Jennifer Aniston's grootste rollen (behalve 'Rachel Green')

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston's grootste rollen (behalve 'Rachel Green')
Jennifer Aniston's grootste rollen (behalve 'Rachel Green')
Anonim

Terwijl Hollywood-ster Jennifer Aniston internationale faam verwierf vanwege haar vertolking van Rachel Green in de populaire sitcom Friends die in première ging in 1994, is het veilig om te zeggen dat die rol niet de enige gedenkwaardige die de ster ons heeft gegeven.

De lijst van vandaag werpt een blik op enkele van de meest succesvolle films en shows van Jennifer Aniston, evenals de personages die de beroemde Hollywood-ster erin heeft geportretteerd. Van het spelen van een nepmoeder die drugs smokkelt tot het uitbeelden van een presentator van een ochtendshow - blijf scrollen om te zien welke rollen de doorslag hebben gegeven!

10 Sarah "Rose" O'Reilly In 'We're The Millers'

Jennifer Aniston in We're The Millers
Jennifer Aniston in We're The Millers

De lijst wordt afgetrapt door Jennifer Aniston als Rose O'Reilly in de misdaadkomedie We're the Millers uit 2013. In de film - die het verhaal vertelt van een drugsdealer die een nepgezin stichtte om zijn zending naar Mexico te verplaatsen - zijn er ook hoofdrollen voor Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, Nick Offerman, Kathryn Hahn en Ed Helms. Momenteel heeft We're the Millers een beoordeling van 7,0 op IMDb.

9 Joanna In 'Office Space'

Jennifer Aniston in kantoorruimte
Jennifer Aniston in kantoorruimte

Volgende op de lijst is Jennifer Aniston zoals in de zwarte komedie uit 1999 Office Space. Naast Jennifer Aniston zijn er in de film ook Ron Livingston, Stephen Root en Gary Cole te zien - en het vertelt het verhaal van drie werknemers van het bedrijf die in opstand komen tegen hun baas omdat ze hun baan haten. Momenteel heeft Office Space een 7,7 beoordeling op IMDb.

8 Jenny Grogan In 'Marley &Me'

Jennifer Aniston in Marley & Me
Jennifer Aniston in Marley & Me

Laten we verder gaan met Jennifer Aniston als Jennifer Grogan in het komediedrama Marley & Me uit 2008 dat gebaseerd was op de gelijknamige memoires van John Grogan uit 2005.

De film vertelt het verhaal van een familie die veel leert van hun hond en naast Jennifer Aniston spelen ook Owen Wilson, Eric Dane en Alan Arkin. Momenteel heeft Marley & Me een beoordeling van 7,1 op IMDb.

7 Alex Levy In 'The Morning Show'

Jennifer Aniston in The Morning Show
Jennifer Aniston in The Morning Show

De enige show die de lijst van vandaag heeft gehaald, is het drama The Morning Show dat in november 2019 in première ging. Daarin portretteert Jennifer Aniston Alex Levy en speelt ze samen met Reese Witherspoon, Billy Crudup, Mark Duplass, Gugu Mbatha- Raw, Néstor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Jack Davenport en Steve Carell. The Morning Show - die het verhaal vertelt van een groep presentatoren van de ochtendshow - heeft momenteel een 8,4 rating op IMDb.

6 Claire Simmons In 'Cake'

Jennifer Aniston in Cake
Jennifer Aniston in Cake

Laten we verder gaan met de dramafilm Cake uit 2014 waarin Jennifer Aniston Claire Bennett speelt. De film vertelt het verhaal van de ervaring van een vrouw in een ondersteuningsgroep voor chronische pijn en er zijn ook hoofdrollen voor Adriana Barraza, Felicity Huffman, William H. Macy, Chris Messina en Anna Kendrick. Momenteel heeft Cake een 6,4 rating op IMDb.

5 Grace Connelly In 'Bruce Almighty'

Jennifer Aniston in Bruce Almighty
Jennifer Aniston in Bruce Almighty

Volgende op de lijst is Jennifer Aniston als Grace Connelly in de komediefilm Bruce Almighty uit 2003. De film vertelt het verhaal van een man die almachtige krachten van God krijgt en hem een lesje probeert te leren. Naast Jennifer Aniston zijn er ook Jim Carrey, Morgan Freeman en Philip Baker Hall in de hoofdrol. Momenteel heeft Bruce Almighty een beoordeling van 6,8 op IMDb.

4 Dr. Julia Harris In 'Horrible Bosses' en 'Horrible Bosses 2'

Jennifer Aniston in Horrible Bosses
Jennifer Aniston in Horrible Bosses

Laten we verder gaan met Jennifer Aniston als Dr. Julia Harris in de zwarte komedie Horrible Bosses uit 2011 en het vervolg Horrible Bosses 2 uit 2014.

Naast Jennifer Aniston zijn er in de films ook Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Colin Farrell, Kevin Spacey en Donald Sutherl te zien en ze vertellen het verhaal van een groep vrienden die erg ongelukkig zijn met hun bazen. Momenteel heeft Horrible Bosses een 6,9 rating, terwijl het vervolg Horrible Bosses 2 een 6,3 rating heeft op IMDb.

3 Audrey Spitz In 'Murder Mystery'

Jennifer Aniston in moordmysterie
Jennifer Aniston in moordmysterie

Een andere van Jennifer Anistons meest memorabele rollen is haar vertolking van Audrey Spitz in het komedie-mysterie Murder Mystery uit 2019. De film vertelt het verhaal van een stel dat naar Europa gaat voor een vakantie, maar uiteindelijk wordt ingelijst en moet weglopen - en er zijn ook Adam Sandler, Luke Evans, Gemma Arterton, Adeel Akhtar en Terence Stamp in de hoofdrol. Momenteel heeft Murder Mystery een beoordeling van 6,0 op IMDb.

2 Carol Vanstone In 'Office Christmas Party'

Jennifer Aniston in kerstfeest op kantoor
Jennifer Aniston in kerstfeest op kantoor

Laten we verder gaan met Jennifer Aniston in de kerstkomedie Office Christmas Party uit 2016. Naast Jennifer Aniston zijn in de film ook Jason Bateman, Olivia Munn, T. J. Miller, Jillian Bell, Vanessa Bayer Courtney B. Vance, Rob Corddry, Sam Richardson, Randall Park en Kate McKinnon te zien. Momenteel heeft Office Christmas Party - dat het verhaal vertelt van een filiaalmanager die een episch kerstfeest op kantoor geeft - een beoordeling van 5,8 op IMDb.

1 Beth Murphy In 'He's Just Not That Into You'

Jennifer Aniston in He's Just Not That Into You
Jennifer Aniston in He's Just Not That Into You

De lijst wordt afgerond door Jennifer Aniston als Beth in het romantische komedie-drama He's Just Not That Into You uit 2000. Naast Jennifer Aniston zijn in de film ook Ben Affleck, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Kris Kristofferson en Justin Long te zien. He's Just Not That Into You - dat het verhaal vertelt van negen mensen en de problemen waarmee ze in hun liefdesleven worden geconfronteerd - heeft momenteel een beoordeling van 6,4 op IMDb.

Aanbevolen: