Dit zijn de rijkste 'Wild 'N Out'-castleden, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste 'Wild 'N Out'-castleden, gerangschikt op nettowaarde
Dit zijn de rijkste 'Wild 'N Out'-castleden, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Sinds 2005 presenteert Nick Cannon de hiphop-improvisatieshow Wild 'N Out van MTV. In de competitieserie nemen twee teams van comedians, hiphopartiesten en beroemdheden het tegen elkaar op in verschillende rondes van rapgevechten en hiphopgames.

Sindsdien hebben veel hiphopartiesten en comedians zich bij Cannon aangesloten in de met sterren bezaaide cast. Er zijn 15 seizoenen geweest en sinds 2005 hebben veel castleden de show geleid, maar deze tien zijn de rijkste van allemaal, volgens Celebrity Net Worth en hun geschatte nettowaarde.

10 Bobb'e J. Thompson (ongeveer $ 2,5 miljoen)

Bobb'e J. Thompson
Bobb'e J. Thompson

Bobb'e J. Thompson is al sinds het 11e seizoen een vaste waarde op Wild 'N Out. Daarvoor werd de rapper beroemd door het spelen van een oplichter in That's So Raven en het hosten van zijn eigen serie Bobb'e Says op CN Real van Cartoon Network. Naast zijn drukke agenda op Wild 'N Out, rapt Thompson ook en verspreidt hij zijn kunst vaak via SoundCloud.

9 Biz Markie (ongeveer $3 miljoen)

Biz Markie
Biz Markie

Biz Markie was een van de eerste castleden van de show. Voor Wild 'N Out was de rap/producer al een bekende naam onder de hiphopfans en scoorde hij met zijn single 'Just a Friend' uit 1989 een top-10 nummer in de Billboard 100-hitlijst. Helaas was hij in april 2020 in het ziekenhuis opgenomen voor diabetes, maar een recent rapport zei dat hij steeds beter en beter wordt. Vingers gekruist!

8 King Bach (ongeveer $3 miljoen)

Koning Bach
Koning Bach

Voor Wild 'N Out maakte King Bach deel uit van het gouden tijdperk van Vine. In de jaren 2010 was hij een van de meest gevolgde makers van inhoud op het platform met 11,3 miljoen volgers voordat het ter ziele ging. Sindsdien is hij op TikTok gesprongen en heeft hij meer dan 20 miljoen volgers verzameld. Hij werd gecast als een vaste klant op Wild 'N Out tijdens zijn zesde en zeven seizoenen.

7 Cameron Goodman (ongeveer $ 4 miljoen)

Cameron Goodman
Cameron Goodman

Voordat ze werd gecast voor het tweede en derde seizoen van Wild 'N Out, maakte Cameron Goodman haar sporen in de entertainmentindustrie met The Suite Life of Zack & Cody en Rise: Blood Hunter. Ze kreeg ook een terugkerende rol in The CW's 90210 en in een Duitse film Friendship. Haar laatste werk omvatte 12 afleveringen van These Streets Do not Love You Like I Do! als Jade Madison in 2019.

6 Jeff Ross (ongeveer $ 4 miljoen)

Jeff Ross
Jeff Ross

Jeff Ross voegde zich bij de cast voor het vierde seizoen van Wild 'N Out. Hij is vooral bekend als stand-upcomedian die uitblinkt in zijn brandende en beledigende komedies, wat hem de bijnaam 'Roastmaster General' bezorgde. Hij maakte zijn regiedebuut in 2006 onder de documentaire Patriot Act: A Jeffrey Ross Home Movie. Zijn carrière ging in 2020 sterk achteruit nadat verschillende beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen hem opdoken.

5 Pete Davidson (ongeveer $6 miljoen)

Pete Davidson
Pete Davidson

Pete Davidson speelde ook in het zesde seizoen. Voor Wild 'N Out speelde Davidson comedy van het ene podium naar het andere en brak hij door met Guy Code en maakte zijn tv-debuut op Brooklyn Nine-Nine in 2013. De laatste tijd schreef het vaste castlid van Saturday Night Live mee aan de dramedy The King of Staten Island, vorig jaar uitgebracht.

4 Brandon T. Jackson (ongeveer $ 6 miljoen)

Brandon T. Jackson
Brandon T. Jackson

Na zijn afstuderen aan de middelbare school begon Brandon Jackson zijn komische carrière serieus na te streven door in de comedyclub Laugh Factory te openen voor mensen als Wayne Brady en Chris Tucker. Hij brak door met Roll Bounce, wat hem in 2006 de Black Reel Awards voor Breakthrough Performance opleverde. Hij voegde zich bij Nick Cannon en co op Wild 'N Out voor het vierde seizoen.

3 Affion Crockett (ongeveer $ 6 miljoen)

Affion Crockett
Affion Crockett

Opgegroeid in Fayetteville, North Carolina, maakte Affion Crockett zijn debuut op HBO's Def Comedy Jam in 1996. Uiteindelijk voegde hij zich bij Kevin Hart in de franchise The Wedding Ringer en A Haunted House. Hij heeft ook redelijk matig succes gehad op sociale media, met meer dan 1.3 miljoen volgers op Instagram.

2 Nick Cannon (ongeveer $ 28 miljoen)

Nick Cannon
Nick Cannon

Geestig en controversieel. Dat is hoe Nick Cannon Wild 'N Out verkocht, en hoe het meer dan 15 seizoenen met succes duurde. Daarvoor werkte de komiek in 2003 samen met R. Kelly voor zijn titelloze debuutalbum. Hij was ook de president van zijn muzieklabel, N'Credible Entertainment, waar hij in 2014 zijn tweede album White People Party Music uitbracht.

"Als je aan komedie denkt, geneest humor en houdt satire de samenleving een spiegel voor. Ik heb het gevoel dat veel andere plaatsen een gehomogeniseerde komedie maken die niet raakt zoals het hoort," Nick Cannon uitgelegd over Wild 'n Out in een interview met Billboard. "Wild 'N Out geannuleerd cultuur annuleren."

1 Kevin Hart (ongeveer $ 200 miljoen)

Kevin Hart
Kevin Hart

Hoewel hij maar één seizoen als vaste klant in Wild 'N Out speelde, zorgde Kevin Hart's status in Hollywood ervoor dat hij bovenaan deze lijst stond. Na zijn grote doorbraak in 2001 met Undeclared, lijkt Hart niet te stoppen tot het punt waarop Time Magazine hem in 2015 tot een van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld kroonde. Hij richtte het Laugh Out Loud Network op onder Lionsgate in 2017 en heeft een overvloed aan projecten aan zijn horizon.

Aanbevolen: