Blake Lively's grootste rollen (behalve 'Gossip Girl')

Inhoudsopgave:

Blake Lively's grootste rollen (behalve 'Gossip Girl')
Blake Lively's grootste rollen (behalve 'Gossip Girl')
Anonim

Hollywood-ster Blake Lively werd beroemd in 2007 toen ze Serena van der Woodsen begon te spelen in het populaire tienerdrama Gossip Girl . Sindsdien hebben de blonde actrices zeker een behoorlijk indrukwekkende carrière gehad en door de jaren heen speelde Blake Lively in meerdere beroemde blockbusters waarin ze allerlei verschillende personages speelde.

De lijst van vandaag laat zien welke haar rollen haar meest memorabele waren - naast natuurlijk de iconische tiener Upper East Sider. Van Bridget Vreeland In The Sisterhood Of The Traveling Pants tot Adaline Bowman In The Age of Adaline - blijf scrollen om erachter te komen welke rollen de doorslag hebben gegeven!

10 Bridget Vreeland In 'The Sisterhood Of The Traveling Pants'

Blake Lively in The Sisterhood of the Traveling Pants
Blake Lively in The Sisterhood of the Traveling Pants

De aftrap is Blake Lively in het komedie-drama The Sisterhood Of The Traveling Pants uit 2005 en het vervolg uit 2008 The Sisterhood Of The Traveling Pants 2. In beide films portretteerde Blake Lively Bridget Vreeland, een tiener met geweldige voetbalvaardigheden die deel uitmaakt van de vriendengroep van het zusterschap van de reizende broek. Momenteel heeft de eerste aflevering een beoordeling van 6,5 op IMDb, terwijl de tweede iets lager is beoordeeld met een 6,2.

9 Emily Nelson In 'A Simple Favor'

Blake Lively in een eenvoudige gunst
Blake Lively in een eenvoudige gunst

Toen de zwarte komediethriller A Simple Favor uit 2018 uitkwam, kunnen we gerust zeggen dat fans gebiologeerd waren door het personage van Blake Lively erin. In de film - die momenteel een beoordeling van 6,8 heeft op IMDb - speelde Blake Lively samen met Anna Kendrick en zij portretteerde de mysterieuze (en ongelooflijk mooie) Emily Nelson.

8 Adaline Bowman In 'The Age of Adaline'

Blake Lively in het tijdperk van Adaline
Blake Lively in het tijdperk van Adaline

De volgende op de lijst is de romantische fantasiefilm The Age of Adaline uit 2015 waarin Blake Lively - die zeker een inspiratiebron is voor velen - het hoofdpersonage Adaline Bowman speelt.

Het verhaal volgt een jonge vrouw die op miraculeuze wijze stopt met ouder worden na een auto-ongeluk op 29-jarige leeftijd - en het heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb.

7 Nancy Adams In 'The Shallows'

Blake Lively in The Shallows
Blake Lively in The Shallows

Een andere van Blake Lively's beroemdste rollen is die in de survival-horrorfilm The Shallows uit 2016. In de film speelt de voormalige Gossip Girl-ster de surfer Nancy Adams die op 200 meter van de kust strandt op een rots nadat ze een aanval van een grote witte haai heeft overleefd. Momenteel heeft The Shallows - waarin Blake Lively veel van haar eigen stunts uitvoert - een beoordeling van 6,3 op IMDb.

6 Annabelle Leigh In 'Elvis and Anabelle'

Blake Lively in Elvis en Anabelle
Blake Lively in Elvis en Anabelle

Een film op de lijst van vandaag die uitkwam in het jaar dat Gossip Girl in première ging, is Elvis en Anabelle uit 2007. In het romantische drama speelt Blake Lively - tegenwoordig moeder van drie kinderen - Anabelle, een meisje dat tragisch sterft tijdens een schoonheidswedstrijd en op wonderbaarlijke wijze herrijst op de balsemtafel van Elvis Moreau. Momenteel hebben Elvis en Anabelle een 7,2 rating op IMDb.

5 Ophelia "O" Sage In 'Savages'

Blake Lively in Savages
Blake Lively in Savages

Laten we verder gaan met de actiethriller Savages uit 2012 waarin Blake Lively samen met Taylor Kitsch en Aaron Taylor-Johnson schittert. In de film speelt Blake Lively Ophelia "O" Sage die wordt ontvoerd door een Mexicaans drugskartel terwijl ze openlijk uitgaat met twee drugsdealers. Momenteel heeft de actiethriller een beoordeling van 6,5 op IMDb.

4 Gina In 'All I See Is You'

Blake Levendig in Alles wat ik zie ben jij
Blake Levendig in Alles wat ik zie ben jij

Een andere van Blake Lively's meer memorabele films is het psychologische drama uit 2016 All I See Is You. In de film speelt Blake een blinde vrouw genaamd Gina die haar gezichtsvermogen terugkrijgt, waarna haar relatie met haar man drastisch verandert.

Momenteel heeft All I See Is You een beoordeling van 5,4 op IMDb en hoewel het niet de meest gewaardeerde film van de ster is, is Blake Lively's optreden daarin zeker nog steeds gedenkwaardig.

3 Carol Ferris In 'Green Lantern'

Blake Lively en Ryan Reynolds Groene Lantaarn
Blake Lively en Ryan Reynolds Groene Lantaarn

Over de films van Blake Lively gesproken die geen geweldige IMDb-classificatie hebben - de volgende op de lijst is Green Lantern. De superheldenfilm uit 2011 - die momenteel een 5,5 heeft op het platform - was zeker niet de meest succesvolle film van Blake, maar het is zeer gedenkwaardig omdat ze samen met haar toekomstige echtgenoot Ryan Reynolds erin speelde. In de film speelt Blake Lively Carol Ferris, de oude liefdesbelang van het hoofdpersonage Hal Jordan.

2 Jonge Pippa Lee In 'The Private Lives of Pippa Lee'

Blake Lively in The Private Lives of Pippa Lee
Blake Lively in The Private Lives of Pippa Lee

Laten we verder gaan met het comedy-drama The Private Lives of Pippa Lee uit 2009 waarin Blake Lively een jonge Pippa speelt. De film - die het leven van het titulaire personage volgt - heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. De oudere versie van Pippa Lee in de film wordt gespeeld door Robin Wright.

1 Stephanie Patrick In 'The Rhythm Section'

Blake Lively in de ritmesectie
Blake Lively in de ritmesectie

Het afronden van de lijst is nog een andere film die geen geweldige beoordeling heeft op IMDb, maar de prestaties van Blakes daarin zijn nog steeds onmiskenbaar geweldig. De actiethriller The Rhythm Section uit 2020 - die momenteel een beoordeling van 5,3 heeft op IMDb - vertelt het verhaal van Stephanie Patrick terwijl ze probeert de dood van haar familie te wreken. Zoals te zien is op de foto hierboven, heeft Blake Lively een behoorlijke fysieke transformatie ondergaan voor de film en ze ziet er zeker heel anders uit dan haar fans gewend zijn om haar te zien!

Aanbevolen: