Friends: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Friends: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
Friends: beste afleveringen van seizoen 2, volgens IMDb
Anonim

Vrienden werden een icoon van een generatie. De karakters van de sitcom zullen voor altijd herinnerd worden en de acteurs hebben levenslange echte vriendschappen gesloten. Het is duidelijk dat de hele show ongelooflijk succesvol was, maar het tweede seizoen was een van de beste. Het kreeg alleen positieve recensies en enkele van de belangrijkste afleveringen van de serie vonden plaats tijdens dit seizoen.

Het was ook erg emotioneel, want er waren veel liefdesbekentenissen en liefdesverdriet, maar de schrijvers slaagden erin om dat te doen met behoud van de leuke, luchtige toon van de show. Hoewel iedereen zijn eigen waardering zal hebben voor wat de beste afleveringen zijn, is hier de IMDb-ranglijst.

10 Degene met Ross' nieuwe vriendin - 8.5/10

Vrienden, degene met de nieuwe vriendin van Ross
Vrienden, degene met de nieuwe vriendin van Ross

Dit is de eerste aflevering van het tweede seizoen en het is hartverscheurend. Aan het einde van het eerste seizoen ging Rachel Ross ophalen op het vliegveld om hem te vertellen dat ze gevoelens voor hem had, maar tot ieders verbazing kwam hij terug met een ander meisje genaamd Julie. Ross is zich niet bewust van de pijn die Rachel daardoor heeft en is blij eindelijk iemand te hebben ontmoet met wie hij zoveel gemeen heeft. Bovendien is Julie erg aardig, dus Rachel kan niet echt boos op haar zijn.

9 Degene met de lijst - 8.5/10

Vrienden, degene met de lijst
Vrienden, degene met de lijst

Ross is besluiteloos over zijn gevoelens. Aan de ene kant gaat het goed met zijn nieuwe vriendin Julie en dat wil hij niet riskeren. Aan de andere kant is hij al verliefd op Rachel sinds hij een kind was en het zou zijn kans op ware liefde kunnen zijn. Chandler stelt voor dat hij een lijst met voor- en nadelen maakt om een keuze te maken, en hij besluit het uit te maken met Julie. Hij vertelt Rachel het goede nieuws, en eerst is ze opgewonden, maar dan ziet ze per ongeluk de lijst en wordt woedend op Ross als ze ziet wat hij over haar heeft geschreven.

8 The One Where Joey Moves Out - 8.6/10

Vrienden, degene waar Joey weggaat
Vrienden, degene waar Joey weggaat

Als een vriend van Joey van zijn werk voorstelt te verhuizen naar het appartement dat hij verlaat, veroorzaakt dat problemen in zijn vriendschap met Chandler. Hoewel hij het niet wil toegeven, weet Chandler dat hij Joey zal missen, en ze krijgen er ruzie over.

In de tussentijd maakt Monica zich zorgen dat haar ouders te weten komen over haar nieuwe relatie met Richard, een van de beste vrienden van haar vader. Ze gaan samen naar het verjaardagsfeestje van haar vader en ze kunnen het moeilijk verbergen, maar het is hilarisch om te zien.

7 The One After The Superbowl: Part 1 - 8.6/10

Vrienden, The One After The Superbowl, deel 1
Vrienden, The One After The Superbowl, deel 1

Joey ontvangt voor het eerst fanmail en hij is opgetogen, maar de vrouw die hem schrijft blijkt een stalker te zijn die geobsedeerd is door hem. In het begin wil hij niets met haar te maken hebben, maar zodra hij haar ziet, besluit hij haar een kans te geven omdat ze ongelooflijk mooi is. Zoals verwacht gaat het mis, maar met de hulp van zijn vrienden weet hij van haar af te komen.

Ross reist ondertussen naar Californië om zijn oude huisdier, Marcel de aap, te zien en ontdekt dat hij in reclamespots acteert en deel gaat uitmaken van een film in New York.

6 Degene met de baby in de bus - 8.6/10

Vrienden, degene met de baby in de bus
Vrienden, degene met de baby in de bus

Monica bakt per ongeluk een taart met een ingrediënt waar Ross allergisch voor is en moet hem naar het ziekenhuis brengen. Ondanks zichzelf laat Ross Joey en Chandler op zijn zoon Ben passen. Joey denkt dat uitgaan met de baby hen zal helpen vrouwen aan te trekken, maar het blijkt dat ze denken dat ze een homostel zijn. Als het ze uiteindelijk lukt om met een paar meisjes te praten, raken ze zo afgeleid dat ze de baby in de bus vergeten. Ze doen veel moeite om hem te vinden, maar uiteindelijk brengen ze hem veilig thuis.

5 The One After the Superbowl: Part 2 - 8.8/10

Vrienden, The One After The Superbowl, deel 2
Vrienden, The One After The Superbowl, deel 2

Op de set van een film waarin Marcel de aap acteert, komt Chandler een beeldschone voormalige klasgenoot tegen, die hem mee uit vraagt, en hij kan zijn geluk niet op. Rachel, van zijn kant, krijgt ook een date. Met Jean-Claude Van Damme. Monica wordt jaloers omdat ze hem mee uit wilde vragen, maar daarvoor te verlegen was, en de twee vrienden krijgen ruzie.

Ross ba alt omdat hij geen tijd met Marcel kan doorbrengen, dus hij doet mee met Chandler en Joey's dubbeldate. Tijdens het eten onthult Chandlers klasgenoot dat de date een list was geweest om wraak te nemen op een grap die hij al die jaren geleden met haar had uitgehaald.

4 The One Where Ross en Rachel… Je weet wel - 8.9/10

Ross en Rachel gaan op hun eerste date, maar de dingen gaan niet zoals gepland omdat het te raar is voor Rachel om met haar beste vriend te daten. De volgende dag herhalen ze de afspraak, maar Ross wordt onverwachts op het werk geroepen en het lijkt erop dat hun avond opnieuw verpest wordt. Ross is echter vastbesloten om het te laten werken, en ze hebben samen een magische nacht in het planetarium.

Monica vindt zelf ook liefde bij Richard, een oude vriend van haar vader, en hoewel het in het begin vreemd is om uit te gaan met iemand die zoveel ouder is dan zij, heeft ze uiteindelijk de tijd van haar leven.

3 Degene waar Ross erachter komt - 9/10

Vrienden, degene waar Ross erachter komt
Vrienden, degene waar Ross erachter komt

Ross is gelukkig in zijn relatie met Julie, zich totaal niet bewust van hoeveel Rachel lijdt. Om haar te helpen over hem heen te komen, regelt Monica een afspraakje voor haar, maar ze denkt constant aan Ross. Ze wordt dronken tijdens het eten en belt hem om hem te vertellen hoe "over hem" ze is, maar bekent uiteindelijk haar gevoelens in het proces. Wanneer Ross de volgende dag het bericht hoort, is hij verbijsterd en wordt hij boos op Rachel omdat ze haar gevoelens heeft opgebiecht toen hij eindelijk verder was gegaan, maar hij is duidelijk nog steeds verliefd op haar, en het hoofdstuk eindigt met een van de meest iconische kussen van de serie.

2 The One With The Two Parties - 9/10

Vrienden, degene met de twee partijen
Vrienden, degene met de twee partijen

Het is Rachels verjaardag en ze is boos over hoe slecht haar ouders met elkaar kunnen opschieten na de scheiding, dus terwijl ze het feest plant, besluit Monica alleen haar moeder uit te nodigen. Het probleem is dat haar vader uit het niets langskomt, dus improviseren ze een tweede feestje en Rachel probeert tijd met hen door te brengen terwijl ze voorkomen dat ze erachter komen dat de ander er is. Aan het eind van de dag is ze verdrietig omdat ze beseft dat haar ouders nooit met elkaar kunnen opschieten en dat ze ze voor altijd apart zal moeten zien.

1 The One With The Prom Video - 9.4/10

Vrienden, The One with the Prom Video
Vrienden, The One with the Prom Video

Aan het begin van deze aflevering vertelt Rachel aan Ross dat ze nooit meer bij elkaar zullen komen na het grote gevecht dat ze hadden. Ze zegt dat hoewel ze niet meer boos op hem is, het te ingewikkeld is om te gaan daten nadat ze al zo lang goede vrienden zijn. Dingen veranderen echter wanneer de vrienden een oude zelfgemaakte video vinden van het eindfeest van Monica en Rachel. Tijdens het kijken ontdekt Rachel een groot gebaar dat Ross voor haar heeft gemaakt, en ze wordt opnieuw verliefd op hem.

Aanbevolen: