Noah Centineo's grootste rollen sinds 'To All The Boys I've Loved Before

Inhoudsopgave:

Noah Centineo's grootste rollen sinds 'To All The Boys I've Loved Before
Noah Centineo's grootste rollen sinds 'To All The Boys I've Loved Before
Anonim

Noah Centineo is acteur sinds 2009, maar zijn hoofdrol in de Netflix-aanpassing van de boekenreeks To All the Boys I've Loved Before versterkte zijn rol als " Amerika's vriendje." Hij werd al snel een hartenbreker in Hollywood, speelde in veel films sinds die release in 2018 en verscheen in verschillende tv-shows.

Voorafgaand aan zijn rol als "Peter Kavinsky", speelde Noah een gastrol in meerdere Disney Channel-shows, variërend van Austin & Ally (waar hij voor het eerst Laura Marano ontmoette, met wie hij jaren later opnieuw zou spelen) tot Shake It Up naar Jessie. Zijn grootste doorbraakrol was echter als ster in de televisieserie The Fosters van 2015-2018. Van daaruit had hij zijn grote filmpauze met To All the Boys. Dit zijn enkele van zijn grootste rollen sindsdien.

9 Noah Centineo speelde in 'Sierra Burgess Is A Loser'

In hetzelfde jaar dat To All the Boys werd uitgebracht, speelde Noah Centineo in een andere jonge volwassen Netflix-romcom genaamd Sierra Burgess Is a Loser. Deze film is een klassiek geval van identiteitsverwisseling wanneer de verliezer van de school (Shannon Purser) een sms krijgt van een nerdy maar nuchtere (en buitengewoon aantrekkelijke) man, die denkt dat zij het mooie en populaire meisje is dat hij ontmoette in het restaurant van de stad.

8 Noah Centineo verscheen in de RomCom 'Swiped' van 2018

De volgende film waarin Noah speelde, was Swiped, weer een romantische komedie. In deze film creëert zijn personage een app, met de hulp van zijn codeervriend, die de ultieme schuldvrije verbinding mogelijk maakt. Het gaat mis als hij zich realiseert dat zijn moeder, die gescheiden is, een account heeft aangemaakt om te proberen weer in het datingspel te komen.

7 Noah Centineo was in de thriller-tv-serie 'T@gged'

2018 was een druk jaar voor Centineo, want hij speelde in het laatste seizoen van een thriller-tv-serie getiteld T@gged. In een verwrongen Riverdale meets 13 Reasons Why, volgt het plot een anonieme gebruiker van een middelbare school die talloze gewelddadige video's publiceert, gericht op een groep studenten wiens verleden op de een of andere manier met elkaar verweven is.

6 Noah Centineo is te zien in 2 muziekvideo's

Noah Centineo debuteerde in twee muziekvideo's in 2019. Eerst speelde hij samen met actrice Lilly Collins in ARTY's videoclip voor het nummer 'Save Me Tonight'. Dit was ook zijn eerste (en enige) regie-krediet. Later dat jaar werd hij ook gecast als de barman in de videoclip voor "Are You Bored Yet?" door Wallows ft. Claire.

5 Noah Centineo speelde met Laura Marano in Netflix's 'The Perfect Date'

Weer terug voor een Netflix-origineel, Noah Centineo werd gecast als de ster in The Perfect Date met Laura Marano en Camila Mendes. In deze tienerromcom droomt Centineo's personage van Ivy League, maar zijn bescheiden achtergrond kan het zich niet veroorloven. Om aan het geld te komen, maakt hij een app waarmee mensen hem kunnen verhuren voor dates en zijn persoonlijkheid voor de nacht kunnen kiezen. Dit alles gebeurt terwijl hij achter het meisje van zijn dromen aanjaagt, en hij mist degene die vanaf het begin naast hem stond.

4 Noah Centineo verscheen in de remake van 'Charlie's Angels'

Charlie's Angels met in de hoofdrollen Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska introduceerde een krachtige remake waarin girlpower centraal staat. Noah Centineo werd gecast als "Langston", een ondersteunend personage in deze reboot waarin de Angels de taak krijgen om een nieuw ontdekte technologie uit te schakelen die extreem gevaarlijk blijkt te zijn. De meisjes zetten hun leven op het spel voor deze missie en ontmoeten onderweg nieuwe vrienden.

3 Noah Centineo speelde gast in 2 afleveringen van 'Good Trouble'

Om 2019 af te sluiten, verscheen Noah in twee afleveringen van Freeform's drama-romcom Good Trouble met Maia Mitchell en Tommy Martinez in de hoofdrol. De show ging in première in 2019 en bereidt zich momenteel voor op de release van het vierde seizoen. Noah speelde "Jesus Adams Foster" in het eerste seizoen, maar heeft sindsdien afscheid genomen van de cast en bleef bij de hoofdrol in films.

2 Noah Centineo maakte nog 2 'To All The Boys'-sequels

Noah Centineo hernam zijn rol als "Peter K" in 2020 en 2021 voor de To All the Boys I've Loved Before sequels: To All the Boys: P. S. I Still Love You en To All the Boys: Always and Forever, respectievelijk. In het vervolg en de finale volgen we Peters relatie met Lara Jean terwijl ze ontdekken hoe liefde er voor hen uitziet en hoe ze hun gevoelens in de echte wereld kunnen uitleven.

1 Noah Centineo heeft momenteel 3 projecten in de maak

Noah Centineo heeft momenteel drie titels in de maak, die allemaal tegen het einde van dit jaar zullen verschijnen. Op dit moment filmt hij een ander Netflix-origineel, maar dit wordt een serie doordrenkt van drama en waarin Centineo wordt geportretteerd als een CIA-advocaat die verstrikt is geraakt in gevaarlijke politieke macht. De andere twee projecten zijn films, de ene is DC's Black Adam en de andere een film genaamd The Diary, geregisseerd en geschreven door Jackie Chan.

Aanbevolen: