Twitter sleept Kim Kardashian hard na officiële aankondiging van echtscheiding van Kanye West

Twitter sleept Kim Kardashian hard na officiële aankondiging van echtscheiding van Kanye West
Twitter sleept Kim Kardashian hard na officiële aankondiging van echtscheiding van Kanye West
Anonim

Het is inmiddels geen verrassing dat reality-tv-persoonlijkheid Kim Kardashian na zes jaar de scheiding heeft aangevraagd van rapper, Kanye West van het huwelijk. Het paar deelt vier kinderen en tijdens de pandemie van 2020 werd het steeds duidelijker dat de twee uit elkaar begonnen te vallen.

West, die in 2020 een aantal zeer lage tijden doormaakte, waaronder een notoir onsuccesvol bod op het presidentschap, zorgt ervoor dat fans zich steeds meer zorgen maken over zijn geestelijke gezondheid, aangezien hij erin slaagt om uit hun onlangs aangekondigde scheiding te komen.

Als Twitter er echter iets over te zeggen heeft, is Kim degene die zich zorgen moet maken, want ze komen haar in groten getale halen.

Gebruiker Luis Esquivel postte: "Ze verdiende het geld dat ze wilde… nu is het tijd om verder te gaan."

Een andere gebruiker, Teletubbie, merkte op: "Na zoveel mislukte huwelijken is het duidelijk dat KimKardashian het probleem is."

Eén gebruiker, Victor, stond duidelijk niet aan de kant van Kardashian en postte: "Hier is niets te zien. Gewoon weer een zwarte man geruïneerd door een Kardashian."

West, werd in 2016 gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis, maar vertoonde al lang voor die officiële diagnose tekenen van symptomen. Zoals de meesten zich ongetwijfeld zullen herinneren, bestormde hij ooit het podium tijdens Taylor Swift's dankwoord voor een VMA-prijs die ze won voor beste video van een vrouwelijke artiest en zei: "Ik laat je eindigen, maar Beyoncé had een van de beste video's van altijd!"

West's steeds grilliger gedrag is al jaren een bron van krantenkoppen voor het beroemde paar, en hoewel Kardashian tijdens zijn campagne voor het presidentschap om "medeleven en begrip" vroeg, is het duidelijk dat ze niet langer gebonden wil zijn aan de onrustige rapper.

Aanbevolen: