That '70s Show: 10 beste afleveringen van seizoen 1, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

That '70s Show: 10 beste afleveringen van seizoen 1, volgens IMDb
That '70s Show: 10 beste afleveringen van seizoen 1, volgens IMDb
Anonim

Die show uit de jaren 70 kwam uit in 1998 en werd acht jaar lang uitgezonden. Hoewel het een duizelingwekkend succes was, hebben veel fans het gevoel gehad, vooral tijdens het afgelopen seizoen, dat de show geleidelijk aan het spoor verloor. Met het vertrek van Topher Grace, die de hoofdpersoon speelde, Eric, en Ashton Kutcher, die Michael Kelso speelde, voelde de serie onvolledig.

Bovendien was het uiteenvallen van Jackie (Mila Kunis) en Hyde (Danny Masterson) hartverscheurend voor veel kijkers, omdat ze een favoriet koppel van velen waren. Desalniettemin is de sitcom nog steeds een van de meest populaire van zijn tijd, en hier zijn de beste afleveringen van seizoen 1.

10 Oma's Dood - 8.1/10

Die show uit de jaren 70, oma is dood
Die show uit de jaren 70, oma is dood

Dit is een zeer emotionele aflevering en een van de laatste van het seizoen. Tijdens het bezoek van haar grootmoeder van vaderskant, die altijd kritisch en gemeen is tegen Kitty, heeft Eric er genoeg van en vertelt haar hoe ze met zijn moeder omgaat. Helaas is dat precies het moment waarop de moeder overlijdt. Eric kan het schuldgevoel niet van zich afzetten omdat hij hun laatste momenten samen op die manier heeft doorgebracht en voelt dat de stress die hij haar veroorzaakte misschien haar dood is. De aflevering toont de verschillende leden van de familie die op hun eigen manier met het verlies omgaan, en hoewel het een komedie is, is dit een van de momenten waarop het echt wordt.

9 That Disco Episode - 8.1/10

Die show uit de jaren 70, die disco-aflevering
Die show uit de jaren 70, die disco-aflevering

In deze hilarische aflevering gaat de bende naar Kenosha naar een disco. Die nacht is Kelso van plan om het voorgoed uit te maken met Jackie, maar er gebeurt iets onverwachts. In de disco nodigt Fez, die een geweldige danser is, Jackie uit om met haar te dansen, en Kelso wordt vreselijk jaloers. Hij realiseert zich dan dat hij echte gevoelens voor haar heeft en niet uit elkaar wil. Ondertussen, thuis, denken de buren, Midge en Bob, dat Kitty Forman en Hyde een affaire hebben omdat Bob haar zag hoe ze Hyde leerde dansen en zich hopeloos probeerde te bemoeien.

8 Eric's verjaardag - 8.1/10

Die show uit de jaren 70, Erics verjaardag
Die show uit de jaren 70, Erics verjaardag

Het is Erics zeventiende verjaardag en Kitty wil een feestje voor hem geven, maar moeder en zoon hebben heel verschillende ideeën over wat een leuk verjaardagsfeestje is. Ze ziet hem nog steeds als haar baby, maar Eric wil zijn verjaardag natuurlijk gewoon met zijn vrienden vieren.

Het enige cadeau waar hij om vraagt is een cassettespeler, maar Kitty luistert niet naar hem. Als klap op de vuurpijl komt zijn zus Laurie thuis van de universiteit. De broers en zussen haten elkaar en ze doet er alles aan om hem ongelukkig te maken.

7 Die piloot uit de jaren 70 - 8.1/10

Die show uit de jaren 70, die piloot uit de jaren 70
Die show uit de jaren 70, die piloot uit de jaren 70

Zoals de naam al aangeeft, is dit de eerste aflevering van That '70s Show, en voor een piloot kreeg het een behoorlijk goede score. De kijkers maken kennis met de vriendengroep en wat hun relaties zijn, en ze krijgen een glimp van wat de belangrijkste romantische relatie van de show zal zijn: Eric en Donna. Erics ouders staan hem eindelijk toe hun auto te gebruiken, een Vista Cruiser, en hij neemt zijn vriend mee naar een concert van Todd Rundgren. Ze hebben een geweldige tijd samen en de aflevering eindigt met Donna die Eric een welterusten kus geeft.

6 Het vat - 8.2/10

Die show uit de jaren 70, The Keg
Die show uit de jaren 70, The Keg

De vrienden vinden een vat en besluiten het te gebruiken om een feestje te geven in een verlaten huis, waarbij ze twee dollar per persoon vragen. Het enige probleem is dat niemand een kraan heeft, wat betekent dat ze die van Red Forman moeten stelen. De volwassenen lijken zich niet bewust te zijn van wat de bende van plan is, maar worden geleidelijk achterdochtig wanneer de kinderen op een buurtfeest vreemde verzoeken doen, zoals ijs en plastic bekers. De ouders pakken ze uiteindelijk op, maar ze hebben een geweldige tijd nu het nog kan.

5 Eric's Buddy - 8.2/10

Die show uit de jaren 70, Eric's Buddy
Die show uit de jaren 70, Eric's Buddy

Eric wordt gekoppeld aan een rijke jongen genaamd Buddy Morgan voor zijn scheikundeles, en hoewel de bende hem lijkt te haten, vindt hij hem vriendelijk. Geleidelijk aan komen ze steeds dichterbij, en hij begint hem ritjes in zijn sportwagen aan te bieden, waardoor de rest van zijn vrienden zonder de mogelijkheid om naar school te gaan in Eric's auto. Het probleem is dat Buddy zo aardig deed omdat hij stiekem homo is en verliefd is op Eric.

Ondertussen vindt Red een baan als verkoper, maar hij kan geen contact maken met de klanten totdat Kitty hem leert hoe hij een klant moet behandelen.

4 De pil - 8.2/10

Die show uit de jaren 70, de pil
Die show uit de jaren 70, de pil

De mogelijkheid dat Jackie zwanger is, schudt de hele groep wakker. Kelso, vanwege de mogelijkheid om vader te zijn. Eric en Donna, omdat ze zich daardoor afvragen hoe ze hun seksleven gaan aanpakken. En Hyde, omdat hij het leuk vindt om iedereen voor de gek te houden. Donna praat erover met haar moeder en ze besluiten dat ze aan de pil gaat. Iedereen is opgelucht als Jackie aankondigt dat ze niet zwanger is, maar het voelt als een waarschuwing voor hen allemaal.

3 Hyde verhuist - 8.2/10

Die show uit de jaren 70, Hyde komt binnen
Die show uit de jaren 70, Hyde komt binnen

Als de bende gaat skinnydippen en hun kleren worden gestolen, besluiten ze naar Hyde's huis te gaan om iets om aan te trekken te halen. Daar zien ze hoe verwaarloosd hij is, en Eric brengt het ter sprake met zijn ouders. Kitty wil hem graag helpen, maar Red aarzelt omdat hij op het punt staat zijn baan te verliezen en Kitty's inkomen alles is wat ze hebben. In tegenstelling tot wat iedereen denkt, heeft Red Forman echter gevoelens en kan hij er niet toe komen Hyde met rust te laten. De Formans brengen hem uiteindelijk met hen mee om te vertrekken.

2 Watertoren - 8.3/10

Die show uit de jaren 70, Watertoren
Die show uit de jaren 70, Watertoren

Hyde heeft het briljante idee om de watertoren op te klimmen en een wietblad te schilderen, maar natuurlijk gaat alles gruwelijk mis. Kelso v alt uiteindelijk van de toren (en door de show zal hij nog vele malen vallen) en is ernstig gewond. Jackie is degene die voor hem zorgt, en ze is woedend op Hyde vanwege de resultaten van zijn ideeën. Eric, die ook een beetje gewond was, wendt zich tot zijn moeder voor hulp, aangezien zij verpleegster is. Hij heeft echter de pech om haar kamer binnen te lopen terwijl zij en Red seks hebben, en hij is getekend voor het leven.

1 Een nieuwe hoop - 8.4/10

Die show uit de jaren 70, een nieuwe hoop
Die show uit de jaren 70, een nieuwe hoop

De groep gaat naar Kenosha om Star Wars te zien en ze worden verliefd op de film. Vooral Eric raakt er geobsedeerd door. Er komt nog meer goed nieuws wanneer Red aankondigt dat zijn baas, de heer Milbank, hem heeft verteld dat de autofabriek waar hij werkte, weer opengaat. Het enige probleem is dat de zoon van de baas, David, niet met Eric kan opschieten, maar de familie beveelt hem aardig tegen hem te zijn. Het wordt nog erger als David Donna probeert te slaan, en Eric kan zichzelf niet inhouden. Ze krijgen een vuistgevecht, dat Eric verliest, maar Donna kiest hem toch.

Aanbevolen: