Michelle Obama en 9 andere gaststerren van beroemdheden die op 'iCarly' verschenen

Inhoudsopgave:

Michelle Obama en 9 andere gaststerren van beroemdheden die op 'iCarly' verschenen
Michelle Obama en 9 andere gaststerren van beroemdheden die op 'iCarly' verschenen
Anonim

Veel, veel sitcoms hebben één ding gemeen en dat is met speciale gasten in een aflevering. Het was bijvoorbeeld een groot probleem wanneer Nickelodeon of Disney Channel een preview van een aflevering lieten zien en vermeldden wie de gastrollen zullen spelen. Voor een premisse als iCarly van Nickelodeon moeten gaststerren erg interessant zijn, of het nu een muzikale gast is of een fictief personage dat wordt gespeeld door een herkenbare ster.

Het aantal gaststerren dat op iCarly verscheen is enorm en enorm. Of je ze nu herkent van het publiek juichende soundbite of niet, er zijn fans van elke acteur/muzikant die verscheen. Van Emma Stone tot de Plain White T's, de show met in de hoofdrol Nickelodeon-actrice Miranda Cosgrove biedt veel gedenkwaardige momenten dankzij deze andere gaststerren die ook in de serie zijn verschenen.

10 Michelle Obama

Voor de voormalige First Lady of America die op iCarly verscheen, was het zeker een primeur die kijkers schokte. Michelle Obama doet het vooral goed in de aflevering waarin ze verscheen, getiteld 'iMeet The First Lady'. Omdat Carly een vader bij de luchtmacht had, was het moeilijk voor hem om naar huis te gaan voor zijn verjaardag.

Obama laten praten over hoe vertederend het voor Carly was om om haar vader te geven en Sam en Freddie haar te laten helpen. Bedenker Dan Schneider schreef de aflevering zelfs specifiek met Obama erbij en een feelgood-initiatief met betrekking tot het Joining Forces-programma. Bovendien zijn haar dochters Malia en Sasha fans van de show, dus het is logisch dat ze een speciale gastster is.

9 David Archuleta

Ondanks dat hij tweede werd in het zevende seizoen van American Idol, werd David Archuleta uiteindelijk beroemder dan de winnaar David Cook. In de iCarly-wereld eindigde Archuleta als de showversie van American Idol, America Sings (hoewel de show er ironisch genoeg eerder naar verwees in "iSpy A Mean Teacher").

Hoewel hij helemaal niet zong omdat de focus lag op de bende die te maken had met de notoir vreselijke Wade Collins, was het een coole beslissing om Archuleta op iCarly te zien. Fans zullen door deze aflevering ook het woord hobknocker nooit meer vergeten.

8 Jack Zwart

Voor fans die School of Rock hebben gekeken, ze waren erg blij om Jack Black weer te zien samenwerken met Cosgrove, ook al hadden hun personages niet echt interactie in de aflevering 'iStart a Fanwar'. Als de geniale komiek portretteerde Black een Aspartamay-cosplayer perfect in de World of Warcraft-parodie op World of Warlords.

Terwijl Carly, Sam en Freddie bezig waren met een scheepsoorlog in hun panel, was het personage van Spencer en Black druk bezig met een gevecht voor videogamefans op de conventie om te kijken en te genieten. Het was ironisch genoeg een van de meer vermakelijke delen van de aflevering, en dat is allemaal te danken aan Black.

7 Jane Lynch

Tijdens de hele show is Sam's moeder hier en daar genoemd, wat impliceert dat ze Sam enigszins verwaarloost, omdat ze ofwel een man zou achtervolgen of buitensporige dingen zou doen, maar ze is fysiek of emotioneel niet beledigend. Dus toen Jane Lynch werd gecast als Pam Puckett, werden fans aangetrokken dankzij haar opmerkelijke rol van Glee.

De aflevering waarin Lynch speelde, bevat een verhaallijn waarin zij en Sam van Jennette McCurdy het niet met elkaar kunnen vinden, en Carly neemt hen mee naar een gezinstherapeut, maar er ontstaat chaos. Hoe hun personages elkaar uitspelen is hilarisch, maar de beloning eindigt zoet.

6 James Maslow

Voordat hij een van de leden van Big Time Rush was en de hoofdrol speelde in de show met dezelfde naam, verscheen James Maslow in de première van seizoen twee van iCarly, waar hij Shane speelt. Carly en Sam voelen zich tot hem aangetrokken en kibbelen steeds over wie hem het eerst heeft gezien in de hoop de kans te krijgen om met hem te daten.

Op de gebruikelijke manier van iCarly gaat het niet goed met de respectieve partijen, vooral niet met het personage van Maslow. Het was verbazingwekkend hoe hij een enorme val wist te overleven. Ondanks het lot van zijn personage was het een leuke traktatie om Maslow in een rol te zien verschijnen voor zijn grote doorbraak met Big Time Rush.

5 Jim Parsons

Jim Parsons als gastster op iCarly kwam uit het niets. Het was zo plotseling dat hij met zijn bekendheid The Big Bang Theory bezig zou zijn met andere projecten. Als een van de patiënten in het psychiatrisch ziekenhuis Sam incheckt nadat hij Freddie heeft gekust, beweert het personage van Parsons te weten over de toekomst waar hij vandaan kwam, "bewerend" dat Carly vice-president zou worden.

Hoewel hij niet veel had om mee te werken omdat hij slechts een minder belangrijk personage in de aflevering was, slaagde Parsons er toch in om te lachen met zijn uitdrukkingsloze gezicht en obscene voorspellingen te doen die 'gebeurd'.

4 One Direction

One Direction verschijnen op iCarly was zo'n groot probleem. De Britse boyband werd steeds populairder en de première van de show werd bijna vier miljoen keer bekeken. Toen de aflevering in productie was, was de trend "We love THE iCarly cast" een van de topresultaten op Twitter. Maker Dan Schneider heeft de band ook geprezen om hun acteervermogen en was erg leuk om mee te werken.

Een grappige wending was dat Saturday Night Live ook een aflevering had waarin One Direction de muzikale gast was, dus Directioners kregen goede content met de band naarmate hun populariteit groeide.

3 Jimmy Fallon

SNL-ster en talkshowhost Jimmy Fallon (en tot op zekere hoogte Tina Fey) verscheen op iCarly, en de aflevering in kwestie was zeker aangrijpend. In de aflevering, Fallon's show werkt in een live-formaat in plaats van vooraf opgenomen. Met dat concept verscheen de iCarly-bende in de show van Fallon en terwijl ze Random Dancing deden, viel Gibby's broek naar beneden, waardoor ze in grote problemen kwamen.

Noah Munck, die Gibby speelde, heeft verklaard dat Fallon zijn favoriete gastoptreden in de show was, eraan toevoegend dat hij leuk was om mee te werken en erg grappig was. Behalve dat Fallon verscheen, zijn er veel referenties die fans kunnen opvallen, afhankelijk van hun kennis van de popcultuur.

2 Emily Ratajkowski

Gedurende twee afleveringen portretteerde Emily Ratajkowski Tasha, Gibby's vriendin die Freddie heeft geschokt over hoe Gibby haar heeft weten te vinden, gezien hoe waanzinnig mooi ze is. Na iCarly kreeg ze meer betekenis toen ze verscheen in de controversiële videoclip voor Robin Thicke's "Blurred Lines".

Het was een grote schok dat Ratajkowski van kinderacteren ging naar het verschijnen in stomende tijdschriften en muziekvideo's. Desondanks is ze een zeer uitgesproken feministe en heeft ze een passie voor het uiten van haar standpunt als invloedrijke vrouw. Zeggen dat ze een lange weg heeft afgelegd, is een serieus understatement.

1 Jordan Fisher

Tienermeisjes die zowel Disney Channel als Nickelodeon hebben gezien, gilden waarschijnlijk toen ze Jordan Fisher op het scherm zagen verschijnen tijdens het kijken naar de aflevering "iSpeed Date" omwille van de nostalgie. Hij was niet zo bekend als hij nu is, dus terugkijkend op de aflevering waarin Fisher verscheen, waren fans verrast. Hij had een kleine rol omdat hij Carly's eerste speeddate was, maar de impact die hij op tv had, was indrukwekkend.

Vandaag de dag staat Fisher bekend om zijn hoofdrol in de originele Disney Channel-films Teen Beach en het vervolg, Liv and Maddie, Grease: Live en Rent: Live. Onlangs ging hij op Broadway met in de hoofdrol Hamilton en Dear Evan Hansen. Fisher maakte ook zijn filmdebuut in To All the Boys: P. S. I Still Love You, het vervolg op To All the Boys I Loved Before. Om de eer te bewijzen, was iCarly het begin van Fisher's carrière als acteur.

Aanbevolen: