SEVENTEEN's Woozi dropt ongelooflijke muziekvideo voor eerste solonummer 'Ruby

Inhoudsopgave:

SEVENTEEN's Woozi dropt ongelooflijke muziekvideo voor eerste solonummer 'Ruby
SEVENTEEN's Woozi dropt ongelooflijke muziekvideo voor eerste solonummer 'Ruby
Anonim

Terwijl K-Pop-groepen steeds populairder worden en een wereldwijd fenomeen worden, gaat Woozi van de krachtpatser SEVENTEEN op volle kracht vooruit met zijn solocarrière. De 25-jarige heeft eindelijk zijn langverwachte solodebuut gemaakt met de release van zijn nummer Ruby en een ongelooflijke muziekvideo om op te starten.

The K-Pop Sensation bracht zijn eerste volledig Engelse nummer uit, Ruby

Het op rock geïnspireerde nummer markeert de eerste keer dat Woozi teksten volledig in het Engels heeft geschreven, maar de zanger zei tijdens een interview dat hoewel er 'wat problemen waren' hij denkt dat de tekst 'geweldig is geworden' vanwege de hulp die hij kreeg van de mensen om hem heen.

“Ik heb het gevoel dat ik ben gegroeid en een stap vooruit ben gegaan als muzikant tijdens het maken van dit nummer, wat me erg trots maakt,” zei Woozi.

Hij vervolgde: "Het is een krachtig nummer met een grote verscheidenheid aan charmes. Het is een nummer dat de magnetische aantrekkingskracht heeft van het moment waarop je je ogen op een prachtig juweel legt en meteen gefascineerd bent."

Fans bevolkten de YouTube-pagina van de zanger voor de release van het nummer om 18.00 uur KST en binnen enkele uren was het al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

De muziekvideo voor Ruby toont Woozi die een flitsende fluwelen rode jas rockt die rond een podium huppelt omringd door Koreaanse modellen. De boeiende clip eindigt met de singer-songwriter die naar de stad gaat op een gitaar met een met juwelen bedekte gitaarband.

Het lijkt erop dat Ruby al een hit is, aangezien fans het naar de top van de hitlijsten sturen

Fans vinden het nummer een totale bop en hebben 3 januari op Twitter gedoopt tot 'Ruby Day', waar de term 'Ruby' het grootste deel van de dag trending was. Het nummer is al in meer dan 40 landen in kaart gebracht en bereikte de nummer 1 plek in meer dan 10.

Woozi, die de belangrijkste producer en componist was van alle SEVENTEEN-nummers, plaagde de release van zijn eerste mixtape. Woozi heeft ook geschreven of gecomponeerd voor meerdere K-popartiesten zoals Ailee, I. O. I en Chanyeol.

Vorig jaar werkte de zanger samen met mede-SEVENTEEN-bandlid Hoshi aan zijn nieuwe nummer, Spider, dat uiteindelijk de iTunes Top 10 bereikte in 18 verschillende landen.

Fans die verwachtten dat het solowerk van de zangeres het geluid van SEVENTEEN zou weerspiegelen, staan voor een verrassing. Woozi heeft gezegd dat hij hoopt dat het nummer een nieuwe kant van hem zal benadrukken, die anderen nog niet eerder hadden gezien, terwijl hij trouw blijft aan zichzelf.

“Hoewel het een totale transformatie van mijn kant is, wilde ik laten zien dat deze nieuwe kant van mij ook helemaal mij is,” zei hij.

Aanbevolen: