Dit is wat de castleden van 'George Lopez' nu doen

Inhoudsopgave:

Dit is wat de castleden van 'George Lopez' nu doen
Dit is wat de castleden van 'George Lopez' nu doen
Anonim

Familie sitcoms die op 'het echte leven' lijken, zijn altijd een hit en blijven ons na aan het hart! Veel van die shows hadden de kracht om meerdere seizoenen te draaien, maar er was iets anders aan George Lopez.

Voel je je al nostalgisch? De hilarische popcultuurfenomenen, die plaatsvonden van 2002-2007, maakten de dagen zeker fleuriger met onvergetelijke levenslessen en eigenaardige grappen. Meer dan een decennium later heeft het kijken naar herhalingen van de sitcom nog steeds een effect op ons. Omdat het ook een fictieve show was gebaseerd op George Lopez, was het ongelooflijk gemakkelijk om verliefd te worden op de karakters van de stevige show. We weten dat je precies denkt wat wij denken: waar zijn ze nu?

Lees verder om te ontdekken wat de getalenteerde cast van de sitcom heeft uitgespookt.

10 Hun relatie

Elk goed nieuws over de cast van de show die 14 jaar geleden uit de lucht ging, is hartverwarmend.

Ondanks de pandemie zijn foto's van de cast op Instagram gedeeld door degenen die we naar huis haastten om wekelijks te kijken. Samengesteld uit gezichten die we nooit zullen vergeten, zoals Constance Marie, Masiela Lusha en Luis Armand Garcia, het is verfrissend om te horen dat ze allemaal nog steeds een onafscheidelijke band delen. Lopez maakt, ondanks dat hij een familieman is, tijd voor degenen die hij koestert.

Een Instagram-selfie die door Marie met haar mede-costars werd gepost, was onderschrift: "Het was die tijd dat we allemaal naar het huis van George Lopez gingen om aan een topgeheime missie te werken. Hou van ze allemaal !!" Betekent dit dat er iets in de maak is?

9 Masiela Lusha

Wat is er gebeurd met Carmen, de dochter in de ABC-sitcom uit de jaren 2000?

Als je de show de laatste tijd herontdekt hebt, omdat we allemaal zo'n beetje televisie hebben gekeken, heb je je misschien herinnerd dat Carmen, gespeeld door Masiela Lusha, niet aanwezig was in het laatste seizoen.

Hoewel de actrice haar vertrek uit de show toesprak, heeft ze sinds haar vertrek een aantal ongelooflijke televisie- en filmrollen gekregen. Je hebt misschien een glimp van haar opgevangen in Anger Management, evenals drie Sharknado-films. Ze kon niet te lang bij haar televisievader wegblijven en zat ook in George's Lopez.

Ze volgde ook een andere levenslange passie: poëzie.

8 Constance Marie

In de show die onze schermen sierde, speelde Constance Marie ook de rol van Angie Lopez. De favoriet van de fans heeft het behoorlijk druk gehad sinds het einde van de show die ons gezelschap hield op schoolavonden.

Ze speelde de beruchte rol van Regina Vasquez in de geliefde Switched at Birth - waar ze opnieuw onze harten stal. De veelzijdige actrice speelde ook in Elena of Avalor en Puss in Boots. Als je haar daarin hebt gemist, is ze ook te zien in het volgende: The Secret Life of the American Teenager, volgens Jim, CSI: Crime Scene Investigation en Law & Order True Crime.

Oh, en ze heeft het ook druk met het leven van de moeder!

7 Valente Rodriguez

Algemeen bekend om zijn rol als Ernie in George Lopez, deelt de acteur nog steeds zijn onmiskenbare vaardigheden met de wereld. Fans van de nieuwe Jamie Foxx-sitcom, Dad Stop Embarrassing Me! heeft zijn bekende gezicht misschien herkend.

Zijn carrière nam zeker een vlucht na de seriefinale van George Lopez en hij is ontelbare keren op het grote scherm verschenen. Opfrisser nodig? Zijn vriendelijke gezicht was te zien in de films Erin Brockovich, It's Complicated, Gotta Kick It Up, The House Bunny en The Ugly Truth.

6 Luis Armand Garcia

Luis Armand Garcia, je herinnert je hem toch? En we zijn er zeker van dat het eerste dat in je opkomt zijn schattige kleine gezichtje is. Nou, de voormalige acteur is nu 29 jaar oud - ja, de tijd vliegt.

Hoewel we allemaal een zwak hadden voor Max, lijkt het er niet op dat Garcia zijn acteercarrière voortzette na het einde van de hitshow. De inwoner van Illinois, die nu Los Angeles naar huis roept, moet nog op het scherm verschijnen. Aan zijn Instagram-account te zien, onderzoekt Garcia echter andere passies - zoals tijd doorbrengen in de buitenlucht - en liefde.

5 Bryan Fisher

Dames, de acteur die Jason McNamara speelde, is niet langer een jonge man en is zeker een lust voor het oog!

De acteur, die duidelijk in goede vorm verkeert en een actieve levensstijl leidt, is sinds het einde van zijn tijd bij George Lopez in verschillende andere projecten verschenen. Je hebt hem misschien gezien in In Plain Sight Senior Love Triangle, en Sex & Drugs & Rock & Roll.

De hartenbreker, die de rol van Carmen's vriend speelde op George Lopez, leidt ook zijn eigen gezinsleven.

Zijn laatste Instagram-bericht laat hem en zijn dochter samen auditie doen - hoe schattig?

4 Tonantzin Esparza

Bij de herinnering aan Esparza's rol in George Lopez als Marisol, sloeg de nostalgie meteen toe! Er ging niets boven lachen met haar excentrieke persoonlijkheid wanneer ze verscheen.

De hondenmama is niet gecast voor grote rollen, maar ze streeft nog steeds naar haar professionele acteercarrière. Volgens BuzzFeed heeft haar glimlach het scherm verlicht in Unacceptable Behaviour en The Rise and Fall of the Brown Buffalo.

In plaats van zich alleen te concentreren op acteren, maakte Esparza de weg vrij voor iets groots, en ze is nu de mede-oprichter van Sunhouse Inc. Ja, ze is een vrouwelijke baas!

3 Belita Moreno

Belita Moreno als Benny Lopez in screenshot van 'George Lopez&39
Belita Moreno als Benny Lopez in screenshot van 'George Lopez&39

Het zou bijna onmogelijk zijn om de geestige en rechttoe rechtaan Benny Lopez, gespeeld door Belita Moreno, te vergeten.

Volledig niet te stoppen, de actrice bloeit nog steeds in Hollywood en heeft een aantal gedenkwaardige rollen gekregen na het einde van de sitcom. Met een liefdevol gezicht dat niet veranderd is, herkenden we haar allemaal in Wizards of Waverly Place, Red Band Society en Diary of a Wimpy Kid.

2 Aimee Garcia

Garcia deed zijn intrede in seizoen 5 van George Lopez als Carmen's nicht, Veronica Palermo. Ze won meteen harten in de familiekomedie en maakte sindsdien deel uit van projecten die hits waren. Je hebt Garcia misschien op televisie gezien in Lucifer en Dexter en op het grote scherm in RoboCop en Go For It!

En net als haar mede-costar, Esparza, is Garcia ook een ondernemer en de mede-oprichter van Scrappy Hearts Productions - check it out!

1 George Lopez

Helaas, de man van het uur! Het is niet vergezocht om te zeggen dat de man achter de fictieve show een icoon is geworden. Lopez, die algemeen bekend staat om zijn toneelpersonage, die op 23 april de grote 6-0 maakte, heeft een uitgebreide carrière achter de rug.

Naast het feit dat hij een nieuwe nier nodig heeft, die zijn vrouw hem genereus heeft geschonken, is de acteur momenteel zeer actief in zijn beroep en betrokken bij de wereld.

Sinds kort keerde hij terug naar zijn stand-up roots en maakte hij de sprong in de zomer van 2020 toen hij zijn Netflix-special uitbracht, We'll Do It For Half. Met veel projecten in petto, maakte Lopez de afgelopen week zijn opwachting in de sitcom The Neighborhood, en binnenkort verschijnt de release van zijn nieuwste film, Walking With Herb.

Aanbevolen: