrouw genaamd Wanda, ingesproken door Lisa Kudrow. Hoe gelukzalig de dingen in het begin ook voor hen zijn, de romance v alt al snel onherstelbaar uiteen, omdat de twee het nergens over eens kunnen worden. Will Arnett heeft geweldig werk geleverd als hoofdrolspeler in het tweede seizoen.

10 Kippen - 7.9

Kippen
Kippen

Deze aflevering van BoJack Horseman kreeg uiteindelijk een 7,9 rating op IMDb. De aflevering gaat helemaal over de zoektocht van Todd Chavez om het leven te beschermen van een vrouwelijke kip die op weg is om geslacht te worden. Todd Chavez wordt ingesproken door Aaron Paul. BoJack en Kelsey kunnen ook wat meer quality time samen doorbrengen, ook al lijkt Kelsey helemaal niet geïnteresseerd in BoJack. Kelsey's dochter brengt ook wat tijd door met Diane Nguyen, ingesproken door Alison Brie.

9 Na het feest - 8.0

Na het feestje
Na het feestje

Prinses Carolyn, BoJack Horseman, Diane Nguyen en Mr. Peanutbutter worden geconfronteerd met lastige vragen over liefde en relaties na een mislukt verjaardagsfeestje. Mr Peanutbutter organiseerde een verrassingsfeestje voor Diane, ondanks het feit dat ze er geen zin in had om omringd te zijn door feestgangers. Ze wilde gewoon een rustige nacht alleen thuis met haar man. Ze had het gevoel dat haar gevoelens totaal genegeerd werden en het leidde hen op het pad van een groot gevecht - waar iedereen bij was!

8 Nog steeds kapot - 8.0

Nog steeds gebroken
Nog steeds gebroken

De cast van Horsin' Around sloot zich aan om de begrafenis van Herb Kazazz bij te wonen. Ze wisten dat hij een tijdje zou overlijden omdat hij streed tegen terminale kanker, maar zijn dood gebeurde toch op een manier die heel abrupt aanvoelde. Bij zijn begrafenis gingen BoJack Horseman, Sarah Lynn en de andere twee castleden van de show samen op een soort schattenjacht om de schat van Herb te vinden… wat uiteindelijk zijn verschrikkelijke manuscript werd.

7 Gloednieuwe bank - 8.1

Gloednieuwe bank
Gloednieuwe bank

Weet je nog dat BoJacks moeder hem afbrak met zo'n duizend pond deprimerende ellende? Dit is de aflevering waarin ze zei: Ik wil niet met je vechten, BoJack. Ik wilde je gewoon zeggen dat ik het weet. Ik weet dat je gelukkig wilt zijn, maar dat zal je niet zijn, en - het spijt me - Het is niet alleen jij, weet je. Je vader en ik, we-Nou, je komt er eerlijk over, de lelijkheid in je. Je bent gebroken geboren, dat is je geboorterecht.' Hoe hard kan een moeder zijn? Ze was altijd zo brutaal tegen BoJack vanaf de dag dat hij werd geboren. Dat telefoontje van haar aan het einde van de aflevering was absoluut verwoestend om naar te luisteren.

6 Hank After Dark - 8.3

Hank After Dark
Hank After Dark

Diane neemt het op tegen een zeer machtige en invloedrijke man die een slechte reputatie heeft omdat hij ongepaste dingen doet met zijn vrouwelijke assistenten. Iedereen in de media wordt boos op haar omdat ze erover probeert te praten, zelfs haar eigen echtgenoot Mr Peanutbutter. Ze brengt het succes van Mr Peanutbutter's show in gevaar omdat ze erop staat op te komen voor haar overtuigingen tegen Hank. In werkelijkheid is Diane eigenlijk het personage dat de hele tijd gelijk had. Ze was bereid haar eigen reputatie te ruïneren om op te staan tegen een zeer machtige man.

5 Het schot - 8.3

Het schot
Het schot

Tegen de wensen van hun super irritante filmregisseur BoJack, Kelsey, Todd, Princess Carolyn en Mr Peanutbutter in op een missie om een scène voor het Secretariaat te filmen die zij cruciaal vinden voor de film.

Kelsey wordt uiteindelijk uit de film ontslagen omdat hij deelnam aan iets dat tegen de persoonlijke wensen van de regisseur was, waardoor BoJack zich extreem schuldig voelde.

4 Ja En - 8.5

Ja en
Ja en

De relatie tussen BoJack en Wanda begint al grote problemen te krijgen, maar met de komst van Diane op het toneel wordt het voor het stel alleen maar erger. Diane moedigt een luie kant van BoJack aan om uit de kast te komen, terwijl Wanda steeds meer gefrustreerd raakt door hun rommelige dynamiek in het huishouden. Het is niet zo dat ze denkt dat BoJack haar zou bedriegen met Diane, maar ze haat de manier waarop Diane de motivatie van BoJack negatief beïnvloedt.

3 Naar zee - 8.5

Uit naar zee
Uit naar zee

Todd Chavez raakt verstrikt in een sekte die zich vermomt als een improvisatiecomedygroep. Hij heeft het gevoel dat het een goede plek is om naar toe te gaan voor familie en acceptatie, aangezien BoJack hem jarenlang herhaaldelijk afgewezen heeft laten voelen.

BoJack ontdekt dat de rest van het secretariaat is gefilmd zonder dat hij er zelfs maar was, maar in plaats van zich daar te druk over te maken, besluit hij Todd te gaan redden. hij neemt zijn boot en redt Todd van het cruiseschip vol sekteleden.

2 Laten we erachter komen - 8.8

Laten we het uitzoeken
Laten we het uitzoeken

Deze aflevering behaalde de op één na beste beoordeling op IMDB met een 8,8-score. De nieuwe spelshow van Mr Peanutbutter begint eindelijk een enorm succes te worden en daarom (plus de uitvoerende bevelen van Wanda) wordt BoJack een gast. Hij moet het opnemen tegen Daniel Radcliffe als het gaat om het beantwoorden van verschillende vragen. Op de een of andere manier krijgt Daniel Radcliffe alle gemakkelijke vragen, maar BoJack eindigt met moeilijke. Uiteindelijk gaan BoJack en meneer Peanutbutter zitten en bespreken emoties, vriendschap, Diane en jaloezie.

1 Ontsnap uit LA - 9.3

Ontsnap uit LA
Ontsnap uit LA

BoJack is zo over het leven in Los Angeles, vooral met de manier waarop het secretariaat zich ontwikkelt. Hij heeft het gevoel dat hij gewoon wil wegrennen en verdwijnen. Hij gaat op reis naar New Mexico om opnieuw contact te maken met Charlotte, een vriend van vroeger. In plaats van haar alleen en single te vinden, vindt hij haar met een man en kinderen. BoJack maakt een ernstige fout door bijna contact te maken met Charlottes tienerdochter Penny. Charlotte gaat woedend op hem af en dwingt hem haar eigendom onmiddellijk te verlaten. Het is een extreem dramatische aflevering van de seizoensfinale.

Aanbevolen: