Emma Watsons grootste rollen (behalve 'Harry Potter')

Inhoudsopgave:

Emma Watsons grootste rollen (behalve 'Harry Potter')
Emma Watsons grootste rollen (behalve 'Harry Potter')
Anonim

Toen Emma Watson werd gecast om een van de hoofdpersonages te spelen in de aankomende fantasy-franchise Harry Potter in 2000 - niemand kon voorspellen hoeveel succes de actrice zou hebben. In de loop der jaren speelde Emma Watson in tal van succesvolle films en de lits van vandaag werpt een blik op enkele van haar grootste rollen naast die in de Harry Potter-filmserie. Natuurlijk zullen fans Emma altijd zien als Hermelien Griffel, maar de Britse actrice heeft zeker veel meer te bieden!

Van het uitbeelden van Belle in Beauty And The Beast tot het spelen van Nicki Moore in The Bling Ring - blijf scrollen om te zien welke rollen de cut hebben gemaakt!

10 Samantha "Sam"-knop in 'The Perks Of Being A Wallflower'

Emma Watson in The in Perks of Being a Wallflower
Emma Watson in The in Perks of Being a Wallflower

De lijst aftrappen is een van Emma Watsons beroemdste films naast de Harry Potter-franchise - het coming-of-age-drama uit 2012 The Perks of Being a Wallflower. In de film - die momenteel een 8,0 rating heeft op IMDb - speelt Emma Watson de middelbare school senior Samantha "Sam" Button die bevriend raakt met het hoofdpersonage Charlie (gespeeld door Logan Lerman). De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1999 van Stephen Chbosky.

9 Belle In 'Beauty And The Beast'

Emma Watson in Belle en het Beest
Emma Watson in Belle en het Beest

De volgende op de lijst is de romantische fantasiefilm Beauty and the Beast uit 2017, de live-action-aanpassing van Disney's animatiefilm uit 1991 van hetzelfde. Daarin portretteert Emma Watson duidelijk het hoofdpersonage Belle, wat zeker heeft bijgedragen aan het grote succes van de film. Momenteel heeft Beauty and the Beast een 7,1 rating op IMDb.

8 Margaret "Meg" maart in 'Little Women'

Emma Watson in Kleine vrouwen
Emma Watson in Kleine vrouwen

Nog een van Emma Watsons meest opvallende filmrollen is in het coming-of-age-drama Little Women uit 2019, waarin ze speelde naast Saoirse Ronan, Florence Pugh, Laura Dern, Timothée Chalamet en Meryl Streep.

In de film speelt Emma Watson Margaret "Meg" March - een van de vier zussen. Momenteel heeft Little Women een 7,8 rating op IMDb.

7 Nicki Moore In 'The Bling Ring'

Emma Watson in The Bling Ring
Emma Watson in The Bling Ring

Zoals fans van Emma Watson waarschijnlijk al weten - nadat ze beroemd was geworden, besloot de actrice om naar de universiteit te gaan, wat niet verder weg kon zijn van het personage dat ze speelt in de satirische misdaadfilm The Bling Ring uit 2013, geregisseerd door Sophia Coppola. In de film portretteert EmmaWatson Nicki Moore wiens personage was gebaseerd op het echte Bling Ring-lid Alexis Haines. Momenteel heeft de film een beoordeling van 5,6 op IMDb.

6 Lena In 'Colonia'

Emma Watson in Colonia
Emma Watson in Colonia

De volgende op de lijst is de historische thriller-film Colonia uit 2015 waarin Emma Watson Lena speelt, een jonge vrouw die zich aansluit bij een sekte om haar vriend te redden. Momenteel heeft Colonia - dat zich afspeelt tegen een echte historische achtergrond - een beoordeling van 7,1 op IMDb, en het bevat absoluut een van Emma Watson's beste prestaties tot nu toe in haar carrière.

5 Ila In 'Noah'

Emma Watson in Noah
Emma Watson in Noah

Laten we verder gaan met het epische bijbelse drama Noah uit 2014, waarin Emma Watson de geadopteerde schoondochter Ila van Noah speelt en zij schittert naast Russell Crowe, Jennifer Connelly, Logan Lerman en Anthony Hopkins. Momenteel heeft de film een beoordeling van 5,7, en hoewel het niet een van Emma Watsons meest geprezen films is, speelde de actrice haar personage nog steeds feilloos!

4 Lucy In 'Mijn week met Marilyn'

Emma Watson in Mijn week met Marilyn
Emma Watson in Mijn week met Marilyn

Een andere film van Emma Watson die de lijst van vandaag heeft gehaald, is het drama uit 2011 My Week with Marilyn.

In de film speelt Emma Watson - die graag boekaanbevelingen deelt op Instagram - Lucy Armstrong en ze schittert naast grote Hollywood-namen zoals Michelle Williams, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Dominic Cooper, Julia Ormond en Judi Dench. Momenteel heeft My Week with Marilyn een beoordeling van 6,9 op IMDb.

3 Angela Gray In 'Regression'

Emma Watson in regressie
Emma Watson in regressie

De volgende op de lijst is het psychologische horrormysterie Regression uit 2015, waarin Emma Watson samen met Ethan Hawke speelde. In de film speelt Emma de jonge Angela Gray die zich niet kan herinneren dat ze is misbruikt. Momenteel heeft Regression een beoordeling van 5,7 op IMDb, en hoewel het niet een van de meest succesvolle films van Emma Watson is, zullen haar fans het zeker nog steeds waarderen.

2 Mae Holland In 'The Circle'

Emma Watson in The Circle
Emma Watson in The Circle

Een van Emma's recentere films die op de lijst terechtkwam, is de technothriller The Circle uit 2017 waarin Emma samen met Tom Hanks schittert. In de film - die gebaseerd was op de gelijknamige roman uit 2013 van Dave Eggers - speelt Emma Watson Mae Holland, een vrouw krijgt haar droombaan bij een techbedrijf, maar ontdekt dat het toch niet zo geweldig is als ze dacht zij zouden zijn. Momenteel heeft The Circle een beoordeling van 5,3 op IMDb.

1 En tot slot, toen ze zichzelf speelde in 'This Is The End'

Emma Watson in Dit is het einde
Emma Watson in Dit is het einde

Emma Watson heeft zeker heel veel gedaan naast het spelen in Harry Potter en een ding dat ze van haar bucketlist kan afvinken, is zichzelf in een film spelen. Ja, in de apocalyptische komedie van 2013 This Is The End, waarin ook James Franco, Seth Rogen en Jonah Hill te zien zijn, verscheen Emma Watson als de beroemde Hollywood-actrice die ze is. Momenteel heeft This Is The End een beoordeling van 6,6 op IMDb.

Aanbevolen: