10 Beroemdheden die op 'The Nanny' verschenen

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die op 'The Nanny' verschenen
10 Beroemdheden die op 'The Nanny' verschenen
Anonim

Veel sitcoms komen en gaan. Geen enkele show brengt ooit die unieke raspende stem met zich mee die de grootste troef van Fran Drescher is. The Nanny was een sitcom die in 1993 in première ging op CBS. De 146 afleveringen, verspreid over zes seizoenen, werden uitgezonden tot 1999. Met Fran Drescher als Fran Fine in de hoofdrol, vertelde het het verhaal van een stijlvol dressoir uit Queens die merkte dat ze voor verwende Britse kinderen uit het hogere echelon zorgde. De show had een solide fanbase en oogstte talloze prijzen en nominaties. In totaal won The Nanny zes prijzen, waaronder een welverdiende 1999 Primetime Emmy Award voor uitzonderlijke kostuums.

Tijdens zijn zesjarige regeerperiode liet de sitcom een aantal beroemde gasten binnen en buiten komen. De lijst is eindeloos omdat de producenten van de show bijzonder berucht en misschien strategisch waren met hun aanpak. Helemaal van Donald Trump tot Celine Dion, hier zijn enkele van onze favoriete cameo's van beroemdheden op The Nanny.

10 Donald Trump

Met Fran en Mr. Sheffield
Met Fran en Mr. Sheffield

Voormalig POTUS is een man die geen introductie behoeft. In de geschiedenis van de negatieve pers heeft hij het allemaal gehoord en gezien. De leerling verdiende hem liefde en haat in gelijke mate. Een van de grootste herinneringen van Fran Drescher aan de scène met Donald Trump was zijn aandrang om miljardair te worden genoemd. Toen de productie de fout maakte hem miljonair te noemen, ontvingen ze een briefje van zijn assistent met de tekst: “Meneer Trump is geen miljonair. Hij is miljardair en we willen graag dat je het script verandert.'

9 Jon Stewart

Jon en Fran op de set
Jon en Fran op de set

In 1997, toen The Daily Show nog in de kinderschoenen stond, verscheen Jon Stewart op The Nanny als Bobby. In de scène ontmoette Fran Bobby, een rijke Joodse arts (ook wel 'de korte Jood' genoemd), op een bruiloft. Trouw aan het karakter van Fran, werd ze al snel verliefd op Bobby. De romantiek verstomde net zo snel als het begon toen de twee ontdekten dat ze verwant waren.

8 Patti LaBelle

Fran, Patti Labelle en Gracie
Fran, Patti Labelle en Gracie

De jaren '90 waren drukke tijden voor zangeres Patti LaBelle. In 1994 bracht ze haar twaalfde studioalbum Gems uit. Datzelfde jaar verscheen ze als zichzelf in een aflevering met de naam 'I Don't Remember Mama'. De aflevering stond in het teken van Moederdag. Fran en Gracie (Madeline Zima) deden mee aan een moeder-dochterwedstrijd en eindigden op de tweede plaats, vlak achter Patti Labelle en haar dochter.

7 Pamela Anderson

Fran, Val en Pamela Anderson als Heather
Fran, Val en Pamela Anderson als Heather

Lang voordat Kim Kardashian grote konten modieus maakte, was Pamela Anderson iets op het spoor. Nadat hij op Baywatch en Home Improvement was verschenen, was The Nanny niet vrijgesteld. Als Heather Biblow stal ze Fran's baan en verloofde. De twee wisselden uiteindelijk van positie, waarbij Fran aan 'The Young and the Restless' werkte en Heather de baan van Fran als oppas op zich nam.

6 Hugh Grant

Hugh wordt geïnterviewd door Rosie
Hugh wordt geïnterviewd door Rosie

BAFTA Bekroonde acteur Hugh Grant begon zijn carrière in de jaren '80. Hij heeft het publiek versteld doen staan met optredens in grote films, waaronder The Undoing (2020) en Cloud Atlas (2012). Zijn optreden in A Very English Scanda l leverde hem een Emmy-nominatie op. In 1996 verscheen hij als zichzelf in een aflevering met de titel 'The Rosie Show', hoewel hij niet werd gecrediteerd. In de scène werd Hugh geïnterviewd door Rosie terwijl Fran en het publiek toejuichten.

5 Whoopi Goldberg

Met Fran en Maxwell
Met Fran en Maxwell

Haar recente functie op Variety bewees dat Whoopi nog steeds sterk is in het spel. De jaren van werk die ze erin steekt, hebben haar een 'EGOT'-status opgeleverd, een prestatie waar maar weinig acteurs van kunnen dromen. Whoopi verscheen in de show als Edna, een fotograaf op de bruiloft van Fran. Ze verscheen ook als zichzelf in de achtste aflevering van het zesde seizoen, waar haar garderobe Fran te hulp kwam na een vals-positieve zwangerschap.

4 Celine Dion

Met Fran en Maxwell
Met Fran en Maxwell

Als het op zingen aankomt, is Celine Dion een bekende legende. Haar krachtige vocalen blijven de ether raken en doen denken aan talloze kinderjaren. In een aflevering genaamd 'Fran's Gotta Have It' maakte ze een cameo als zichzelf. Celine speelde haar klassieker 'It's All Coming Back to Me Now' terwijl Fran en Maxwell (Charles Shaughnessy) toekeken. Na haar optreden gaf Fran een hartelijke klap en kwijlde ze over Celine's sprankelende kledingkast.

3 Rosie O'Donnell

Rosie interviewt Fran
Rosie interviewt Fran

‘The Rosie Show’ was een aflevering vol sterren, met Rosie O’Donnell, Donald Trump en John McDaniel. Een van de meest memorabele momenten in de show was een grappige blonde interactie tussen Fran en Rosie. Rosie vroeg: "Ik kies ervoor om geen borstvoeding te geven, maar mijn man zegt dat ik dat wel zou moeten doen. Wat denk je?" Waarop Fran antwoordde: "Dat hangt ervan af, heb je kinderen?" Die oneliner definieerde Fran in een notendop.

2 Ray Charles

LOS ANGELES - 6 NOVEMBER: THE NANNY, aflevering: Fair Weather Fran. Met (van links naar rechts) Fran Drescher (als Fran Fine); Renee Taylor (als Sylvia Fine); Ann Morgan Guilbert (als Yetta Rosenberg) en Ray Charles (als Sammy Portnoy). Afbeelding gedateerd 6 november 1997.(Foto door CBS via Getty Images)
LOS ANGELES - 6 NOVEMBER: THE NANNY, aflevering: Fair Weather Fran. Met (van links naar rechts) Fran Drescher (als Fran Fine); Renee Taylor (als Sylvia Fine); Ann Morgan Guilbert (als Yetta Rosenberg) en Ray Charles (als Sammy Portnoy). Afbeelding gedateerd 6 november 1997.(Foto door CBS via Getty Images)

Tijdens zijn leven verdiende Ray Charles zichzelf de bijnaam 'The Genius' vanwege zijn ultieme beheersing van soulmuziek. Ondanks zijn handicap was hij een iconisch figuur die in de jaren zestig een daverend succes boekte. Op 'The Hanukkah Story' organiseerde Fran een Chanoeka-viering met haar nieuwe familie. Het markeerde de laatste verschijning van Ray Charles als Sammy, de verloofde van oma Yetta (Ann Morgan Guilbert).

1 Jay Leno

Jay Leno en Fran laten zijn boek zien
Jay Leno en Fran laten zijn boek zien

Jay Leno maakte de overstap van stand-upcomedy en maakte naam als presentator van The Tonight Show. Daarnaast speelde hij in tal van films en verscheen hij in sommige als zichzelf. In een aflevering uit 1996 van het vierde seizoen van de show, verscheen Jay Leno op The Nanny als zichzelf. Fran werd 'The Taxman Cometh' genoemd en had de taak gekregen om over Jay Leno's hond te waken terwijl de IRS een belastingcontrole deed.

Aanbevolen: