Emily In Paris': Lily Collins heeft de beste reactie voor haters

Inhoudsopgave:

Emily In Paris': Lily Collins heeft de beste reactie voor haters
Emily In Paris': Lily Collins heeft de beste reactie voor haters
Anonim

Lily Collins bleek een echt gevoel voor humor te hebben in de omgang met sommige 'Emily in Paris'-haters.

De actrice en producer en haar man, regisseur Charlie McDowell, kwamen in New York City een beschadigde 'Emily'-poster tegen en maakten er een Instagram-post van.

Lily Collins reageert op 'Emily In Paris' onleesbare poster

Collins en McDowell kwamen een reclamebord tegen voor het tweede seizoen van 'Emily in Paris'. Het karakter van Collins met grote ogen zag er echter een beetje anders uit, aangezien haar gezicht was beklad met een rode stift die haar ogen, neus en mond bedekte.

De ster van de Netflix-show besloot er een goede sport over te doen, zoals ze duidelijk liet zien op Instagram.

Collins heeft een video gemaakt van McDowell die een wandeling maakt en toen plotseling de poster zag, er doodsbang voor was en schreeuwde voordat hij wegliep.

Ze poseerde ook naast het reclamebord en trok een geschokt gezicht.

"Ik kan niet zeggen dat ik de nieuwe look geweldig vind, Em. Maar A voor de moeite…", schreef Collins in het bijschrift.

Ze kreeg de steun van enkele beroemde vrienden, waaronder haar 'Emily in Paris' co-ster Ashley Park, die Mindy speelt in de show.

"Ze is een klasse-act, iedereen", merkte Park op, terwijl hij een emoji voor klappende handen toevoegde.

"Een stap dichter bij Emily in Berlijn", schreef 'Charlie's Angels'-actrice Ella Balinska.

Wat is er met 'Emily in Berlijn', vraag je je misschien af. Nou, dat lijkt ieders pitch te zijn voor een komend seizoen van de show gemaakt door Darren Star. (Spoilers vooruit als je het nieuwe seizoen nog niet hebt gezien.)

'Emily In Paris': een nieuwe setting voor seizoen drie?

Na de cliffhanger van dat seizoen twee staat Emily voor een moeilijke beslissing: langer in Parijs blijven dan verwacht en bij Sylvie's (Philippine Leroy-Beaulieu) nieuwe marketingfirma blijven of bij haar mentor en baas Madeline (Kate Walsh) blijven en uiteindelijk teruggaan naar Chicago.

Wat zal ze beslissen? En zal chef Gabriel (Lucas Bravo) een rol spelen in Emily's beslissing nadat hij terug is bij Camille (Camille Razat)?

Bij het zien van Collins' punkfotoshoot met 'Vogue', waar ze een gestructureerde mul en rokerige ogen heeft, zouden fans graag zien dat Em daarna Berlijn overneemt. En Collins zelf lijkt deze verandering van omgeving goed te keuren.

Een derde seizoen van de gehate komedie is echter nog niet bevestigd, dus alle Emily-liefhebbers moeten hun ogen open houden voor updates, waaronder een mogelijk Duits avontuur.

Aanbevolen: