Paris Hilton & 9 Andere beroemdheden die je vergat, verschenen op 'Supernatural

Inhoudsopgave:

Paris Hilton & 9 Andere beroemdheden die je vergat, verschenen op 'Supernatural
Paris Hilton & 9 Andere beroemdheden die je vergat, verschenen op 'Supernatural
Anonim

We verwelkomden Sam en Dean Winchester voor de eerste keer toen Supernatural debuteerde in september 2005. Vijftien jaar, 15 seizoenen en 327 afleveringen later heeft Supernatural een cultstatus opgebouwd en is het de langstlopende serie van het streamingnetwerk geworden. Niet alleen dat, maar het katapulteerde ook veel van de carrières van zijn castleden, waaronder Jared Padalecki, Jensen Ackles, Katie Cassidy en meer.

Dat gezegd hebbende, de CW-serie is in de loop der jaren enigszins een vruchtbare voedingsbodem geworden voor cameo's van beroemdheden. Paris Hilton, The Miz en Lauren Cohen zijn slechts een paar namen van tonnen beroemdheden die hun stop op de show hadden gemaakt. Om het samen te vatten, hier zijn de tien beste cameo's van celebs in Supernatural.

10 Paris Hilton

Niemand zou het controversiële Paris Hilton in seizoen 5 van Supernatural kunnen vergeten. In de aflevering getiteld "Fallen Idols", speelde de starlet een heidense god genaamd Leshi. Het was echter niet haar tv-debuut, zoals ze in het verleden eerder werk had gedaan. Ze speelde samen met Jared Padalecki in de horrorfilm House of Wax in 2005, dus het is helemaal niet vreemd om haar in Supernatural te zien.

"Ik geef haar veel eer omdat ze een geweldige sport is", zei Eric Kripke, de showrunner, over haar cameo. "Het feit dat ze een spelletje was om de rol te spelen, spreekt boekdelen over haar gevoel voor humor."

9 The Miz

Net als The Rock zijn er genoeg gevallen van WWE-worstelaars die acteren. Deze keer is het Michael 'The Miz' Mizanin die een worstelaar genaamd Shawn Harley speelde in de 15e aflevering van seizoen 11, 'Beyond the Mat'. Op het moment van schrijven heeft de worstelster zichzelf bezig gehouden met het nieuwe seizoen van zijn realityshow, Miz & Mrs, op het USA Network.

8 Robert Englund

Robert Englund is een horrorlegende die vooral bekend is door het vertolken van de beruchte seriemoordenaar Freddy Krueger in A Nightmare On Elm Street. Dat is wat zijn Supernatural cameo heel speciaal maakte voor veel horrorfans. In plaats van een eng uitziend personage te spelen, speelde de Saturn Award-genomineerde acteur liever een dokter op de zwarte markt genaamd Dr. Robert.

7 Lauren Cohan

Je kent haar misschien als Maggie Greene van The Walking Dead, maar in seizoen 3 van Supernatural transformeerde Lauren Cohan zichzelf in een oplichter genaamd Bela voor zes afleveringen. Daarnaast portretteerde Cohan ook de eerste manager van rapper Tupac Shakur, Leila Steinberg, in de biopic All Eyez On Me 2017.

6 Sterling K. Brown

Je hebt hem gezien in The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, This Is Us, Black Panther en Waves. Maar daarvoor was Sterling K. Brown Gordon Walker in vier afleveringen van Supernatural. Hij was een vampierjager van seizoen 2 tot seizoen 3 voordat Sam… spoiler alert… hem doodt en hem op brute wijze onthoofdt met prikkeldraad.

5 Cory Monteith

Voor zijn grote doorbraak als Finn Hudson in Glee van 2009 tot 2013, maakte Cory Monteith verschillende cameo's in Killer Instinct, Smallville, Kyle XY en Supernatural. In de laatste serie portretteert hij Gary, een wendigo-slachtoffer, uit de aflevering "Wendigo" uit seizoen 1. Helaas stierf Monteith, na een reeks persoonlijke worstelingen met middelenmisbruik, in 2013 aan dronkenschap in zijn hotelkamer in Vancouver.

4 Linda Blair

Een andere horrorfilmlegende, Linda Blair, voegde zich bij de met sterren bezaaide cast voor de zevende aflevering van seizoen 2, 'The Usual Suspects'. De ster van Exorcist nam de rol van rechercheur Diana Ballard op zich en hielp de Winchesters in 2006. Gedurende de hele aflevering kon de cast maar niet stoppen met het maken van Exorcist-referenties. Nu lijkt de actrice te genieten van een tijdje weg van de Hollywood-schijnwerpers.

3 Amy Acker

Als je haar kent als Winifred Burkle uit Angel, zou het je niet verbazen als je Amy Ackers cameo als Andrea Barr aantreft in de aflevering "Dead in the Water" van seizoen 1. Wat betreft carrière, is Acker ook co- speelde Stephen Moyer in het superheldendrama The Gifted, als een moeder die vaak jongleert tussen haar persoonlijke leven met tienerkinderen en haar baan als verpleegster.

2 Barry Bostwick

Tony Award-winnende theaterspeler Barry Bostwick voegde zich bij de cast als The Amazing Jay in de aflevering "Criss Angel is a Douchebag" in seizoen 4. Zijn personage is een goochelaar en een oplichter die zijn geheime aanraking verloor. Later leerde Charlie hem de juiste magie. Op professioneel vlak begon zijn enorme ervaring in de tv-industrie al in de jaren 70 toen hij Ted Machlin portretteerde in een aflevering van Charlie's Angels

1 Candice King

Voordat ze bekend werd als Caroline Forbes in The Vampire Diaries, was Candice King Amanda Heckerling voor de aflevering "After School Special" van Supernatural. Ze zou het tweede castlid van Vampire Diaries worden dat meedoet aan de show. Nu maakt ze zich misschien op om haar rol in de spin-off van The Vampire Diaries, Legacies, opnieuw op te nemen, die zojuist is vernieuwd voor het vierde seizoen.

In een interview met Tommy DiDario op Instagram werd Candice gevraagd of ze geïnteresseerd zou zijn om haar rol in seizoen 4 van Legacies opnieuw te spelen. Haar reactie: "Ja… ik zeg altijd gewoon ja. En uiteraard veranderde COVID de dingen en de manier waarop dingen werden gefilmd, dus die uitnodigingen kunnen zelfs een beetje vertraagd zijn, weet je. Maar, uh, ja. Absoluut. Absoluut."

Aanbevolen: