10 feiten over muzikale tv-shows van Disney Channel & films

Inhoudsopgave:

10 feiten over muzikale tv-shows van Disney Channel & films
10 feiten over muzikale tv-shows van Disney Channel & films
Anonim

Een ding dat Disney Channel goed doet, is het geweldige entertainment voor kinderen. Het meest succesvolle Disney Channel-entertainment omvat altijd tot op zekere hoogte muziek. Shows als Wizards of Waverly Place en The Suite Life of Zack & Cody waren zeker succesvol, maar lang niet zo succesvol als ze zouden zijn geweest als ze ook een muzikaal element zouden bevatten.

Sommige van de grootste sterren die van Disney Channel komen, staan bekend als drievoudige bedreigingen, wat betekent dat ze weten hoe ze moeten acteren, zingen en dansen. Hier zijn enkele interessante feiten achter de schermen over de meest muzikale films en tv-shows van Disney Channel.

9 'High School Musical': er waren meerdere ruzies achter de schermen tussen castleden

High School Musical
High School Musical

Het waren niet altijd regenbogen en vlinders voor de cast van High School Musical. Hoewel het op het scherm leek dat iedereen het heel goed met elkaar kon vinden, was er achter de schermen nogal wat drama! Op een gegeven moment liep regisseur Kenny Ortega binnen dat Vanessa Hudgens en Zac Efron een minnaarsruzie hadden. Herinnering dat ze een relatie hadden in de tijd dat ze de HSM-franchise aan het filmen waren! Lucas Grabeel en Ashley Tisdale konden het ook niet goed met elkaar vinden op de set van de films. Snel vooruit naar nu? Lucas en Ashley zijn goede vrienden, hoewel hij het destijds niet op prijs stelde om ongevraagde regieaanwijzingen van haar te ontvangen.

8 'Hannah Montana': Miley Cyrus deed oorspronkelijk auditie voor de bijrol in plaats van de hoofdrol

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley Cyrus wist op dat moment niet dat ze het in haar had om de hoofdrol van Hannah Montana in de gelijknamige tv-serie van Disney Channel te krijgen. Ze deed auditie voor de ondersteunende rol van Lilly Trescott, het bijpersonage/beste vriend. In werkelijkheid hebben Miley Cyrus' aanstekelijke energie, schattige uiterlijk en krachtige zangstem haar in de richting geduwd om de hoofdrol te pakken die haar leven en carrière voor altijd veranderde. Lilly Trescott werd uiteindelijk gespeeld door Emily Osment.

7 'Cheetah Girls': hun grootste nummer 'Cinderella' is niet echt hun nummer

Cheetah Girls
Cheetah Girls

Een van de grootste nummers uit de Cheetah Girls-filmfranchise zou ongetwijfeld 'Assepoester' moeten zijn, een nummer dat een hiphop-draai geeft aan het klassieke rags to riches-verhaal als onderdeel van de film uit 2003. Blijkbaar is het nummer op geen enkele manier een origineel Cheetah Girls-nummer. Lange tijd dachten mensen dat het nummer afkomstig was van een Zweedse meidengroep genaamd Play die hun versie in 2002 uitbracht. Toen werd ontdekt dat een meidengroep genaamd International Five de eerste versie van het nummer daadwerkelijk in het jaar 2000 uitbracht.

'Camp Rock': Kevin & Nick Jonas waren bijna niet opgenomen in de franchise

Demi Lovato & Joe Jonas
Demi Lovato & Joe Jonas

disney plus

Wie had kunnen vermoeden dat Kevin en Nick Jonas niet zouden worden opgenomen in de filmfranchise van Camp Rock? Het was oorspronkelijk bedoeld om gewoon Joe Jonas te zijn als Demi Lovato's liefdesbelang in de films. Gelukkig hebben ze een manier bedacht om alle broers te schrijven, zodat iedereen kan worden opgenomen in de geweldige franchise die plaatsvindt tijdens een zomerkamp gericht op muzikaal ingestelde studenten.

6 'High School Musical': Drew Seeley zong voor Zac Efron in de eerste film

trok seeley zac efron
trok seeley zac efron

In een interview met Orlando Sentinel in 2007 sprak Zac Efron over het feit dat de stem van Drew Seeley werd gebruikt in plaats van die van hem voor de eerste film. Hij zei: "Ik moest mijn voet op de grond zetten en vechten om mijn stem op deze nummers te krijgen. In de eerste film, nadat alles was opgenomen, was mijn stem er niet op … Toen ontplofte High School Musical. Ik heb veel geluk dat Drew de juiste eer heeft gekregen en ook dat ik de kans heb gekregen om terug te komen en het opnieuw te proberen met mijn eigen stem." Fans van de franchise zijn ook blij met het resultaat. Zowel Drew Seeley als Zac Efron hebben geweldige stemmen.

5 'Hannah Montana': Taylor Momsen deed auditie voor de hoofdrol, maar Miley Cyrus snapte het

miley cyrus taylor momsen
miley cyrus taylor momsen

Toen Miley Cyrus auditie deed voor Hannah Montana, ontmoette ze Taylor Momsen tijdens het proces. Taylor Momsen staat tegenwoordig bekend om haar rol in Gossip Girl als Jenny Humphrey en omdat ze afscheid heeft genomen van de Gossip Girl om zich te concentreren op haar rockband The Pretty Reckless.

Daarvoor speelde Taylor al in How the Grinch stal Christmas in 2000 met Jim Carrey als Cindy Lou Who. Hoe anders hadden de dingen kunnen zijn als Taylor Momsen de rol over Miley Cyrus zou krijgen?!

4 'Cheetah Girls': Raven Symone weigerde de derde film te filmen omdat de tweede film verschrikkelijk voor haar was

cheetah-girls-reconnect
cheetah-girls-reconnect

Raven Symone ontbrak merkbaar in de derde Cheetah Girls-film en fans waren er erg teleurgesteld over. De eerste twee films waren ongelooflijk omdat alle vier de jonge vrouwen konden bijdragen op het gebied van zang- en danstalenten en -vaardigheden. Toen de vierde film uitkwam en Raven nergens te vinden was, was dat een enorme teleurstelling. In een YouTube-documentaire onthulde ze dat ze een vreselijke ervaring had met het filmen van de tweede film. Ze besloot de derde film niet te filmen, zodat ze zich kon concentreren op That's So Raven en haar solomuziekproject.

3 'Camp Rock': Demi Lovato & Joe Jonas werden afgeleid tijdens hun zoenscène

Demi Lovato & Joe Jonas
Demi Lovato & Joe Jonas

Demi Lovato en Joe Jonas zijn misschien een paar maanden met elkaar uitgegaan in de tijd dat ze de Camp Rock-filmfranchise aan het filmen waren, maar dat betekent niet dat ze op elk moment van elk moment helemaal gek voor elkaar waren dag.

Tijdens een van hun kusscènes waren ze allebei super afgeleid! Ze onthulde dat ze aan het nadenken was over hoeveel ze wilde reiken en haar haar wilde doen terwijl hij onthulde dat hij aan het nadenken was over wat hij ging eten voor de lunch.

2 'High School Musical': Sharpay's roze piano werd wit geverfd voor het laatste optreden van Kelsey

hsm
hsm

Een van de coolste scènes in de High School Musical-filmfranchise komt in de tweede film, wanneer Sharpay Evans een van haar bubblegum-pop (super narcistische) liedjes op een roze piano speelt. Aan het einde van de film speelt Kelsey piano voor Troy en Gabriella om nog een liedje voor je te zingen, maar deze keer is de piano wit. In beide scènes wordt exact dezelfde piano gebruikt. De kracht van verf gaat een lange weg.

1 'Hannah Montana': Billy Ray Cyrus heeft spijt dat hij Miley Cyrus de show heeft laten doen

miley cyrus billy ray cyrus
miley cyrus billy ray cyrus

Billy Ray Cyrus heeft spijt dat hij de show met zijn dochter Miley Cyrus heeft gedaan, ook al heeft het hun leven op zo'n enorme manier veranderd. Hij vertelde GQ in 2011: Ik zal je nu vertellen - de verdomde show heeft mijn familie vernietigd … ik zou het zo terugnemen. Voor mijn familie om hier te zijn en iedereen in orde, veilig en gezond en gelukkig en normaal, zou fantastisch zijn geweest. Heck, ja. Ik zou het allemaal in een seconde wissen als ik kon.' De show (en de impact ervan) kan niet worden gewist en op dit moment wordt het beschouwd als de grootste show van Disney Channel.

Aanbevolen: