Zack Synder maakt een officiële aankondiging van de releasedatum van 'Justice League

Zack Synder maakt een officiële aankondiging van de releasedatum van 'Justice League
Zack Synder maakt een officiële aankondiging van de releasedatum van 'Justice League
Anonim

Van het hebben van een mythische, slechts een gerucht status onder DC-fans tot eindelijk bevestigd dat het vorig jaar in productie zal zijn, heeft Zack Snyder's versie van Justice League een hele reis achter de rug.

Nu heeft de Snyder Cut eindelijk een releasedatum. Het vier uur durende epos wordt exclusief gestreamd op Warner Bros.-streamingservice HBO Max. Snyder maakte de datum zelf bekend op Twitter.

Sinds het zonder pardon van de regisseur uit de productie van de film in maart 2017, als gevolg van een familietragedie, staat de live-action Justice League in het middelpunt van de controverse.

De vervangende regisseur, Joss Whedon en zijn kijk op Snyders versie van de film, gecombineerd met het enorme aantal nieuwe opnames dat nodig was om dit te bereiken, verpulverde de samenhang van het plot.

De daaropvolgende flop was een grote teleurstelling voor Warner Bros., die het presenteerde als hun versie van The Avengers. Na de uitvoering van de film was WB helemaal klaar met de Snyderverse, in plaats daarvan van plan om de DCEU-franchise volledig opnieuw op te starten.

Fans hadden echter iets anders in gedachten. Van het levend houden van het gerommel van de mythische Snyder Cut die aanwezig is in de archieven van de WB Studios, tot het inzamelen van fondsen voor zelfmoordbewustzijn in zijn naam, ze deden er alles aan om de studio te laten opstaan en luisteren - wat ze deden.

Snyder's Justice League staat gepland voor een release op 18 maartth 2021 als een 4 uur durend epos, exclusief op HBO Max. Eerdere berichten dat de film episodisch van aard was en als miniserie met 4 afleveringen werd uitgebracht, werden door Snyder ontkracht.

Aanbevolen: