Hier zijn de 15 beste jongensshows om naar te kijken op Amazon Prime

Inhoudsopgave:

Hier zijn de 15 beste jongensshows om naar te kijken op Amazon Prime
Hier zijn de 15 beste jongensshows om naar te kijken op Amazon Prime
Anonim

In dit groeiende tijdperk van suprematie van streamingdiensten doet elke verschillende dienst zijn best om te domineren als het gaat om hun bibliotheek met inhoud. Het is niet langer genoeg om een aantal veelgeprezen originele series te maken, er is net zoveel nadruk op de oude series die beschikbaar zijn om te bekijken op elke streamingdienst. Amazon Prime is stilletjes bezig om het primaire streamingkanaal te worden en ze hebben een indrukwekkende hoeveelheid inhoud samengesteld.

Amazon Prime stapte een beetje in de streaminggame na zware hitters zoals Netflix en Hulu, maar ze hebben het goed gedaan met hun acquisities en de deals die ze hebben gesloten om inhoud te delen van prestigieuze kanalen, zoals HBO. Amazon Prime blijft zijn greep op de markt versterken en met een Lord of the Rings-serie op komst en andere grote investeringen is het mogelijk dat Amazon Prime het veld zou kunnen domineren.

15 The Boys is een superheldenserie die barst van de testosteron

Afbeelding
Afbeelding

Superheldenfilms en televisieprogramma's zijn nu de nieuwe norm en een zekere mate van vermoeidheid ten opzichte van het genre begint zeker toe te nemen. Amazon's The Boys is het perfecte tege-g.webp

14 Deadwood laat zien dat het oude westen een moeilijke tijd was

Afbeelding
Afbeelding

Deadwood is HBO's meedogenloze eerbetoon aan de wetteloosheid van een oude westerse stad waar iedereen graag snel geld wil verdienen. De serie zit vol gewetenloze figuren en dialogen die qua kwaliteit op de grens van Shakespeare staan. Het is een spannend drama dat zowel Ian McShane als Timothy Olyphant op de kaart heeft gezet en het wordt nog steeds gezien als een van de meest volwassen en succesvolle series van HBO.

13 Hannibal is een mannelijk liefdesverhaal verteld door moord

Afbeelding
Afbeelding

Het is echt ongelooflijk dat een show die zo intelligent, gewelddadig en onbevreesd is als Hannibal drie seizoenen lang op NBC heeft kunnen uitzenden. Bryan Fuller's herinterpretatie van het Hannibal Lecter-verhaal bevat alle nuances van de romans en films, maar hij verandert de hoofdfocus in een onconventioneel liefdesverhaal tussen Hannibal Lecter en Will Graham. Twee personages die weten dat ze niet bij elkaar horen, maar er niets aan kunnen doen. De drie seizoenen van de show zijn een visueel meesterwerk en puur geluk, maar als er enige gerechtigheid in de wereld is, dan zal dat geruchtmakende vierde seizoen eindelijk ergens kunnen plaatsvinden.

12 Boardwalk Empire toont een tijdperk van misdaad met verbluffende precisie

Afbeelding
Afbeelding

Boardwalk Empire komt van Terence Winter, bekend van Sopranos, en zijn eigen serie verkent op prachtige wijze het met misdaad gevulde tijdperk van de drooglegging in Atlantic City. Steve Buscemi schittert als Nucky Thompson, die wordt betrapt op het spelen van zowel politicus als gangster, terwijl hij probeert de controle over zijn stad te behouden. De misdaad en het drama zijn explosief en echt, de uitvoeringen zijn van een heel ander niveau en het heeft een ongelooflijke cast die helpt deze corrupte individuen tot leven te brengen.

11 The Sopranos is vereist door mannen te kijken

Afbeelding
Afbeelding

The Sopranos is absoluut een van de meest mannelijke shows die ooit op HBO is uitgezonden en het is nooit een beter moment geweest om het iconische kabeldrama opnieuw te bekijken en er doorheen te bladeren. The Sopranos kijkt op een verfrissende manier naar de maffia en misdaad terwijl Tony Soprano van James Gandolfini met zijn carrière in een midlifecrisis terechtkomt. De serie wordt nog steeds beschouwd als een van de beste misdaadshows aller tijden en is net zo artistiek en onstuimig als gewelddadig.

10 Bored To Death is een stuntelige detectiveserie vol charme

Afbeelding
Afbeelding

Bored to Death liep drie seizoenen op HBO en op de een of andere manier werd een komische detectiveserie met Jason Schwartzman, Ted Danson en Zach Galifianakis geen doorbraakhit. De slimme, dwaze komedie draait om een ontmoedigde, doelloze schrijver die begint te schitteren als privédetective en er een echte affiniteit voor ontwikkelt. Vreemde, beminnelijke personages en excentrieke mysteries verbinden deze komedie met elkaar.

9 Jean-Claude Van Johnson laat zien dat JCVD lagen heeft

Afbeelding
Afbeelding

Jean-Claude Van Johnson is een kortstondige originele Amazon-serie die een van de gekkere gebouwen is die er zijn. De show stelt dat actiester, Jean-Claude Van Damme, eigenlijk een special ops-agent is en dat zijn hele carrière slechts een onderdeel is van een uitgebreide cover. De satirische serie maakt perfect gebruik van JCVD en laat zien dat de actiester bereik heeft en in staat is een maffe comedyserie te leiden.

8 De draad schuwt de verstikkende aard van misdaad niet

The Wire Kim, McNulty, Bunk
The Wire Kim, McNulty, Bunk

The Wire wordt nog steeds aangekondigd als een van de beste televisieprogramma's ooit gemaakt en het ruige, realistische misdaaddrama is zo'n effectieve manier om een verhaal te vertellen. The Wire gebruikt procedurele elementen van de politie, maar op een geserialiseerde manier, om de agressieve oorlog tegen drugs van B altimore te benadrukken. Elk seizoen van de show richt zich echter op een ander aspect van de economie van B altimore. Het is een gelaagde show die meer geeft om het vertellen van een belangrijk, effectief verhaal dan om het publiek te sussen.

7 Jack Ryan verandert John Krasinski in een actiester

Afbeelding
Afbeelding

Tom Clancy's Jack Ryan heeft een aantal actiefilms gehad om het publiek te vermaken, maar de originele serie van Amazon verplaatst de CIA-analist naar televisie en werpt John Krasinski in de beroemde rol. De serie heeft veel te vertellen over radicalisme, vrijheid en de gevaren & zorgen van de overheid. Het is ook gewoon heel leuk om te zien hoe Jim Halpert van The Office domineert als actieheld.

6 Mr. Show met Bob en David is een legendarische schetsserie

Afbeelding
Afbeelding

Bob Odenkirk heeft het afgelopen decennium besteed aan het uitwerken van het fantastische karakter van Saul Goodman voor Breaking Bad en zijn spin-off, Better Call Saul, maar Odenkirk's start begon in komedie. Odenkirk en David Cross maakten een van de vreemdste en sterkste sketchcomedyseries uit de jaren '90. De sketchserie is niet alleen hilarisch, maar de samenhangende structuur van de show tilt de komedie naar nog grotere hoogten. Vrijwel elke schets is een kunstwerk.

5 Flight Of The Conchords Is Musical Comedy Bliss

Afbeelding
Afbeelding

Flight of the Conchords is een komische serie waarin het gelijknamige muzikale duo uit Nieuw-Zeeland centraal staat. De show verkent de worstelende muzikanten terwijl ze proberen optredens te boeken en een gevoel van normaliteit in de wereld te behouden. De personages en het droge gevoel voor humor van de serie zijn fantastisch, maar de nummers die erin voorkomen zijn ook een grote traktatie en een passende aanpassing van de magie van de band.

4 Good Omens is een Buddy Road Trip-komedie van kosmische proporties

Afbeelding
Afbeelding

Lange tijd werd het spirituele waanzinnige roadtripverhaal Good Omens, geschreven door Terry Pratchett en Neil Gaiman, gezien als een tekst die niet goed kon worden aangepast. De aanpassing van Amazon bewees het tegendeel en hun kijk op de missie van Aziraphale en Crowley om een alliantie te vormen tussen de krachten van de hemel en de hel is buitengewoon bevredigend. Gekke visuals en sterke hoofdrolspelers van Michael Sheen en David Tennant zijn reden om de serie te bekijken, maar er is zo'n duidelijke liefde voor het bronmateriaal dat fans van Gaiman en Pratchett niet teleurgesteld zullen zijn.

3 The Tick viert vriendschap net zo goed als superhelden

Afbeelding
Afbeelding

Ben Edlunds The Tick begon als een stripboek, voordat het een kort leven beleefde als een animatieserie en een live-action comedy op FOX totdat Amazon het pand opnieuw opstartte. Peter Serafinowicz en Griffin Newman spelen de hoofdrollen in de satire van het superheldengenre dat de meeste helden en schurken verandert in overdreven punchlines. Ondanks de ongebreidelde dwaasheid, heeft de show ook een hoop hart en de relatie tussen de cast van de show is een belangrijke reden waarom deze kijk op het bronmateriaal zo'n traktatie is.

2 Mr. Robot is briljant en zit vol wendingen

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Robot is een absolute hoofdtrip van een serie die prat gaat op zijn vermogen om verfijnde verhalen op een onconventionele manier te vertellen. Het uitgangspunt van de show is eenvoudig genoeg: de briljante computerprogrammeur van Rami Malek wordt gerekruteerd door een mysterieuze hackerorganisatie om de bedrijven die de wereld leiden neer te halen. De missie die volgt is een slimme oefening in loyaliteit en moraliteit. Het is een serie die zijn publiek graag in verwarring brengt, maar de uitbetalingen op het programma overtreffen altijd de verwachtingen.

1 Je enthousiasme in toom houden is een neurotische wensvervulling

Afbeelding
Afbeelding

Larry David was een van de co-creators en breinen achter Seinfeld, maar hij verraste de wereld door de hoofdrol te spelen in zijn vervolgvoertuig, Curb Your Enthusiasm. Davids overdreven kijk op zichzelf is een van de meest hilarische en ongemakkelijke komedies op televisie. Er is op dit moment misschien geen duidelijke bevestiging van een seizoen 11, maar nu de show beter presteert dan ooit en een van hun beste seizoenen tot nu toe aflevert, is het waarschijnlijk dat er meer neurotische tegenslagen voor Larry David zullen zijn.

Aanbevolen: