Lana Condors grootste rollen sinds 'To All The Boys I've Loved Before

Inhoudsopgave:

Lana Condors grootste rollen sinds 'To All The Boys I've Loved Before
Lana Condors grootste rollen sinds 'To All The Boys I've Loved Before
Anonim

Lana Condor speelt de hoofdpersoon in Netflix's verfilming van de romanreeks To All the Boys I've Loved Before. Deze populaire romcom volgt het verhaal van Lara Jean Covey, een middelste kind van drie meisjes, die verliefd wordt en ze liefdesbrieven schrijft om het uit haar systeem te krijgen. Ze stopt deze brieven in een doos van haar moeder zodat ze nooit het daglicht zien, dus als ze op de een of andere manier worden opgestuurd… ontstaat er chaos.

Voordat ze bij To All the Boys kwam, was Lana Condor in drie films gecast. Haar doorbraakrol was in een grote franchise, want ze speelde "Jubilee" in X-Men: Apocalypse in 2016. Ze was ook te zien in Patriots Day en de tv-film High School Lover. Sinds ze bij Noah Centineo en de rest van het To All the Boys-team is gekomen, is ze in nog een dozijn andere projecten gecast, waarvan er momenteel enkele aan de gang zijn.

9 Lana Condor speelde in de tv-serie 'Deadly Class'

Deadly Class is een komische actie/avontuur-tv-show die in hetzelfde jaar uitkwam als To All the Boys I've Loved Before. Het ene seizoen van de show duurde twee jaar en Lana Condor speelde een hoofdrol in deze duistere, eigenzinnige fictieve wereld waarin tieners eind jaren tachtig naar een middelbare school voor huurmoordenaars gaan.

8 Lana Condor verscheen in 'Alita: Battle Angel' in 2019

De lijnen van de menselijke realiteit en de virtuele realiteit vervagen in het sci-fi-avontuur Alita: Battle Angel. Deze film was gebaseerd op de graphic novel-verhalen "Gunnm", en volgt een jonge cyborg die weer tot leven is gekomen nadat ze is gedeactiveerd, waardoor ze haar herinneringen verliest. Lana speelt een ondersteunende rol als "Alita" op avontuur gaat om te ontdekken wie ze werkelijk is.

7 Lana Condor was in 'Summer Night' met Victoria Justice

In 2019 werd de tienerromcom Summer Nights uitgebracht. Lana Condor speelde in deze film samen met Victoria Justice en verschillende anderen, waarin ze tieners portretteert die de ups en downs van jonge liefde ervaren en proberen nieuwe relaties aan te gaan. Er zijn meerdere stellen die dit verhaal volgt, en hoewel deze film een van de minder bekeken projecten van Condor is, is hij niet met veel lof ontvangen.

6 Lana Condor sprak 'Kaoru' uit in een Japanse geanimeerde stop-motion

Rilakkuma en Kaoru is een Netflix stop-motion animatie die oorspronkelijk in het Japans was, maar is ingesproken en uitgebracht met een Engelse versie. In deze versie vertolkt Lana Condor de stem van de menselijke Kaoru die een gemiddeld Joe-leven leidt tot ze op een dag teruggaat naar haar geboortestad en ontdekt dat ze een nieuwe kamergenoot heeft: een lieve maar luie speelgoedbeer.

5 Lana Condor zat in een paar afleveringen van 'BoJack Horseman'

BoJack Horseman is een geanimeerde televisieserie die zes seizoenen over zeven jaar liep. Dit komische drama speelde Will Arnett en Alison Brie, met talloze gaststerren van beroemdheden in de afleveringen. Lana Condor is vanaf 2019 in twee afleveringen te horen als het personage 'Casey McGarry'. BoJack werd al snel een geliefde show voor zowel tieners als volwassenen dankzij het herkenbare materiaal.

4 Lana Condor maakte in 2020 een vervolg op 'To All The Boys'

Twee jaar nadat To All the Boys I've Loved Before uitkwam, volgde Netflix met het vervolg To All the Boys: P. S. Ik hou nog steeds van jou. Lana Condor betrad opnieuw het scherm met de originele cast om haar nieuwe romance op te volgen. In dit vervolg probeert Lara Jean Covey te navigeren hoe een echte relatie eruit ziet… terwijl een nieuwe speler (Jordan Fisher) het toneel betreedt en een sleutel in haar systeem gooit.

3 Lana Condor maakte een muziekvideo met Anthony De La Torre

Ook in 2020 speelde Lana Condor in een muziekvideo met haar To All the Boys-collega Madeleine Arthur (die Chris/Christine speelde) en Anthony De La Torre. Lana en Anthony zijn momenteel verloofd om te trouwen, dus het uitbrengen van hun nummer "Raining in London" en samen optreden was een lief gebaar om op terug te kunnen kijken in hun relatie.

2 Lana Condor speelde in de finale van 'To All The Boys' in 2021

Een jaar na P. S. I Still Love You, fans werden geraakt met de To All the Boys-finale: To All the Boys: Always and Forever. Deze derde film was een meer ingewikkelde romcom, waarbij een tiener worstelde met afwijzing en probeerde relaties in evenwicht te brengen met dromen en ambities. Always and Forever gaf ons een ietwat dubbelzinnig einde tussen de personages van Lana Condor en Noah Centineo, waardoor het publiek de toekomst kon bepalen.

1 Lana Condor heeft momenteel 4 projecten in de maak

De serie To All the Boys eindigde vorig jaar en was het meest recente project waarin Lana Condor te zien was. Ze heeft echter momenteel twee films en twee tv-shows in de maak. Later dit jaar is haar te zien in de film Moonshot en de tv-serie Rilakkuma’s Theme Park Adventure. Condor heeft ook een film genaamd Girls Night en miniserie Boo, Bh in pre-productie.

Aanbevolen: