Hilary Duff's grootste rollen (behalve 'Lizzie McGuire')

Inhoudsopgave:

Hilary Duff's grootste rollen (behalve 'Lizzie McGuire')
Hilary Duff's grootste rollen (behalve 'Lizzie McGuire')
Anonim

Hilary Duff's grote doorbraak was met Lizzie McGuire, een show die een heel speciaal plekje in ieders hart inneemt. Van haar kant heeft ze vaak gezegd dat Lizzie veel voor haar betekende, niet alleen vanwege alles wat het voor haar carrière deed, maar ook omdat ze van het personage was gaan houden en hoe ze op veel manieren met haar omging.

Hilary had echter al jaren hard gewerkt aan haar acteercarrière voor Lizzie McGuire en nam deel aan vele ongelooflijke projecten lang nadat de show was afgelopen. Ze heeft ook een behoorlijke carrière in de muziek gemaakt, maar acteren is ongetwijfeld haar grootste passie. Hier zijn enkele van haar grootste rollen.

10 Haar eerste grote rol

Hilary Duff, Casper ontmoet Wendy
Hilary Duff, Casper ontmoet Wendy

Vóór Lizzie McGuire, voordat Hilary Duff zich zelfs maar kon voorstellen wat een ster ze zou worden, was er Casper Meets Wendy. Hilary was al van jongs af aan bezig met acteren, ze kwam uit een zeer artistieke familie, en haar broers en zussen waren ook acteurs. Toen ze tien jaar oud was, werd ze gecast als Wendy, the Good Little Witch in de film Casper Meets Wendy. Het was haar eerste hoofdrol in een grote productie en het was de eerste stap om de ongelooflijke artiest te worden die ze nu is.

9 Ze verscheen in 'Daddio'

Daddi
Daddi

In 2000 werd Hilary gecast als een van de dochters in de tv-serie Daddio, en hoewel ze alleen meedeed aan de pilot, was het genoeg voor haar om een blijvende indruk te maken. Ze was toen pas 13 jaar oud, maar haar talent was duidelijk te zien.

"Na de eerste dag met haar te hebben gewerkt, herinner ik me dat ik tegen mijn vrouw zei: 'Dit jonge meisje wordt een filmster'", zei Michael Chiklis, die de ster was in Daddio. "Ze was helemaal op haar gemak met zichzelf en zat lekker in haar vel."

8 Ze speelde in 'Cadet Kelly'

Hilary Duff, Cadet Kelly
Hilary Duff, Cadet Kelly

Na Lizzie McGuire was het duidelijk dat Hilary een kracht was om rekening mee te houden, en Disney zou haar niet laten gaan. In 2002 kreeg ze de hoofdrol in de Disney Channel-film Cadet Kelly aangeboden. Ze portretteerde Kelly Collins, een vrijgevochten middelbare schoolmeisje dat te maken heeft met haar moeder die met brigadegeneraal Joe "Sir" Maxwell trouwt. Die man die deel gaat uitmaken van het gezin verandert haar leven aanzienlijk, vooral wanneer ze naar een militaire school wordt gestuurd en ze moet uitzoeken hoe ze erbij kan horen.

7 Ze zat in ' Cheaper By The Dozen'

Hilary Duff, per dozijn goedkoper
Hilary Duff, per dozijn goedkoper

In 2003 werd Hilary gecast in Cheaper by the Dozen als de door mode geobsedeerde dochter van Lorraine Baker, Steve Martin en de karakters van Bonnie Hunt. De film, die het verhaal vertelde van een groot disfunctioneel gezin, was een verbluffend succes en werd een van de meest winstgevende films ter wereld.

Hilary's optreden in de film was geweldig en ze werd genomineerd voor de Teen Choice Awards. Het was ook het commercieel meest succesvolle project in haar carrière tot nu toe, hoewel dat op elk moment kan veranderen.

6 Haar rol in 'Agent Cody Banks'

Hilary Duff, Agent Cody Banks
Hilary Duff, Agent Cody Banks

Agent Cody Banks is een spionagekomedie die in 2003 uitkwam. Hilary kreeg een van de hoofdrollen aangeboden en haar optreden was ongelooflijk en zeer geprezen, zoals verwacht. Tegen die tijd was ze al bekend in de showbusiness. Ze werd gecast als Natalie Connors, Cody's (Frankie Muniz) vriendin. Wat Natalie niet wist, was dat Cody alleen met haar uitging omdat hij undercover werkte, maar hij was echt voor haar gevallen toen hij haar leerde kennen. Hun relatie bracht haar in gevaar omdat er mensen waren die Cody probeerden te vangen.

5 Ze speelde in een film met haar zus

Hilary en Haylie Duff, Materiële Meisjes
Hilary en Haylie Duff, Materiële Meisjes

Hilary's oudere zus Haylie Duff is ook een erg goede actrice, en het was volkomen logisch dat ze samen een project wilden doen. Ze waren 19 en 21 toen ze besloten om samen te werken in de film Material Girls.

"We waren niet op zoek naar iets om samen te doen," zei Haylie. "Dit kwam langs en we hadden (het script) eigenlijk een paar jaar, en we voelden ons een beetje te jong voor het op dat moment en toen kwam het weer terug en het voelde als een goede pasvorm."

Hilary voegde toe: "We willen altijd dingen samen doen omdat we heel close zijn, maar ik denk niet dat we echt ergens naar op zoek waren en toen herinnerden we ons dat we deze ontmoeting lang geleden hadden bij Maverick (Films) en we dachten: 'Dat zou nu geweldig zijn! We zijn op de perfecte leeftijd!' Het was gewoon heel leuk."

4 Ze speelde in 'Volgens Greta'

Hilary Duff, volgens Greta
Hilary Duff, volgens Greta

In 2009 speelde Hilary in een onafhankelijke film met de titel Volgens Greta. Ze portretteerde een suïcidale en opstandige tiener die haar strijd afhandelt door in haar dagboek te schrijven. Het was een zeer gevoelig onderwerp, en hoewel het niet gemakkelijk was, was ze erg blij dat ze het had gedaan.

"Ik heb geluk met al die ervaringen. Greta was de eerste keer dat ik in mijn eentje naar een film ging en ik woonde daar alleen, die film heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik denk dat negen mensen hebben die film gezien."

3 Ze speelde een gastrol in 'Gossip Girl'

Hilary Duff, Penn Badgley, Gossip Girl
Hilary Duff, Penn Badgley, Gossip Girl

Hilary was een gevestigde actrice tegen de tijd dat ze werd gevraagd om een speciale rol te spelen in Gossip Girl. Ze speelde Olivia Burke, een filmster die, om aan het publieke oog te ontsnappen, zich inschreef voor NYU om een normale universiteitservaring te hebben.

Daar, ze Penn Badgley's personage Dan Humphrey, een man die niet weet wie ze is, en ze worden verliefd. In zekere zin maakte het verschijnen in Gossip Girl een einde aan haar tienerrollen en stelde ze haar in staat over te stappen naar volwassen delen.

2 Ze verscheen in 'Community'

Hilary Duff, Gemeenschap
Hilary Duff, Gemeenschap

Hilary werd uitgenodigd om een gastrol te spelen in een aflevering van NBC's sitcom Community, waar ze Meghan speelde, een ultiem gemeen meisje, en een heel ander personage dan wat fans van haar verwachten. Desalniettemin had ze veel plezier met het spelen van Meghan en was ze erg blij om deel uit te maken van een show waar ze van houdt.

"Het is eigenzinnig en grappig en ik denk dat de acteurs er echt in kunnen schitteren. En weet je, ik moet werken met Danny Pudi die zo, zo grappig is, en Ken Jeong en Gillian zijn zo lief en leuk. En ik denk dat het gewoon - het is leuk om een show te hebben die zo is - zo'n, zoals, een unieke prop-basis, zoals gedaan op een community college, en Joel McHale is duidelijk hilarisch. Ik vind het uniek."

1 Ze speelde mee in 'Younger'

Hilary Duff, jongere
Hilary Duff, jongere

Younger is een tv-serie die uit zes seizoenen bestaat en is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2005 van Pamela Redmond Satran. Het kwam voor het eerst uit in 2015 en volgt het persoonlijke en professionele leven van Liza Miller (Sutton Foster), een gescheiden 40-jarige vrouw met een tienerdochter en een gokverslaafde ex-man. Hilary portretteerde een jonge boekredacteur die bevriend raakt met Liza en haar door de moeilijke tijden heen helpt als ze gaan samenwerken.

Aanbevolen: