Wat de castleden van 'To All The Boys I've Loved' van de franchise denken

Inhoudsopgave:

Wat de castleden van 'To All The Boys I've Loved' van de franchise denken
Wat de castleden van 'To All The Boys I've Loved' van de franchise denken
Anonim

Nu de To All the Boys I've Loved Before franchise officieel is afgelopen, zijn fans er kapot van dat het echt voorbij is! Kijkers hebben een wilde rit gemaakt vanaf 2018, toen de eerste film in première ging. De introductie van Lara Jean, een super verlegen hopeloze romanticus, en haar Aziatisch-Amerikaanse familie was een verfrissende verandering van tempo. De originele Netflix-film was zo goed dat hij uiteindelijk twee vervolgen kreeg.

De tweede film ging in première in 2020 en de derde film ging in première in 2021. Noah Centineo, van The Fosters en The Perfect Date, was precies de juiste keuze om tegenover Lana Condor te spelen in deze magische franchise. Dit is wat de cast te zeggen heeft nu het allemaal voorbij is.

10 Noah Centineo over zijn favoriete scène uit de franchise

Op de vraag wat zijn favoriete scène was om uit de franchise te filmen, zei Noah Centineo: "In de derde film is het zeker de bakkerijscène in New York, tussen Lara Jean en Peter. obstakels samen en ze vechten met elkaar tegen het probleem, wat ik echt cool vind. Ik hou ervan. Het is een geweldige wending. Je verwacht het ene en het gaat helemaal anders. " Dit is de scène waarin Lara Jean hem de waarheid vertelde over haar afwijzingsbrief van de universiteit.

9 Lana Condor over het megasucces van de films

Lana Condor was zo geschrokken van het succes van de franchise. Ze zei: "We hebben het heel graag gemaakt als een onafhankelijke film en we hoopten dat iemand het zou oppakken en dat mensen het zouden zien. Nooit in onze wildste dromen hadden we gedacht dat het zou worden ontvangen zoals het was. We waren gewoon zoals, we houden van deze film, we houden van het script en we houden van het boek, dus laten we gewoon een film maken." De film veranderde van een kleine onafhankelijke film in een grote deal op Netflix.

8 Anna Cathcart over het spelen van de rol van Kitty

Het vervelende personage van het kleine zusje werd gespeeld door niemand minder dan Anna Cathcart. Ze beschreef haar ervaring en zei: "Het was geweldig! Kitty was zo'n leuke rol om te spelen - ik ben zo gelukkig en dankbaar dat ik de kans heb gehad om zo'n sterk, slim en lief personage te portretteren. Ik hield van al haar lijnen en scènes ! En het werken met de cast en crew was geweldig!" Zonder Kitty die in de eerste film overtrad door die brieven te versturen, zou het verhaal nooit zijn gebeurd.

7 Janel Parrish neemt de rol van grote zus op zich

Fans herkennen misschien ook Janel Parrish van Pretty Little Liars, maar ze speelde ook de oudere zus in de To All the Boys-franchise. Ze besprak haar tijd in de film en zei: "Het is zo geweldig. Ik bedoel, die meisjes, Anna en Lana, voelen nu echt als mijn kleine zusjes, en ze hebben een grote zus van me gemaakt."

Ze ging verder met te zeggen: "Ik was daarvoor nooit een grote zus. Ik heb altijd een grote zus gehad. Ik ben altijd de baby geweest. Dus het bracht deze nieuwe kant van mij naar boven, het gevoel dat een beschermende moederbeer voor mijn meisjes, en daar hou ik van." Ze nam de rol van de grote zus op zo'n perfecte manier op zich. Iedereen zou geluk hebben met zo'n oudere zus.

6 Ross Butler over zijn vriendschap met Noah Centineo

We hebben ook Ross Butler gezien in Riverdale en 13 Reasons Why. Bij het filmen van To All the Boys ging hij aan de slag met Noah Centineo. Hij sprak over de vriendschap en zei: "We hadden gewoon meteen een klik vanwege ons gedeelde gevoel voor humor. Dus met hem op de set staan en met hem werken voelde niet echt als werk. Het voelde een beetje alsof we gewoon rondhingen." De twee hartenbrekers hebben veel gemeen, te beginnen met het feit dat ze allebei zo knap zijn.

5 Madeleine Arthur over het eerst lezen van het boek

Toen haar werd gevraagd naar haar tijd in de franchise, zei Madeleine Arthur: "Nou, ik heb het boek natuurlijk gelezen voordat we begonnen met filmen. Voor mij heb ik nooit echt een personage gespeeld dat zo grappig en zorgeloos is als Chris. Dus ik vond het echt leuk om toegang te krijgen tot die delen van mezelf en mijn best te doen om ervoor te zorgen dat ik het boek echt volgde om er recht aan te doen…" Ze heeft zeker geholpen om gerechtigheid te brengen aan de films op basis van de boeken.

4 Emilija Baranac over dankbaar zijn voor auteur Jenny Han

Emilija Baranac genoot van haar tijd bij het filmen van de films, ook al speelde ze een soort antagonist in de eerste film. Maar de derde film, fans waren ook helemaal aan het wroeten voor haar. Ze plaatste een bericht op Instagram en zei: "Bedankt aan de cast en crew voor het maken van deze ervaring die ik nooit zal vergeten, bedankt aan @jennyhan voor het mogelijk maken van dit alles, en bedankt aan iedereen die de films door de jaren heen heeft bekeken !!! Uw steun betekent de wereld voor ons." Ze zorgde ervoor dat auteur Jenny Han, die in de eerste plaats op het idee kwam, uitriep.

3 Jordan Fisher over zijn karakter dat gemakkelijk te vinden is

Jordan Fisher kwam langs in de tweede film van de franchise en zorgde voor veel opwinding. De relatie tussen Lara Jean en Peter stond op de klippen toen het personage van Jordan Fisher, John Ambrosia, opdook.

Jordan sprak over zijn karakter en zei: "Hij is iemand waar je van nature voor wortelt. Hij is een goede kerel. Hij is een lieve jongen. Hij is aardig. Hij is opzettelijk en hij is attent. Hij is verfijnd." Ondanks hoe sympathiek John Ambrosia was, was het uiteindelijk de bedoeling dat Lara Jean bij Peter terecht zou komen.

2 Noah Centineo aan het mooie einde van de franchise

Toen hij het officiële einde van de magische franchise besprak, zei Noah Centineo: Het is bitterzoet, weet je? Net als in het leven moet aan alle dingen een einde komen. Ik heb zin in alle manieren om iets vast te knopen en te beëindigen, ik bedoel, ik denk dat dit een heel mooie manier is om afscheid te nemen.” Fans zijn zo verdrietig om te zien dat de franchise ten einde loopt, maar het einde was zo mooi, het maakte alles de moeite waard.

1 Lana Condor over ontkenning dat het voorbij is

Hoewel Noah Centineo het einde van de franchise met succes heeft aanvaard, zit Lana Condor niet noodzakelijk in hetzelfde schuitje. Ze zei: Het is zo overweldigend. Laat me je nu vertellen, ik ben volledig in ontkenning. Ik heb niets verwerkt, geen enkel ding.” Hier is te hopen dat we Lana en Noah op een bepaald moment in de toekomst zullen herenigen voor een andere film of mogelijke tv-serie. Hun chemie op het scherm is onmiskenbaar.

Aanbevolen: