Leighton Meester's grootste rollen (behalve Blair Waldorf)

Inhoudsopgave:

Leighton Meester's grootste rollen (behalve Blair Waldorf)
Leighton Meester's grootste rollen (behalve Blair Waldorf)
Anonim

Blair Waldorf van Gossip Girl werd een iconisch gemeen meisje. Niemand kon zich voorstellen dat achter die koelbloedige, slimme jonge meid een liefje als Leighton Meester schuilgaat. Deze geweldige actrice heeft een zeer kleurrijke carrière achter de rug in haar korte 34-jarige leven. Ze begon heel jong te werken en heeft een behoorlijk cv dat de komende jaren ongetwijfeld groter zal worden.

Ze heeft bijna alles gedaan, van thrillers tot musicals, en aangezien ze niet alleen actrice is, is ze een geweldige zangeres, maar ook aan de soundtrack van een aantal van haar projecten gewerkt. Hier zijn een paar van haar vele ongelooflijke rollen.

10 Ze was in 'Law &Order'

Leighton Meester, Wet en Orde
Leighton Meester, Wet en Orde

Niet veel mensen herinneren zich sinds toen Leighton Meester niet de filmster was die ze nu is, maar in haar begin verscheen ze in een aflevering van het beroemdste politiedrama ter wereld, Law & Order. Het was haar acteerdebuut en ze was pas 13 toen ze de rol kreeg. Ze speelde Alyssa Turner, de beste vriendin van het moordslachtoffer. Ze was nog maar een kind, maar zelfs toen was haar talent duidelijk te zien. Daarna was het slechts een kwestie van tijd voordat ze een kracht werd om rekening mee te houden in de showbusiness.

9 Haar rol in 'Veronica Mars'

Leighton Meester, Veronica Mars,
Leighton Meester, Veronica Mars,

Hoewel Blair Waldorf het personage is waar iedereen Leighton van kent, was Gossip Girl niet de eerste serie waarin ze het gemene, populaire meisje moest spelen. In 2004 had ze een terugkerende rol in de serie met Kristen Bell, Veronica Mars. De serie speelt zich af in een fictieve stad in Californië genaamd Neptune, en Leighton speelde de Neptune High mean girl Carrie Bishop. Ze heeft geweldig werk geleverd met de rol, maar helaas, toen het tijd was om de Veronica Mars-film te filmen, moest ze worden herschikt omdat ze bezig was met een ander project.

8 Ze speelde een gastrol in 'CSI: Miami'

Leighton Meester, CSI Miami
Leighton Meester, CSI Miami

CSI: Miami is een van de beste misdaadseries die er zijn, het was een commercieel succes en het kreeg lovende recensies. Dus toen Leighton in 2007 de kans kreeg om een gastrol te spelen in de show, zei ze meteen ja.

Ze verscheen in een aflevering van het vijfde seizoen van de serie, getiteld Broken Home, die het verhaal vertelde van het onderzoek naar de dubbele moord op de ouders van een babysitter. Ze portretteerde Heather Crowley, de oppas die tijdens haar werk achter het vreselijke lot van haar ouders komt.

7 Ze had een rol in 'Entourage'

Leighton Meester, Entourage
Leighton Meester, Entourage

HBO's drama Entourage was een daverend succes en werd van 2004 tot 2011 acht seizoenen uitgezonden. En tijdens het vijfde seizoen kreeg Leighton een terugkerende rol in de show aangeboden. Ze speelde de rol van Justine Chapin, een popzangeres die met Vincent "Vince" Chase uitgaat, maar omdat ze maagd wil blijven, kunnen ze geen seks hebben. Ze deed een duet met een andere gastster, Tony Bennett, die ze vervolgens hernam in de Entourage-film die in 2015 uitkwam.

6 Ze was de ster in 'Drive-Thru'

Leighton Meester, Drive Thru
Leighton Meester, Drive Thru

In 2007 speelde Leighton Meester in een horrorfilm met de titel Drive-Thru, waarin ze Mackenzie Carpenter speelde. Mackenzie gaf een feest met haar vrienden - een van hen werd gespeeld door Penn Badgley, die later haar tegenspeler zou worden als ze besluiten een ouija-bord te gebruiken. Het is niet verwonderlijk dat dit catastrofale gebeurtenissen ontvouwt die zij en haar vrienden moeten oplossen voordat het te laat is. Leighton speelde niet alleen de hoofdrol in deze film, maar ze hielp ook met de soundtrack en leverde haar nummer Inside The Black.

5 Ze speelde in 'Country Strong'

Leighton Meester, Country Strong
Leighton Meester, Country Strong

Het country-muziekdrama Country Strong kwam uit in 2010 en Leighton speelde naast de ongelooflijke Gwyneth P altrow. Ze deed het geweldig en iedereen leek het erover eens te zijn. The Boston Globe was zelfs opgetogen over haar optreden.

"Maar Meester is het beste in de film. Ze doet gewoon June Carter Cash van Reese Witherspoon in 'Walk the Line' met wat scharrels van Miley Cyrus en Kellie Pickler. Maar het is geen imitatie; het is een uitvoering met zijn eigen komedie en zoetheid."

4 Haar werk in 'The Roommate'

Leighton Meester, De kamergenoot
Leighton Meester, De kamergenoot

Leighton kreeg de hoofdrol in weer een andere horrorfilm in 2011, wat eens te meer bewijst dat ze goed is in het spelen van dat soort rollen. Ze portretteerde Rebecca, een vrouw die geobsedeerd raakt door haar kamergenoot Sarah. Toen haar werd gevraagd wat haar in de film aantrok, zei ze dat het haar karakter was.

"Ik hou ervan om in te storten en te zien waar ik me met iemand kan verhouden en de menselijkheid in hen kan vinden, en ik wil om mijn karakter geven en van mijn karakter houden. Het was op zijn zachtst gezegd niet gemakkelijk met Rebecca, maar ik denk dat als je bijhoudt hoe ze is, als je haar acties volgt, ze altijd gemotiveerd zijn door iets interns en duidelijk niet op de realiteit gebaseerd zijn."

3 Ze speelde in 'Monte Carlo'

Leighton Meester, Selena Gomez, Katie Cassidy, Monte Carlo
Leighton Meester, Selena Gomez, Katie Cassidy, Monte Carlo

Leighton kreeg de kans om samen met Selena Gomez en haar castmate van Gossip Girl Katie Cassidy in de tienerfilm Monte Carlo te spelen. Ze portretteerde Meg Kelly, de stiefzus van Selena's personage, en samen met hun vriend doen ze zich voor als socialites om de high society te infiltreren.

"Meg heeft onlangs haar moeder verloren en is er nog steeds een beetje door getraumatiseerd. Ze is een beetje opgewonden om Frankrijk te bezoeken, maar niet onder deze omstandigheden, en zeker niet met deze twee meisjes," legde Leighton uit over haar karakter.

2 Ze was in de Broadway-show 'Of Mice And Men'

Leighton Meester, Broadway
Leighton Meester, Broadway

In 2014 maakte Leighton Meester haar Broadway-debuut samen met James Franco en Chris O'Dowd voor de bewerking van John Steinbecks roman Of Mice and Men. Het was een onvergetelijke ervaring voor haar en ze zei dat het "alles was wat ik wilde."

"Ik heb zoveel geluk dat ik (de show) heb mogen doen met geweldige mensen die ondersteunend en warm en aardig en vriendelijk en gevoelig zijn." Meester toegevoegd: "Ik ben nederig en opgewonden om er deel van uit te maken."

1 Ze speelde in 'Life Partners'

Leighton Meester, Life Partners
Leighton Meester, Life Partners

In de film Life Partners speelde Leighton Sasha, een receptioniste/muzikant die heel close wordt met Paige, een zeer conventionele milieuadvocaat. Sasha is lesbienne terwijl Paige hetero is, en dat bemoeilijkt hun relatie wanneer Paige begint te daten.

"Ik zie heel weinig vrouwelijke rollen die op mijn pad komen die sterk, gedefinieerd of onafhankelijk zijn van mannelijke verhaallijnen", legt Leighton uit. "Deze film gaat over vrouwen en hun vriendschap, leven en carrières - andere dingen die hen interesseren dan daten, jongens, liefde en seks. Mijn karakter is het type dat met alle soorten vrouwen spreekt en is kenmerkend voor wat ik hoop te bereiken blijf doen."

Aanbevolen: